Şimdi Ara

Control %100 Türkçe Yama The Foundation DLC ÇEVİRİSİ ÇIKTI (Anonymous Çeviri) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
22
Favori
9.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Para verenleri enayi yerine koymuşlar. Bari iade yapsalardı. Para verenler de çok sevindim diyerek kendilerini avutuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama için teşekkürler. Polemik yapmak yerine bağışta bulunarak arkadaşlara yardım edilmesinden yanayım. Sonuçta bir iş yapıyorlar. Köstek değil destek olmalıyız diye düşünüyorum.
  • ilk çıktığı gün para vererek aldım neredeyse oyunu bitirdim SANANE kardeşim SANANE benim verdiğim para senin niye zoruna gidiyo çok para istiyosan iban gönder sana da atıyım çenen kesilir böylece
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evladı fatihan

    ilk çıktığı gün para vererek aldım neredeyse oyunu bitirdim SANANE kardeşim SANANE benim verdiğim para senin niye zoruna gidiyo çok para istiyosan iban gönder sana da atıyım çenen kesilir böylece
    Enayi yerine konmaktan zevk mi alıyorsunuz? Bağış yaparsınız anlarım ama para ile satın aldığınız şey 2 gün sonra sırf ücretsizi çıkıyor diye ücretsiz yapılıyorsa ve para verenlerin parası iade edilmiyorsa bu para verenleri enayi yerine koymaktır. Burada bağıştan bahsetmiyorum. Yapılan olay tam bir enayi yerine koyma olayı. Senin de zoruna gitmiş anlaşılan ama bunu yediremiyorsun ki böyle saldırıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evladı fatihan kullanıcısına yanıt
    Blok ne güzel bir buton değil mi?
  • Herkesi senin gibi bencil dusunmedigi icin insanlari enayi olarak raftalayamazsin bu yamayi ucretli alanlarin geneli zaten bilir yamanin sonsuza kadar ucretli olmayacagini ya yama kirilir yada ucretsiz olarak paylasilacagini isteyen yamaya once erismek icin ucretini odeyip satin aliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 19 Ekim 2019; 22:32:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yama için teşekkürler.
  • Yamayı alan biri olarak, başka bir kısa yoldan oyuna girme zorunluluğunun ortadan kalkmasına sevindim. Sormak istediğim soru eski yamayı nasıl siliyoruz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgennyk

    Yama için teşekkürler.
    Bu forumda şu yorumlara hasret kaldık. Al oyna teşekkürünü et çık.

    Valla daha ne günler göreceğiz, enayi diyenler mi kan emiciler mi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robot Marvin

    Yamayı alan biri olarak, başka bir kısa yoldan oyuna girme zorunluluğunun ortadan kalkmasına sevindim. Sormak istediğim soru eski yamayı nasıl siliyoruz?
    Başka bir kısayoldan oyuna girme zorunluluğu sizi neden rahatsız ediyordu acaba? Geri bildirimleriniz bizim için önemli.
  • Arka planda ikinci parti uygulamaları çalıştırmak performans sorunlarına sebep oluyor. Bu yüzden Milyon dolarlık oyunlar bile drm'siz çıkıyor. Sürekli internete bağlı olma zorunluluğu da can sıkıcı, kendinizi kırılma ihtimallerine karşı güvence altına almak istemenizi anlıyorum ama ben para verdiğim bir hizmetin kendini korumak adına bana engeller çıkarmaması gerektiğini düşünüyorum. Sizinle alakalı olarak algılamayın ama güvenlik sorunlarına açık olması da cabası. geri dönüş ypmak benim için sorun değil ama en azından soruma bir cevap verseydiniz, beni mutlu ederdiniz.
  • Robot Marvin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sitemizden dosyaları indirip, datapackfiles klasörüne atıp, normal Epic Launcher'dan kullanabilirsiniz :)

    Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok yani :)
  • Meraklısına duyurulur; Control, Epic Games'te 75 liraya düşmüş! Orijinal alıp, orijinale destek verelim lütfen :)
  • walküre kullanıcısına yanıt
    sorum nasıl kurarım değildi. eski yamayı nasıl kaldırırımdı? programınıza baktım ama yamayı silecek bir yer göremedim.
  • Robot Marvin kullanıcısına yanıt
    P.m yoluyla sorunuza cevap verdim :) İyi oyunlar dileriz :)
  • mikropadam5555 kullanıcısına yanıt
    Merhaba beyefendi. 3 günde 1 gelip kırılan yamaları atıyordunuz. Sanırım bu sefer yapacak başka bir şey bulamadınız? :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robot Marvin

    Arka planda ikinci parti uygulamaları çalıştırmak performans sorunlarına sebep oluyor. Bu yüzden Milyon dolarlık oyunlar bile drm'siz çıkıyor. Sürekli internete bağlı olma zorunluluğu da can sıkıcı, kendinizi kırılma ihtimallerine karşı güvence altına almak istemenizi anlıyorum ama ben para verdiğim bir hizmetin kendini korumak adına bana engeller çıkarmaması gerektiğini düşünüyorum. Sizinle alakalı olarak algılamayın ama güvenlik sorunlarına açık olması da cabası. geri dönüş ypmak benim için sorun değil ama en azından soruma bir cevap verseydiniz, beni mutlu ederdiniz.
    Performans noktasında kafanızda bir soru işareti olmasın çünkü arkaplanda hiç bir uygulama çalışmıyor. Oyun çalışana kadar bağlantı ve kurulum tamamlanıyor, çalıştıktan sonra uygulamamız kapanıyor. Ayrıca kendi exesi üzerinden ha siz tıklayıp giriş yapmışsınız ha bizim araç ile hiçbir farkı yoktur. Sürekli internet olayı benim de canımı sıkan bir mevzu ama bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok. Offline alan bizim her daim kör noktamız. Kötü niyetli insanlar olduğu sürece de bu değişmez malesef. Bu konuya ek olarak uygulama sadece giriş anında internet gerektirmektedir. Güvenlik konusu için şöyle bir şey söyleyim. İster c# iste c++ dilinde basit bir "hello world" yazan bir uygulama yazın antivirüsler ona bile uyarı verebiliyor. Benim bilgisayarımda da antivirüs var ve şimdiye kadar hiç bir uyarı almadım. Gerçi antivirüsler uyarı verse de vermese de bazı kullanıcılar güvenli yazılım konusunda baya hassaslar bu durumu anlıyorum. Fakat biz antivirüs şirketleri veya Windows ile görüşüp uygulamımızın imzasını beyaz listeye aldırabilecek bir şirket değiliz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yamaya para verilmesi enayilik değildir, ben bu tip ceviri işi yapan gruplara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Cidden bu cevirilerle uğraşanların bir zamanları, özel hayatları var, verilen paralar için enayilik demek bu kişilere hakarettir. Gönüllü yapan arkadaşlar da kendi tercihleridir, onlara da lafımız yok ama lütfen bu üslupla insanlara hakaret etmeyin.

    Yarın öbür gün çeviri yapacak adam bulamazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 20 Ekim 2019; 12:33:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun yapımcılarının ülkemizdeki çeviri gruplarına iş yaptırması gerekiyor artık. Bunun için de oyun yapımcılarını bu işi profesyonelce yaptığınıza ikna etmemiz lazım. Oyun yapımcısı çevrilen metnin doğruluğundan şüphe duymamalı. Bunları aşabileceğimiz günleri birgün görürüz umarım. Hem sizlerin emekleri karşılık bulur hem de biz oyuncular 3. parti yazılımlarla uğraşmayız. Üstelik 30 liraya alınan bir oyuna 20 lira yama parası vermek de ayrı bir sorun oluyor. Emeğiniz 20 lira etmez demiyorum yanlış anlaşılmasın. Sizlerin Gamescom gibi yerlere gidip kendinizi ifade etmeniz, oyun yapımcıları ile iş bağlamanız için ülkemizde oyun ile ilgili içerik üreten dergilerin, sitelerin, youtuber'ların desteğine ihtiyacınız var bence. Umarım siz ve biz oyuncular birgün istediğimizi alırız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Save dosyası tamamlanmış var mı.benimki bozuldu baştan başlamak istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.