Şimdi Ara

Corsair H100i Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Yaklaşık 2 Aydır Corsair H100i CPU Soğutma Sistemini Kullanıyorum.Sıvı Soğutmalarda Normal Mi Bilmiyorum Ama Aldığım Günden Beri Fanlar Sabit 2200-2300 RPM Arasında Takılıyorlardı.Bu Ses Artık Beni Çileden Çıkardı.Hiçbirşey Açık Değilken Dahi Masaüstünde 2200 RPM ile Dönüyorlardı.Bağlantıyı Kutudan Çıkan Çoklayıcıyı Kullanarak Corsair Aletine Bağladım.Diğer Girişi İse CPU 1'e Bağladım.Ama Ne Yaptıysam Düzelmedi Bu Problem Hep 2200 RPM.Corsair Link'i de Denedim Fakat Olmadı.

    Geçen Günlerde Çoklayıcıyı Çıkarıp Fanları CPU 1 ve CPU 2 'ye Bağladım.Birde USB Girişini Yaptım Aletin.Fanları Anakart Kontrol Etmeye Başladı Fakat Hava Soğutma Gibi Kullanıyor.Oyun Oynarken Ya Hiç Çalışmıyor Yada Tam Hız Çalışıyor.Su Soğuyunca Kapatıyo Fanları Isınınca Yine Tam Hız Döndürüyor.

    Artık Sıkıldım Bu Su Soğutmalarda Mı Bu Problem Var Anlamadım.Böyle Giderse Hava Soğutmaya Dönücem.
    Anakart : MSI Z97 Gaming 5
    İşlemci : i7-4790k

    Yardımlarınızı Bekliyorum







  • Boşdayken ve yükteyken ısı değerlerini yazar mısın? Bakır plaka işlemciye tam değmiyor olabilir.
  • serdar598 S kullanıcısına yanıt
    arkadaşim h100i fanlarini kutudan çikan y kablo ile h100i deki beyine bağlaman gerekiyor kontrol edebilmen için corsair link araciliği ile +beyine giren 1kablo var onuda anakarttaki usb soketine bağlaman gerekiyor.alttaki videoda olduğu gibi bağlaman gerekiyor





  • Selamlar,

    Fanları direk olarak pompa üzerindeki portlara mı bağladınız? Corsair Link üzerinden hız ayarı yapabilmeniz lazım. Profil de değiştirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.