Şimdi Ara

Coolmaster MB511 RGB kasa ön panel fan ses problemi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Geçen hafta yeni bir sistem topladım. Kasa olarak Coolmaster MB511 RGB tercih ettim ama oyun oynamayı geçtim, bilgisayarı açar açmaz öndeki 3 fandan gelen ses gerçekten çok rahatsız edici. Fanlar anakarta bağlı, hızları düşürsem bile ses yine oluyor. Bende öndeki 3 fanı devre dışı bıraktım, ses olayı tamamen bitti, dünya varmış:)

    Sistemin Ryzen 5 3600, Asus Prime B450M-K, Gskill 2X8GB, MSI Geoforce RTX 2060 Ventus XS 6GB

    Anakartta fan var, grafik kartının fanları var arkada egzoz fan var, bunlar yeterli olur mu? Yetmezse öndeki 3 fanı devre dışı bırakmaya devam ederek ekstra ne çözüm üretebilirim? Ya da öndeki 3 fanı çıkartıp sessiz çalışan önerebileceğiniz/takabileceğim hangi fanlar vardır? Ya da sıvı soğutma mı düşünmeliyim?

    Bu konudaki her türlü öneriye açığım.

    Şimdiden teşekkürler







  • Öndeki fanları devre dışı bırakırsanız içeri giren havada sıkıntı yaşarsınız. Cooler Master'ın genel olarak fanları sesli ama iletişime geçip fan değişimi talep edin, bir işe yarayacağını düşünmüyorum çünkü benim gibi ses takıntınız var sanırım. En iyi yöntem öne Arctic P12 tarzında bir fan takmak olacaktır. Bütçe varsa Akasa da bakılabilir hava akışı çok iyidir ama seslidir onlar da biraz bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.