Şimdi Ara

COOKOO SMART WATCH SAAT APK YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG G2 TELEFONUM VAR COOKOO SAAT HEDİYE GELDİ GOOGLE PLAY UYGULAMASINI YUKLEMEK İCİN GİRDİM COOKOO LİFE UYGULAMASI CİHAZINIZ İLE UYUMLU DEGİL DİYOR SAAT SİTESİDEN BAKTIM ANDROİD 4.3 ve 4.4 YÜKLÜ CİHAZLARDA CALIŞIR CİHAZLAR İSE S3,S4,NOTE 2, NEXUS 5, HTC ONE İLE UYUMLU DİYOR G2 BİLDİGİM KADARI İLE NEXUS 5 İLE DONANIM OLARAK AYNI ELİNDE NEXUS 5 OLAN ARKADEŞİM APK ALIP BANA BURADAN GÖNDERİRSE COK SEVİNİRİM HARİCEN YÜKLEYİP ÇALIŞIP ÇALIŞMADIGINA BAKMAK İSTİYORUM YADA BAŞKA KONU HAKKINDA BİLGİNİZ VARSA BENİ AYDINLATIRSANIZ COK SEVİNİRİM ŞUAN SAATİ KULLANAMIYORUM



  • arkadaşlar bilgisi olan yok mu yada apk vercek arkadaşım
  • Ben de aynı sorunu yaşadım ama apk yı indirip kurunca çalıştı. Her özelliğini test edemedim ama ilk anda sorun yok gibi görünüyor.
    aşağıdaki linkten apk downloader yardımı ile apk dosyasını indirip kurabilirsin.
    http://apps.evozi.com/apk-downloader/?id=com.connected.watch
  • biraz daha kurcalama imkanı bulduktan sonra saati geri verdim.
    Ne yazıkki saat telefonla uyumlu çalışmıyor. İlk bağlantı kurdupğunda bir müddet açlışıyor ama sonrasında bağlantısı kopuyor.
    Veya bağlandıktan sonra uzak bir odaya gidip geri geldiğinizde tekrar baplanmıyor. Sanırım bu da bluetooth v4.0 da gelen az batarya harcayan özelliğin tam olarak uyumlu çalışmamasından kaynaklanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.