Şimdi Ara

Çorlu cam balkon hizmetlerinde yeni isim Teknik Yapı Cam Balkon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çorlu Cam Balkon

    Çorlu , Ergene , Tekirdağ gibi Trakyanın bir çok bölgesinde cam balkon kapatma işlerini çok düzgün bir şekilde teslim ettik. Kullandığımız tüm malzemeler son derece kalitelidir. Malzeme kalitesinden daha önemli olarak uzun yıllardır edindiğimiz tecrübeler ile iyi bir cam balkon montajını sizlere sunuyoruz.

    Çorlu , Tekirdağ , Ergene Marmara bölgesinin her hangi bir bölgesinden bizi arayın gelip keşif yapalım ve binanız için fiyat teklifimizi verelim

    Cam balkon sistemleri , evinizin kullanılabilir alanını genişletmek için kullanılabilir. Çerçevesiz cam sistemler olduğu mimari yapıyı ve görünümü bozmaz , balkonunuzu yağmur, kar, rüzgar ver kirden korur. Dilerseniz balkonunuzu evinizin oturma odanız gibi dekore edebilirsiniz.

    Cam Balkon Temel Özellikleri
    Kolay Kullanım, cam balkon sistemleri dayanıklılık, uzun ömürlü kullanım , kolayca açılıp kapanma gibi özellikler standarttır. Kullandığımız cam balkon profilleri patentli özelliklere aittir. Açıldığı zaman cam balkon sistemi çok az yer kaplar. Sistem kullanımı çok kolay olduğu için basitçe, temizlik ve havalandırma için açılabilir.

    İyi Bir Ses Yaılıtımı Sağlar, Cam balkon sistemleri dış ortamdan gelen gürültüyü önemli oranda azaltır. Cam balkonlar büyük kentlerde dışarıdan gelen araç ve inşaat sesleri gibi gürültüleri azaltır. Yapılan testlerde cam balkon kullanımının ölçülen gürültü sesini %50 ye kadar azalttığını göstermiştir. (Ölçülen gürültü azaltma yaklaşık 17 dB kadardır)

    Dayanıklılık ve Güvenlik, Tüm cam balkon kapama sistemlerinde kullanılan dayanıklı alüminyum profiller ve temperli camlar dışarıdan gelebilecek , zararlara karşı güvenliği arttırır. Balkon cam bölümleri dışarıdan açılamaz. Böylece çocukların oynayabilmesi için güvenli bir yer oluşmuş olur. Küçük çocuklar tarafından açılması mümkün değildir.

    Yapısı

    Cam balkon imalatında kullanılan alüminyum profiller sektörün önde gelen firmalarının , Asistal Alüminyum , Sistem alüminyum , ürünleridir. Bu profiller uzun yıllar kullanım tecrübesi ve müşterilerden gelen geri bildirimler ile sürekli geliştirilmekte ve iyileştirilmektedir. Kullandığımız camlar 10 mm temperli camlar olup , çeşitli renklerde ( Yeşil , Siyah , Bronz, Mavi) olabilir. Bu yıl içerisinde kullandığımız cam balkon profillerine dışarıdan gelen yağmur suyunu tahliye edecek damlalıklar eklenmiştir. Kolaylıkla fazla suyun dışarı atılması sağlanmaktadır.

    Cam Balkonun Kullanımı

    Cam balkonun üst ve alt bağlantı kilitleri sabittir tek yapmanız gereken açmanız gereken camı en kenara kadar çekip yaprak gibi 90 derece açmak olacaktır. Kolaylıkla tüm camlar üst üste dizilirler. Hiç zorlanmadan kolayca balkon camlarını açıp kapatabilirsiniz.

    Kullanılan Alüminyum Profiller

    Alüminyum profiller (RAL kataloğuna ) elektrostatik toz boya yöntemi ile boyanır.
    Paslanmaz çelik ve donmaya dayanıklı plastik parçalar kullanılır.
    Cam temperlidir. 10 mm kalınlığında çeşitli renklerde ( Yeşil , Siyah , Bronz, Mavi) olabilir.
    Cam istenirse şeffat mat bronz dumanlı gri olabilir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.