Şimdi Ara

Corolla mi auris mi farkları neler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
8.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

    Son olarak Toyota'nın ülkemizde üretilmesine rağmen en ufak bir şeyde başımızda sopa sallayan Alman'ın VW'den az satılmasına anlam veremeyenlerdenim.

    Fabrika, katma değer sağlıyor. Çalışanları, katma değer sağlıyor. Yan sanayisi gerek kurumsal, gerekse çalışanları ile katma değer sağlıyor. Onbinlerce kişi evine ekmek götürüyor. VW bu ülkeye ne vermiş? Üç kuruş yatırımı, yatıracağı paradan fazlasını dilenci gibi yalvar, yakar teşvik vererek yatırım yapmaya ikna ediyoruz. Ama yanlış, ama doğru dış siyasetimizi, yatırımı rafa kaldırmak için bahane ediyor.

    Corolla mi auris mi farkları neler?
    Sizin şu algınıza da hastayım. Toyota tercih etmişsiniz tamam. Sadece sizler vatanınızı seviyorsunuz diğerleri vatan haini... Birçok kişiye iş imkanı sunması elbette güzel ancak hiçbir şirket kar etmeyeceği yatırımı yapmaz bunu bilin. Bizi sevdiklerinden buraya fabrika açmadılar ve açmayacaklar.

    VW dediğiniz için aynı markadan örnek vermeyim. Fabrika açılacağı haberleri çıktığında, burada birçok kişi ucuz işçilik için geliyorlar, bizi köle yapmaya geliyorlar gibi abuk sabuk yorumlar ortaya atıldı.

    Keşke vergi sistemimiz uygun olsa da Toyota'nın diğer modellerini de ülkemizde görsek ama sadece hayal tabi...

    İnsanların tercihlerine saygı duyulmalı. Bugün Vw kullanan yarın Fiat kullanabilir, Renault kullanan yarın Toyota'ya geçebilir...




  • auris biter corolla devam . . .
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Bu cografyadakiler atar tutar afrinede, libyayada vb. en onde gider hesapta ama askerlikten siyirmak icin amelyatta olur, kiloda alir,markalara ,esyalara sovsede en ufak cikar gordugunden af buyurun tum tukurduklerini yalar.

    Alismak gerek.Her gun bunlari yasiyor yasatiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 4 Şubat 2020; 23:40:38 >
  • froster2006 kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Serdar K. -- 4 Mayıs 2021; 10:33:53 >
  • Toyota auris 1.6 benzin tüp 2016 model advance aldım daha önce golf focus hyundai cıvık kullandım lakin auris bir başka geldi bana çok sağlam ve güven veriyor tüpte bile dokanınca gaza gücü hissetim cam tavan bilerek almadım ses sorunu ve sıcak soğuk iklimde ısıtma ve soğutmada sıkıntı çıkardığı için düz model aldım şimdi arkadaşlar bindiler aurise bakıyorlar almak için Toyota iyi araç yapmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akkoca

    Toyota auris 1.6 benzin tüp 2016 model advance aldım daha önce golf focus hyundai cıvık kullandım lakin auris bir başka geldi bana çok sağlam ve güven veriyor tüpte bile dokanınca gaza gücü hissetim cam tavan bilerek almadım ses sorunu ve sıcak soğuk iklimde ısıtma ve soğutmada sıkıntı çıkardığı için düz model aldım şimdi arkadaşlar bindiler aurise bakıyorlar almak için Toyota iyi araç yapmış
    hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın.

    Bence doğru karar, C segmenti araçlar'da Sedan modeller her zaman gözüme küçük gelmiştir C segmenti boyutlarına Sedan'a yakıştıramadım hiçbir zaman.
  • 2014ten beri toyota auris kullanmaktayım. Daha tamirci yüzü görmedi.
  • Çok teşekkürederim Toyota auris alan tamir yüzü görmemiş ondan dolayıda tercih ettim 🙏🏻
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.