Şimdi Ara

Corolla,astra,megane 4 sedan yardımınıza ihtiyacım var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR


    quote:

    Orijinalden alıntı: forecaster_ltba

    Cok çetin bir karar olacak sanırım :) bir türlü karar veremedik

    Yardımcı olan herkese teşekkürler

    Biz de ofiste bir arkadaşa bakıyoruz. Şu an 2015 model dizel 301 allure kullanıyor ve aşağıdaki modeller arasında bir türlü karar veremedik. (Benzinli alınıp, tüp taktırılacak) (Senede ortalama 20.000 km yol yapıyor)

    - Megane Sedan 1.6 joy

    - Corolla 1.33

    - Jetta trendline

    - Ya da tamamen bunları eleyip 2010-2012 civarı kalite algısı daha yüksek (Audi, BMW gibi) dizel otomatik ya da dizel manuel bir araç. Bütçemiz 65.000 tl.

    Yukarıdaki araçlardan incelediğiniz v.s. olursa konuya yazın lütfen.

    düşünülenler bire bir aynı.uzun yıllardır 10 yaşından büyük araca binip bol bol sanayi ziyaretlerinden sıkılıp alınmış bir karar ama,kalite algısı yükseklere göz kaymıyor değil.( ama bizdeki kayma mondeo,508,1.4t insignia civarı :)) yarın off günüm.hem renaulta hem de toyota bayilerine bir gidicez bakalım.bizim donanımlarda test aracı zor ama en azından genel bir bilgi sahibi oluruz.opeli daha önce kullandım,bence dışardan yakışıklı ama çok hantal gelmişti.belki sadece öyle hissettiriyordur.




  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ciddiyim evet çok satmış olduğuna bakmayın geçmişe göre Toyota zaten son 8 yılda satışlarını çok arttırdı ve zirveye oynamaya başladı lakin,kesinlikle en kalitesiz olan kasası.En güvenli olabilir ama en kalitesiz olduğunu degistirmez kardesmde 2004 model sol paket, sedan,arkadasimdada 2006 hacback endolusu mevcut içerisindeki kullanılan malzemeyi bu görseniz hak verirsiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle megane

    corolla hem eskidi hemde motordan kaybediyor

    astra zaten yeni kasa çıktı ayrıca lpg'de masraf çıkartıyor
  • Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Bugün bir tane 2016 10000 km de corollaya baktık.size katıldığım nokta benim eski 2006 corollamın malzemesinin daha kaliteli olması gerçektende

    Yıllar geçtikçe arabalar teknolojik olarak ilerlesede malzeme kalitesi düşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 4 kesinlikle bir de brc LPG taktırdım arkana bakma. Saki Atiker falan uğraşma he.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralik ayinda megane 2 sahibiydim. Bende ayni ikileme(üçleme 😄) düştüm. Üçünü de almadım.gittim 25 binde corolla 1.6 premium mds corolla aldım. Tavsiye ederim. Param yetseydi civic alacaktim yeni kasa.ama nerdee.



    Neyse megane 1.6 motoru güzeldir. Kalkışta hantal gelebilir ama devrini alinca gider. megane 2 de 223 km hiz gördüm düz yolda. Cokta az yakar lpgde. Istediğin kadar serr sür 9 litreyi geçmez. Sakin kullanimda 5 litreyi coook rahat yakalarsin. Yakmaz koklar megane iyidir.ama ses yalitimi berbat. Kirsehirde araci test ettim endolusunu verdiler bana israrla 70 i gecme dediler. Sebebini sordugumda cezayi sen odersin dediler. Ben o yoldan hergün 130 ile geciyorum. ☺ 70 gecince ruzgar sesi basladi yalitim zayif.ama arac guzel. Ayni kalite astrada da var.kayseride test ettim. Hemde 1.6 edision stok araci test ettim.meganedan farki yok.ustelik kasa eski ve tüp işi sıkıntilı.



    Megane mı astra mı = megane.

