Şimdi Ara

Corolla için park sensörü ve alarm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2006 Model Corolla Terra için en uygun park sensörü ve alarmı nerden ve kaç paraya taktıra bilirim park sensörünün işlevi kadar Araç içinde kötü gözükmemesi gerekir ayrıca takılacak olan alarmda orjinal anahtarla uyumlu bir model olabilir.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    (İstanbul Anadolu yakası Tercihimdir)



  • Toyota'nın servislerde kullandığı, sıfır araçlara bile taktığı alarmın ve park sensorunun markası Cenmax'dır. Bu marka son derece kalitelidir. Tavsiye ederim. Anadolu yakasında ise nerelerde takıldığı hakkında bir bilgim yok...
  • Her marka mal uyacaktır, ama sen kaliteli bi tane seç tavsiyem. (kalitesiz mallar bazen çalışmıyor, tabi o zamanda cihaza güvendiğin için aracın arkasını direk vurabilirsin)

    Cyclone da çok iyi markadır bu arada.
  • Cenmax LCD ekranlı (3405 model) parkmatik kullanıyorum. Pendik'ter sanayi de bir elektrikçi arkadaşım montajını yaptı, bana maliyet, 160 YTL idi. LCD ekranı ile iç donanıma ek bir ayrıcalık katıyor. Uyarılan sensor önündeki nesneye uzaklığı cm olarak ekranda göstrebiliyor ve 20 cm'ye kadar da hassasiyeti var.
    Ürün bilgisi için (http://www.parkmatik.com/3405.html)

    Alarm olarak da, 1999'dan beri DESI galaxy modeli kullanıyorum. Klasik tip anahtarlı modeli var dı o zaman, ancak şimdi çok farklı anahtar modelleri olduğunu görüyorum. Benim (halen) kullanmakta olduğum Galaxy modeli en baz modeli idi, ama fazlasıyla işimi görüyor. Yani öyle açık camları falan kapat, sun-roof kapat vs ekstra özellikleri yok. Montajını yapan elektrikçi dostum, bu özelliklerin camkaldırma motorlarında zorlamaya neden oluğunu söyleyip tavsiye etmemiş idi. Hassaslık seviyesini isteğine göre ayarlayabiliyorsun. İç sensörler cam açık kaldığında, elini içeri uzattığın an hemen algılayacak derecede hassas. Şu anki fiyatını bilemeyeceğim ama sana takdırdığımdan beri "0" sorunsuz kullandığımı ve de çok memnun kaldığımı sözyleyebilirim.
    Ürün bilgisi için (http://www.desialarm.com.tr/urunalts.asp?id=21&kategori_id=45&seri_id=1)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.