Şimdi Ara

Corsa B Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.220
Cevap
34
Favori
220.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Opelden nefret ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolga_55


    quote:

    Orijinalden alıntı: nhtckr



    plastik astarı var doğru ama atmaya luzum yok 2ay oldu boyayalı hala dünki gibi parlak. plastiğin yüzeyinde sürtme kavlama tarzından bişey yoksa astara gerek yok düz zeminde problem yapmıyo.tek dikkat edilcek şey spreyi fazla sıkmamak akıtmadan boyamak yoksa damlacık izi kalıyor. kapı kolları falan gıcır gıcır oluyo


    zemin düz değil pürüzlü.ama bakalım denemeyi düşünüyorum.tampon sütleri filan toz tutuyo bıktım artık:).Bu arada corsalarınızın performansından memnun musunuz merak ediyorum?


    ben senin yerinde olsam bi tur boyar bakardım beğenmessem bi tur daha boyardım pürüz mürüzde kalmazdı.performans olarakta ben memnunum.bundan önce clio 2 rta vardı bende ondan çokçok seri bi araba corsa. tabi her corsa değil 90hp olan corsa.




  • çelik bey hoş geldiniz. sağlam bi bakım yapmışsınız fiyat fazla uçuk değil normal.lpg olarakda bende atiker kullanıyorum bi problemde görmedim.bununla beraber daha iyiside var landirenzo brc gibi italyan markalar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: polimex

    Opelden nefret ediyorum


    hayırdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nhtckr


    quote:

    Orijinalden alıntı: polimex

    Opelden nefret ediyorum


    hayırdır?

    Çok sorunlu bir araba bence parcasida cok pahalı ya Bi benzin deposu dış kapağı plastikden yapmışlar zamanla kırılıp gidiyor benimki yukarıda anlattım kırıldı kiytirik bir benzin deposu dış kapağı için servis 103 milyon para istiyor arkadas ne Bu altından mi yapıyorsun en fazla 20-30 lira olması gereken parca 103 lira sonuçta 11 yaşındaki aracının parçası neden bu kadar fiyat çekiyorsunuz. Daha bugun trigerin ordaki yağ kaçağı İcin 60 lira para verdim orjinali dünya kadar para kırılmış kapağı japonla yakıştıralım dedim benzin depo kapağının oralara biraz Japon döküldü bir türlü çıkmadı sanayiinin yolunu tuttum çıkmaz dediler sonax a gittim onlarda çıkmaz dedi kafam acayip bozuldu ne yapacagım nasil çıkaracağım bilmiyorum ziparalatip boyatmak son care ama o da orjinalligini bozacak ve yine onun İcin dünya kadar para isteyecekler İnanin artık ugrasmaktan buna para harcamaktan bıktım cevremdekiler artık dalga gecer oldu valla sözde Alman arabasına biniyoruz pehh ne Alman ama bence opelin almanla alakası yok sorunlu olduğu aşikar araç alım satımı yapan bir yakınımız sen gel opeli bana sor dedi ona para olacak sürekli yedireceksin dedi zirt pirt sorun çıkartıyor hani servisi Bi reno Fiat kadar. Olmasada yine a birsey uygun olsa yanmaacagim mübarek sanki tüm parçaları altın kaplama bu aracımı satasarsam BUYUK konuşmayayım ama opelin yanından bile geçmem alırım Bi Ford olurum lord

    Kusura bakmayın arkadaslar cok doluyum cok sinirliyim




  • ::::)senin moralin bozulmuş. cliom varken bende senin gibiydim saçlarımı ağaartmıştı 6ayda. reno fıat falan bunların parçalarıda öyle sanıldığı gibi hiçmihiç ucuz değildir.renoda brodway fıatda uno tipo ya kadar parça ucuzdur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nhtckr

    ::::)senin moralin bozulmuş. cliom varken bende senin gibiydim saçlarımı ağaartmıştı 6ayda. reno fıat falan bunların parçalarıda öyle sanıldığı gibi hiçmihiç ucuz değildir.renoda brodway fıatda uno tipo ya kadar parça ucuzdur.

    Dostum bu Japon belası nasil cikar
  • Arkadaslar kapak mevzusunu hallettim sanayiide birinin tavsiyesi üzerine Nalburlarda Ayni kutu icinde iki tüp olarak satılan katalizator yapıştirici aldım kutunun Uzerinde 404 PLASTİK ÇELİK yazıyor Bi kartonun üzerine bunları eşit miktarda sıkıyorsunuz birisi sarimsi birisi beyazimsi sonra bunları iyice karıştırıyoruz beya rengi aldığında yapıştırılacak yüzeye iyice sürüp yediriyoruz sonra sabitleyip 10-12 saat dinlenmeye bırakıyoruz 2 saat sonra sıcak fön tutup iki saat sonra kurumasını sağlayabilirsiniz kutunun Uzerinde öyle yazıyordu ben öyle yaptım beş saat icinde hazır oldu yerine taktım inanın bu kadarini beklemiyordum eskisinden sağlam oldu gibime geliyor Japon mapon hikaye kocaman 100ml tüp harcadım çat diye kırıldı yine ama bu gercekten plastik Çelik nalbularda 4,5 TL
    gibi Bi fiyatla satılıyor internetten araştırdım bu kaportoya dökülen japonları çıkaran Bi ilaç varmış Adi. ""EMS Force AC-68 Debonder""
    Ondan da sipariş verdim eger gercekten işe yariyorsa biraz keyfim yerine gelecek




