Şimdi Ara

Corsair-64GB Sata2 128MB Cache SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar ben ağırlıklı olarak 3dsmax, photoshop (Tasarım ve Animasyon) vs ile programlar kullanıyorum..İmzamdak isteme böyle bişi almayı düşünüyorum.Herşeyin performansından memnunum hdd hariç onuda değiştirmeyi düşünüyorum.Bu ürün bana hem uygun hemde diğer ürünlere bakaraktan hızlı geldi.Değerli üstatlardan bir fikir bekliyorum.Hepinize kolay gelsin İyi Akşamlar diyorum...

    Corsair 64GB Performans Serisi Sata2 128MB Cache SSD

    Maksimum sıralı okuma hızı 220MB / s

    Maksimum sıralı yazma hızı 120MB / s

    220 MB okuma ve 120 MB lık yazma hızı ile olağanüstü performans sağlar.

    64 GB lık kapasitesi ile kullandığınız diğer uygulamalar, müzik, resim ve videolarınız için yüksek kapasite sağlar.

    Güncelleme yazılımı ya da karışık sistem ayarları gerektirmeden kullanım kolaylığı sağlayan samsung teknolojisi.

    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmfssd-64gbg2d-64gb-performans-serisi-sata2-128mb-cache-ssd/productdetails.aspx?I_ID=40699







  • Kimseden bir cvp yokmudur yaa?
  • Şimdi baktım bundan daha ucuz 64gb bulamazsın zaten. Bundan biraz daha kötü okuma ve yazma değerlerine sahip team 64 gb ssd zaten bundan 10 lira ucuz.Bence gayet iyi bir seçim olmuş.Tabi forumlardan ssd nin incelemesine bir bakabilirsiniz. ama en nihayetinde ssd dir.Ben hala bu teknolojinin parasını hiç haketmediğini çok daha ucuzlaması gerektiğini düşünüyorum. 64gb ssd ye bu paranın maximum 4 de 1i verilir ki oda insanın içi kan ağlayarak verilir.Sonuçta 64gb. Gb başı ödediğiniz para korkunç. Fakat tabi hdd ler bugün bilgisayarlardaki en büyük darboğaz parçasıdır. Bir ssd ile kayda değer bir kullanım hızı kazanırsınız.
  • Para konusunda sıkıntı yok şirket ödeyeceği için yoksa ben raid ile idare edebilirdim ama madem sıkıntı yok ssd neden almayayım inceleme arıyorum bu ssd ile bulursam iyi olacak...
  • Cihaz gayet başarılı bir cihaz...Samsung kontrolcü var.
    Kabaca SSD'lerin performansını şöyle düşünebilirsin.
    1. sıra : Intel tabanlı kontrolcüsü olan ssd'ler.
    2. Sıra : Indilinx tabanlı kontrolcüsü olanlar.
    3. Sıra : Samsung tabanlı kontrolcüsü olanlar.
    4. Sıra : Jmicron tabanlı kontrolcüsü olanlar. ( Uzak durulması gereken grup.Takılma,donma yapan grup.)

    İlk 3 grup birbirine yakın sonuçlar verebiliyor.Jmicron cache yönünden zayıf ama yeni kontrolcüsünün yakında gelme olasılığı var.

    Ayrıca her ne jadar kontrolcü performansta en önemli etken olsa da,kullanılan yongaların MLC veya SLC olması da sonuca etki ediyor.

    http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1634&pageID=7280

    Kısacası senin baktığın ürün fiyat açısından da baktığında mükemmele yakın bir ürün.




  • Fiyat konusunda bir problem yoksa bence ssd mutlaka düşünülmesi gereken bir tercih. Gösterdiğiniz ssd de çok başarılı gözüküyor. Yurtdışı alternatifinide düşünebilirsiniz tabi.www.memoryc.com bu site Türkiye ye 10 euro gibi düşük meblalarla gönderim yapıyor. Bellek sitesi ama ssd de satıyor.http://forum.donanimhaber.com/m_34631030/tm.htm bu başlıkta detaylı bilgiyi bulabilirsiniz. Hatta buradan alışveriş yapan arkadaşlarında tecrübeleri var.Burada Türkiye den daha uygun fiyatlara daha performanslı ssd ler bulabilirsiniz fakat işte gümrük problemleri riskleri var.




  • Sağolsun arkadaşlar yardımlarınız için.Bu ssd yi en kısa zamanda alacağım inşallah Biraz tereddütlerim vardı.Ocz almayı düşünüyordum biraz daha araştırırken corsaire rast geldim güvenilir bir marka ama insan yinede tedirgin oluyor.Benim tek merak ettiğim konu bu ssdler 3-4 ay sonra performansı çok düşüyor diye duydum böyle bir sorunla karşılaşmak gerçekten üzücü olabilir.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
  • yeni ssd'ler wear leveling desteklediği için performanslarında düşüş olması çok zor bir ihtimal, ancak ben olsam yine de ssd'ye dowload yapmam, fazla dosya kopyala sil yapmam ve fazla doldurmazdım. sonuçta manyetik disk kadar dayanıklı olması imkansız.
  • Tasarım ve animasyon olacağı için hdd kullanımıda dolayısıyla artacak.Ssd o zaman çuvallayacak gibi geliyor.Raid düşünmeye başlıyorum yavaş yavaş ssd ürkütmeye başladı beni...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.