Şimdi Ara

Coolermaster AURORA katot lamba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Coolermaster Aurora 3 Colors aldım sesle aktive olan katot lamba. Ancak sürekli yanıyor sesle azalıp artmıyor bir de beyaz renkli 3 renk yok. Bağlantılarında ekstra bişey yapmam gerekiyor mu ki, ses kartına falan. Daha önce kullanmadığım için bilmiyorum acaba ben mi yanlış bişey yapıyorum yoksa ürün mü hatalı.



  • tam olarak modeli bilmiyorum . fakat mikrofon çıkışı kendi içinde entegremi yoksa yayınında ekstra aparat olarak verilen mi ? elektrik bağlantısının yano sıra bir de mikrofon bağlantısı olması lazım...
  • mavi bi kutu var yanında 2-3cm'ye 8-9cm boyutlarında. lamba da sanırım şu:http://www.pctronix.co.nz/product_info.php?manufacturers_id=88&products_id=3240
    yanında bir de anahtar var ama 2 kademeli, 1 ve 0..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaLeNDiL -- 24 Ocak 2009; 1:52:54 >
  • o mavi kutunun microfon olması lazım :) muhtemelen üzerinde delikler vardır
  • tamam da işte herhangi bi sesle aktivasyon olayı olmuyo. sürekli sabit yanıyo =)
  • kutudan çıkan herşeyin fotoğrafını çekip koyabilirsen yardımcı olmaya çalışayım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TaLeNDiL

    Coolermaster Aurora 3 Colors aldım sesle aktive olan katot lamba. Ancak sürekli yanıyor sesle azalıp artmıyor bir de beyaz renkli 3 renk yok. Bağlantılarında ekstra bişey yapmam gerekiyor mu ki, ses kartına falan. Daha önce kullanmadığım için bilmiyorum acaba ben mi yanlış bişey yapıyorum yoksa ürün mü hatalı.

    Ben de aynısından bugün aldım. Ama ses olayını çözemedim. Paylaşırsan iyi olur.
  • Üründen bende var ama bi türlü sese göre ayarlayamadım ne kadar araştırsamda bu sonuç bulamadım...
  • bende kırmızısı vardı
    forumdan ikinciel almıştım
    genişleme yuvalarına takılan aparatın üzerinde bi tane daha bişey vardı ve kasanın arkasına geliyordu düğmeler;
    düğmeler dedim çünkü bir anahtar vardı 3 kademeliydi; sabit, sese göre yanan ve kapalı olmak üzere, birde diğer çevrilen bir düğme vardı ne işe yaradığını hiç anlamadım
    belki yenilerde farklı birşey yapmışlardır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaLeNDiL

    Coolermaster Aurora 3 Colors aldım sesle aktive olan katot lamba. Ancak sürekli yanıyor sesle azalıp artmıyor bir de beyaz renkli 3 renk yok. Bağlantılarında ekstra bişey yapmam gerekiyor mu ki, ses kartına falan. Daha önce kullanmadığım için bilmiyorum acaba ben mi yanlış bişey yapıyorum yoksa ürün mü hatalı.


    Aynı lambadan bugün ben de aldım. Ben de çözemedim sese göre nasıl duyarlı olduğunu. Konu yarım kalmış, siz çözebildiniz mi?

    Teşekkürler,
  • arkadaşlar cooler masterin aurora serisi normal ultra aurora serisi sese duyarlıdır. zaten aurora modelleri sfl, ultra aurora serileri dfl ile başlıyor. elimde 4 adet olduğu için bu bilgileri vereyim dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 26 Ağustos 2009; 21:10:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramazanyurt

    arkadaşlar cooler masterin aurora serisi normal ultra aurora serisi sese duyarlıdır. zaten aurora modelleri sfl, ultra aurora serileri dfl ile başlıyor. elimde 4 adet olduğu için bu bilgileri vereyim dedim.



    Teşekkür ederiz. Fakat bu özelliği nasıl aktive ederiz? Biz çözemedik de?
  • @finansmen1

    hocam sese duyarlı neonlarda 3 kademe anahtarlı ve kasaya takılan bir parça olacak. üzerinde bulunan sesi algılayan bir parça ile neonları yanıp sönüyor. sen sadece anahtarı ilgili yere getireceksin.

    sizdeki hangi seri? dfl mi sfl mi?

    bunlar bendeki neonlar

    http://www.youtube.com/ramazanyurt

    http://forum.donanimhaber.com/m_33899979/mpage_1/key_//tm.htm#33899979



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 27 Ağustos 2009; 0:02:21 >




  • @ramazanyurt

    Teşekkür ederim. Bendeki bu.
  • @ramazanyurt

    Teşekkür ederim. Ürünün kutusunun resmini koyacaktım. Fakat forum'un serverinde bir problem var sanırım. Sürekli hata verdi. Dediğ,m gibi ürünün markası "Cooler Master". Modeli "Ultra Aurora Colors". Kırmızı ve model numarası "SFL-U12-UR". Ve üzerinde "sound sensitive:yes" yazıyor. Hatta kutunun üzerinde bir de "Cold Cathode Fluorescent Lamp With Sound Activation" yazıyor.

    Yorumun?
  • @finansmen1
    hocam yazdıklarına göre sese duyarlı neonların. aşağıdaki resimde bulunan "PCI on/off Sound" yazan parçaya benzer bir şey var mı? resimdekinin aynısı değil ama benzer bir şey olması lazım.

     Coolermaster AURORA katot lamba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 27 Ağustos 2009; 20:36:28 >
  • sese duyarlı filan değiller 4tane coler master neon 2tanede acrayn uv katot var elimde devreler fasafiso sese duyalı değiller açıkçası...
  • @ ramazanyurt

    Çok yardımcı oldun, saolasın. Ben de öyle bir parça çıkmadı kutudan. Aşağıdaki yoruma dikkat.

    @centilmen53

    O zaman gider Vatan Bilgisayara değiştiririm ben de.
  • aracımda ses sistemi var 38cm lik basların kenarlarına mavi floresan taktırdım üniteye entegre bi devresi var ses müziğin tonuna göre duyarlılık gösteriyor fakat bana pek hoş gelmedi sanki aracın aküsü zayıf ondan sebeb voltaj düşüklüğü oluyor gibi pc kasasında da benim fikrimce saçma olur sese duyarlı neon çünkü devre içeride kalacak, fanın sesine göre duyarlılık gösterecek bu sefer.
  • Doğrusun. PC'de çok gerekli değil. Fakat ben sese duyarlı çalışması için gerekli olan aleti kasanın dışına bağlamayı düşünüyorum. Gerçi yine de çok anlamlı değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.