  • Bu japon çıkarma olayında sonuca ulaşırsanız bende alıcam bu ürünü:) benimde yan bant açılmıştı lastik almaya gittiğimde.ordaki adam japonla yapıştıralım hiç bişe olmaz suyla çıkar dedi ama nerdee.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolga_55

    Bu japon çıkarma olayında sonuca ulaşırsanız bende alıcam bu ürünü:) benimde yan bant açılmıştı lastik almaya gittiğimde.ordaki adam japonla yapıştıralım hiç bişe olmaz suyla çıkar dedi ama nerdee.

    Bugun EMS Force AC-68 Debonder ürününü satın aldım Japon %95 oranında çıktı çok şükür. Sabırla uygulamaya devam etsem sonuc %100 olacaktı fakat vaktim olmadıgı İcin bıraktım ama tamamı çıktı sayılır.
  • yorumlarınız ve hoşgeldin dilekleriniz için teşekkürler.
    Ustadan memnun kaldım çünkü sorun olarak ilettiğim noktaları ve benim farketmediğim diğer şeyleri de hallettiler.
    Tüp için ithaller 1300liradan ucuza yok (zavoli), o yüzden sanırım atiker takacağım.
    Polimex, sana da geçmiş olsun, japon damlarsa nasıl çıkaracağımızı biliyoruz artık :)
  • hadi geçmişolsun polimex kabusu atlatmışın:) japonu ne çıkarır bilmiyodum şimdi öğrendik sayende.
  • buarda bugün benim arabadada bi olay oldu.hani gaz biterken dit dit diiit diye bi ikaz sesi geliyorya.işte o ikaz sesi artık arabayı her stop ettiğimde gelmeye başladı kontağı kapatınca dit dit diiit diye ötüyo her seferinde. sesden başkada bi olay yapmıyo başka bi değişiklik yok sadece sesolayı çıktı.sebebini bilen varmı. tüp atiker
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nhtckr

    buarda bugün benim arabadada bi olay oldu.hani gaz biterken dit dit diiit diye bi ikaz sesi geliyorya.işte o ikaz sesi artık arabayı her stop ettiğimde gelmeye başladı kontağı kapatınca dit dit diiit diye ötüyo her seferinde. sesden başkada bi olay yapmıyo başka bi değişiklik yok sadece sesolayı çıktı.sebebini bilen varmı. tüp atiker


    tahminim bakımı gelmiş demek olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nhtckr

    buarda bugün benim arabadada bi olay oldu.hani gaz biterken dit dit diiit diye bi ikaz sesi geliyorya.işte o ikaz sesi artık arabayı her stop ettiğimde gelmeye başladı kontağı kapatınca dit dit diiit diye ötüyo her seferinde. sesden başkada bi olay yapmıyo başka bi değişiklik yok sadece sesolayı çıktı.sebebini bilen varmı. tüp atiker

    Kitin beyni bitmiş gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nhtckr

    hadi geçmişolsun polimex kabusu atlatmışın:) japonu ne çıkarır bilmiyodum şimdi öğrendik sayende.


    Sağol Evet çok şükür atlattık.
  • hımm problem sinyalleri yani.. yarın bi gazcıya uğruyayım neymiş yazarım sizede
  • evet haklıymışsınız her 10000km de bakım varmış o yüzden ötüyomuş. bakım dediğide sadece filtre değişimi.başka elden geçen bişey yok bide bilgisayara bağlayıp o sesi falan siliyor oldu bitti 50tl. neyse öğrenmiş oldum birdaha bu kazığı yemem filtreyi kendim değiştiririm. hava filtresini değiştirmekten daha kolay bi iş lpg filtresini değişmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nhtckr

    evet haklıymışsınız her 10000km de bakım varmış o yüzden ötüyomuş. bakım dediğide sadece filtre değişimi.başka elden geçen bişey yok bide bilgisayara bağlayıp o sesi falan siliyor oldu bitti 50tl. neyse öğrenmiş oldum birdaha bu kazığı yemem filtreyi kendim değiştiririm. hava filtresini değiştirmekten daha kolay bi iş lpg filtresini değişmek.


    her 10000 km de bir 50 tl sanki yağ değişimi
  • arkadaşlar arabanızın şasi no sunu yazarak arabanızın hangi ülkede üretildiği modeli vs. bilgilerini öğrene bilirsiniz.
    alttaki siteden.

    VINFormer :: VIN decoding
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.