Şimdi Ara

Corsair Graphite 230T Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba abilerim arkadaşlarım belirttiğim kasayı almayı düşünüyorum.Fakat aklıma takılan şu şuan ki anakarttım mini itx.Kasam da 250 D obsidion corsair.230T'yi almamın sebebide dış görünüşü.Herhangi bir uyumsuzluk olurmu kasaya parçaları aktardığımda sitesinde desteklediği yazıyor ama mini itx anakartları 230t'nin.
    hava akımı ve alımı sizce hangisi daha kaliteli 250d mi 230t mi ?



  • Bence kasanı hiç değiştirme.230t malzemesi kaliteli ve ağır bi kasa.Kasayı corsairin fanları ile donattım ve petekli yapıdan dolayı ses yapıyor.Ama şekli can alıcı. Bakınız 250d kasada h100i vb soğutma desteği var ama 230t'de destek yok en fazla h80i takabilirsin. 230t 200r'a benzer bir iç yapıya sahip.Sadece malzeme kalitesi daha yüksek ve daha gösterişli.
  • aod.xTA26 kullanıcısına yanıt
    Hocam şekli gerçekten çok iyi o nedenle değiştirmek istedim mini itx hevesti hevesimi aldım gibi birşey oldu birde ön kapağı kırılınca hepten soğudum ^^ petekli yapıdan dolayı ses yapıyor derken onu anlamadım
  • Mesala air 540'ta ön ve arka fan takılan yerlerde petekli (mesh) yapı yoktur.Rüzgar mesh yapıdan girerken ses yapıyor , fanın kendi sesinden farklı olarak.Corsair c70'te de bunu yaşadım.250d nin 2tane 120mm fan bağlanan yerde mesala mesh yapı 230t den farklı. 230t'nin sağ yan kapağı dar gibi görünsede corsair c70 de yaşadığım kablo sıkıştırmasını 230t de yaşadım lakin dar görünmesine rağmen üstesinden geldi. Kullanıcı yorumlarım bu şekilde. Mid-tower kasaların bence en gösterişlisi eğerl alacaksanızda yanlış bir karar vermediğinizden emin olabilirsiniz.
  • mini itx kasadan buna yeni gecen biri olarak eger itx kasanda sogutma sikintin yoksa pek gerekli degil. itx kasalar gercekten ozenilerek tasarlaniyor ve yazildigi gibi kocaman sivi sogutma kitleri dahi rahatca takilirken kocaman atx kasalarda kablolari saklayacak yer sikintisi olabiliyor veya buyuk ekran kartlari o hacme ragmen sigmayabiliyor.
    ben mecburen gectim. arizali sogutucu degisince yeni geleni yeteri sogutmayi saglayamadi. zaten hortumlari cok geriliyordu. hard diskler 50 derece uzerini goruyordu. parcalarin hicbiri mini itx uyumlu olmadigi icin kasanin ici sikis tepisti. anakart pcb'si yamulup ram'de ve sata portlarinda temassizlik yapip problemlere neden oluyordu. hele sikinti olursa kasanin icinde calismak tam iskence.
    230t'nin eksiklikleri denildigi gibi kablolar icin fazla bosluk yok fakat dikkat edilirse gizlemek mumkun. fan sesi biraz fazla. onun disinda guzel bir kasa. gorunum olarak da zaten en cok hosuma giden atx kasa oldugu icin sectim. parca seciminde kisitlanmamak guzel bir arti. yine de bir mini itx sikligi yok.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.