Şimdi Ara

CORSAIR CMPSU-850HXEU HX 850W 80+ Güç Kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ürün full kutulu
    21.03.2012 faturalı olup 0 dan farksızdır...
    İstanbul içi elden teslim istanbul dışı her ile kargo ile gönderim yapılır
    PAZARLIK VE TAKAS MESAJLARI CEVAPLANMAYACAKTIR...

    FİYAT-400 tl>380 tl..





    ÜRÜNLE İLGİLİ BİLGİLER

    Dünyada bilgisayar kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen ve sevilen güç kaynağı markalarından Corsair, yine kendinden beklendiği gibi yüksek performansa sahip ve modüler HX serisini sunar. Corsair HX ailesi en iyiyi isteyenler için güç odaklı ve fiyat/performans oranı yüksek modelleri ile en zorlu durumlar için özel olarak geliştirildi.

    %90’a kadar verimlilik ile 80Plus Silver sertifikaya sahip HX850, tek 12V kanal yapısı ile bu verimliliği en iyi şekilde bileşenlere iletir. 14 cm’lik çift bilyalı fanı sayesinde artan sıcaklığa göre dönme hızını ayarlayarak olabilecek en sessiz şekilde çalışır. Modüler olduğu için kullanıcı dostu ve tüm ihtiyaçlarınız için yeterli sayıdaki kablo seçenekleri ile yarı yolda bırakmaz.



    Tüm dünyaca kabul gören 80Plus yük testlerinde %90’a kadar başarım göstererek Silver sertifika almaya hak kazanan HX850 bu sayede şebekeden gerektiğinden fazla güç çekmez. Elektrik kaybı az olduğu için ortaya çıkan ısı daha düşük olur. Böylece hem sisteminiz için güvenilir hem de bütçe dostu bir güç kaynağıdır.



    Corsair HX850 tek 12V kanalına sahiptir. Bu sayede üst seviye ekran kartlarının ve çok çekirdekli overclock yapılmış işlemcilerin ihtiyacı olan akım değerini çok rahat şekilde sağlamaktadır. Stabil bir çalışma ortamı sunar. Verebildiği gücün neredeyse tamamına yakınını bu kanal üzerinden aktarabilir.



    Üzerinde yer alan 14 cm’lik çift bilyalı fan çok sessiz çalışır. Geceleri sessiz odanızda dahi duyulmaz. Güç kaynağının üzerindeki yük arttıkça ortaya çıkan sıcaklığa göre kendini otomatik olarak ayarlar ve gerekli hızda döner. Bu sayede her türlü kullanım ortamına göre sessiz ve etkili soğutma sağlar.

    HX850 0.99 Aktif PFC ile anlık güç dengesizliklerinin önüne geçerek sisteminize zarar gelmesini önler. Ayrıca günümüzde kabul görmüş ve gerekli tüm koruma özelliklerine sahiptir:

    Aşırı Akım Koruması
    Aşırı Gerilim Koruması
    Aşırı Güç Koruması
    Düşük Gerilim Koruması
    Kısa Devre Koruması
    Son çıkan ATX12V v2.3 ve EPS 2.91 standartlarına destek veren HX850 ayrıca geriye uyumlu olarak ATX12V 2.01’e de destek sağlar.



    Modüler kablolama sistemi ile kullanmadıklarınızı özel çantasında saklayın. Bu sayede gereksiz kablo kirliliğinden kurtularak temiz bir sisteme kavuşabilirsiniz. Daha ferah bir kasa içi daha iyi hava akımı demektir.

    Ayrıca bu kablolar geniş ve uzun fulltower kasalar için ekstra uzun yapıdadır. Böylece güç kaynağını aşağıya monte etseniz dahi üstte kalan güç girişlerine kablo yetmeme sorunu kalmaz. Birbirlerine yapışık ve yumuşak kablolar çok rahat şekillendikleri için kasada konumlandırmak da kolay olur.



    Bol bağlantı seçeneği ile tüm donanımlarınız güce kavuşacak. Buna tam 6 adet PCI-e ekran kartı çıkışı da dahil. Nvidia SLI ve AMD CrossFireX ile kurulmuş sistemler için sayısı artırılan bu çıkışlar, grafik kartlarının ihtiyacı olan yüksek güç ve akım değerlerine hiç bir kayıp olmadan ulaşmalarını sağlar. Böylece yüksek kalitede oyun keyfini stabil olarak güven içinde yaşayabilirsiniz.

    1x 20+4 pin anakart güç bağlantısı
    1x 4+4 pin CPU 12V bağlantısı
    6x 6+2 pin PCI-e ekran kartı bağlantısı
    12x SATA bağlantısı
    12x 4 pin güç bağlantısı
    2x disket sürücü bağlantısı


    HX850 güç kaynağı diğer tüm Corsair modellerinde olduğu gibi son derece yüksek malzeme ve üretim kalitesi ile fabrikadan çıkmaktadır. Hatasız üretilen ve kutulanmadan önce bir çok testten geçen ürünler bu sayede uzun ömür vaad etmektedir. Corsair de HX serisi güç kaynaklarına olan güvenini kullanıcılara tam olarak 7 yıl garanti sunarak göstermektedir. Uzun yıllar sisteminize enerji sağlamak için taş gibi sağlam üretilmektedirler.

    Boyutlar: 150 mm x 86 mm x 180 mm

    Kullanım Ömrü: 100,000 saat

    Güvenlik Onayları: UL, CUL, CE, CB, FCC Sınıf B, TÜV, CCC, C-tick



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 24 Eylül 2012; 16:42:42 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.