Şimdi Ara

Cooler Master Masterkeys Pro L Beyaz vs Logitech G413

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikler herkese selamlar,

    350 TL civarı bir bütçeye sahibim ve önceden Logitech G710+ Brown Switchli ve beyaz ledli klavyeyi kullanıyordum. G710+'nın sol tarafında ki makro tuşlarından çok çektim ve bir türlü alışamadım esc yerine sürekli en üstte ki makro tuşuna basıyordum (bu makro tuşuna esc atamıştım yanlış bassam da sorun olmuyordu ) . Her neyse sorum başlıkta belirttiğim gibi CM Master Pro L beyaz ledli red sw'li klavye mi yoksa Logitech g413 carbon klavye mi ? (TR tuş dizilimi var ikisinde de bu benim önemli)

    Son bir sorum daha olacak, CM Masterkeys Pro L Beyaz ile RGB modeli arasında herhangi bir fark var mı malzeme olsun teknik olsun ufak bir farklılık olabilir fark var mıdır yoksa sadece biri RGB biri beyaz led o kadar mı ?







  • Sadece aydınlatma ve efekt. Yazılımı mevcut ikisininde. Logitech ile CM farklı switchler kullanıyor ve oyumu Cherry MX kullanan CM'den kullanıyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mttzn

    Sadece aydınlatma ve efekt. Yazılımı mevcut ikisininde. Logitech ile CM farklı switchler kullanıyor ve oyumu Cherry MX kullanan CM'den kullanıyorum..

    Ayni şekilde CM cherry mx kullandığı için CM diyorum.

    Mekanik klavye alırken logiteching romer-g swticherini mağazada test etmişim. Normal 50 liralık klavyedeki plastik swtichlerden bir farkı yok. Mekanik klavyeden mx cherryleri çıkar aradaki fiyat farkı havaya gider. Ayrıca dikkatimi çeken birşey olmuştu, internettede araştırınca kulaklarımın beni yanılmatığını fark ettim; romer-g swticherli yay rözenans sesi çıkartıyolar.
  • 11.11 e özel kampanyada Masterkeys Pro L klavyemiz Adeksstore da 415 tl
  • ekstra işlevi olmayan bir klavye için 415 lira pahalı

    ek not: kurlardan dolayı baya giriyor zaten de yinede iyi araştırılmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.