    Ama megane mı corolla mı = corolla



    Cünkü yalıtım daha iyi daha genis ve güvenlik elemanları tam. Ayrıca 6 ileri vites olması daha konforlu olmasıni saglar.yakit megane ile ayni olacaktir. 99 beygir bir araç. 2. Elde deger kaybetmez. Son olarak geri gorus ve park sensörü taktirirsaniz tadindan yenmez. Geri görüs kamerasinin kalitesi tartışmasız en iyisı. Inanmayan civic jetta focus i30 iste nekadar c sinıfi arac varsa bakabilir.



    Ben sıfır bombos bir arac almak yerine 2. El temiz en dolu aracı tercih ettim tavsiye ederim cok memnunum.



    Kazasız sürüşler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aynı durumdayız bizde kararsız kaldık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corolla
  • bugün megane 4 inceledik.Artık en boşu olduğundanmıdır araç dışardan çekici ama içine girince durum komple değişiyor.sanki 2005-2006 model bir araçla çokta fark yok gibi.birde araçta sanki montaj hataları var.bagaj kapağı birleşimleri stop kenarlarında boşluklar yada bana öyle gözükmüştür bilemedim.listeye 2011 ve sonrası 1.4 tsi passatta ekledik :) 65000 civarına temiz 2.el bulunabilir diye düşünüyorum.konuya yazan herkese sonsuz teşekkürler.belki biraz uzun soluklu olacak ama en sonunda mutlu sonu hepinizle paylaşacağım :).

    saygılarımla
  • uzun bir süreçten sonra tekrar merhabalar.
    yeni gelişmeyi konuyu takip edenlere haber vermek istedim.
    yarın bir 508'e bakmaya gidiyoruz.konuşulandan farklı bir şey çıkmazsa alacağız.
    bir çok arabaya baktık bu süreçte,ve sanırım duygularla karar verdik.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-2012-sunroof-plus-metalik-boya-plus-bi-xenon-far-508-447213812/detay

    araç bu. olumlu olumsuz yorumlarınızı beklerim.
    bende sonucu buraya yazacağım.belkide bir inceleme yazısı videosu çekeriz.

    saygılarımla.




  • Son bilgilendirme:ilandaki aracı aldık 57.500 tl ye mal oldu.

    Yardım eden mesaj yazan herkese sonsuz teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla : Artılar: Toyota kalitesi , Güvenlik , Düşük yakıt tüketimi eksiler : DÜŞÜK PERFORMANS,HANTAL BİR SÜRÜŞ,İÇ GÖĞÜS ESTETİK DEĞİL

    Astra: artılar:Tasarım her çağa ayak uydurabilir , 1.4t tavsiyemdir,Alman teknolojisi ,mükemmel süspansiyon,yüksek performans ,virajlarda yüksek yol tutuş.Eksileri:YÜKSEK YAKIT TÜKETİMİ LPG TAKILMALI,YEDEK PARÇA FİYATLARI PAHALI

    Megane 4:Artıları:Yeni kasa (Ön güzel ama arka görünüşte farklı görüşler var), ıcon seçeneğinde donanım yüksek(MASAJ KOLTUĞU Gİbi),dizel motorları yakıt cimrisi.Eksileri: İCON HARİÇ ALINMAZ,DİZEL MOTORLARI VE EDC ŞANZIMANLARI ESKİ ALT YAPIDA KASA YENİ OLSADA,DONANINM ÇOK OLMASINA RAĞMEN SÜRÜŞ KALİTESİ İYİ DEĞİL,ŞİKAYETLER VAR İNTERNETTEN ARAŞTIRABİLİRSİNİZ.
  • corolla çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araccınızı uzun vadede kullanacaksanız Megan tercih ediniz ..bakım maliyetleri parça maliyeti usta bulmakta sıkıntı çekmezsiniz.
  • 1,6 benzinli corolla deseydin al derdim ama 1,33 boşver. Megane daha iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.