Şimdi Ara

Contra: Operation Galuga [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Contra: Operation Galuga [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Contra: Operation Galuga | Reveal Trailer


    Contra: Operation Galuga [PS5 / PS4 ANA KONU]Konamiyoutube
    Contra, the original run 'n' gun, is back with Contra: Operation Galuga! The action is more explosive than ever in this reimagined '80s classic from Konami & WayForward, the team behind Contra 4! Coming early 2024 to Switch, PS4, PS5, Xbox, & PC! #ContraOG www.konami.com
    https://www.youtube.com/watch?v=hoZFm22Wwq8

    -


    Efsanevi Contra serisine yeni bir ek geldi! 80'lerdeki klasik run-'n'-gun aksiyon oyununun detaylı bir şekilde yeniden hazırlanan hâli olan Contra: Operation Galuga modern grafikler ve sesler, yeni aşamalar, yeni düşmanlar ve elebaşları, yeni oyun mekanikleri, güncellenen bir silah sistemi içeriyor ve Hikâye Modunda iki oyunculu ya da Arcade Modunda dört oyunculu ve heyecan verici bir eşli savaş deneyimi sunuyor!


    Red Falcon terörist grubu Yeni Zelanda açıklarındaki Galuga Adaları'nı ele geçirince üstün Contra komandoları Bill Rizer ve Lance Bean harekete geçerek insanlığın kaderinin pamuk ipliğine bağlandığı topyekûn bir savaş başlatıyor!


    Biriktirilebilen yükseltmeler ve müthiş Overload yetenekleriyle birlikte spread shot, laser ve homing missiles gibi ölümcül silahlarla koş, zıpla ve elini tetikten çekmeden sekiz seviyeyi tamamla! Bu aksiyon dolu deneyimi üç zorluk kademesi ve çeşitli mücadele seçeneklerinden faydalanarak istediğin gibi özelleştirebilirsin. Gerçek Contra efsanesi yeniden başlıyor!


    Temel Özellikler:

    Orijinal run-'n'-gun oyunu yeni yüzüyle geri döndü ve hiç olmadığı kadar aksiyon dolu!

    Agresif bir şekilde savaşarak heyecan dolu sekiz aşamada ilerle! Ormana gizlice sız, şelaleye tırman, uçan motosikletinle bir düşman üssünden tam gaz geç ve çok daha fazlasını deneyimle!

    Eşsiz yeteneklere sahip birden çok oynanabilir karakter!

    Destansı ve ekranda görsel şölen yaratan elebaşı savaşları!

    Hem yeni silahlar hem de serinin hayranlarının unutamadığı silahlarla birlikte artık biriktirilebilen yükseltmeler ve müthiş Overload yetenekleri de var!

    Birden çok zorluk kademesi seçeneği ve bir sürü ek içerik


    -


    Çıkış Tarihi: Q1 2024

    Tür: Run and gun, Platformer

    Dağıtıcı: Konami

    Geliştirici: WayForward


    -


    Ekran Görüntüleri:


    Contra: Operation Galuga [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Contra: Operation Galuga [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Contra: Operation Galuga [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Contra: Operation Galuga [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Contra: Operation Galuga [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Contra: Operation Galuga [PS5 / PS4 ANA KONU]









  • Konaminin şu kolay para hirsindan vazgeçip mobil oyunları oyuncuya kilitlemeye çalışmaktan vazgeçmesi lazım. Adam gibi düzgün grafikli 2D bir oyun yapsalar ölmezler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu oyunu, Ninja Kaplumbağalar'ı çıkardıkları gibi SNES'in 16 bit grafikleriyle yapmalarını isterdim.

  • Aslında uğraşsalar metroidvania tarzında bir oyun da yapabilirler contra için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt

    Yeni nesil yapmak istiyorduysalar Nintendo'nun grafikleriyle oyuncuya bayram ettirebilirlerdi. Super Mario Wonder gibi özenli grafiklerde. Veyahut Super Mario Odyssey, Crash Bandicoot gibi.

  • Contra: Operation Galuga [PS5 / PS4 ANA KONU] Ben beğendim çok güzel görünüyor.

  • Contra: Operation Galuga - Release Date & Demo Trailer | PS5 & PS4 Games


    Contra: Operation Galuga [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10007962 Reloaded. Reimagined. Reborn. The original run-'n'-gun action series is back! Get ready to lock and load! A new entry to the Contra series 「CONTRA: OPERATION GALUGA」will launch on March 12, 2024! Download the demo now! #ps5 #ps5games #ps4games #ps4 #contra
    https://www.youtube.com/watch?v=-ZF8tTa-EQU
  • Oyun harika duruyor.

  • İlk bölümü bitirdim ve acayip bir şekilde oyun geçmişe götürüp nostalji hissiyatı sonuna kadar yaşattı. Sanat tasarımındaki gayri ciddi atmosfer, kullanılan renk paletleri olmamış. Silahlarda çeşitlilik ve ilk oyunlarda yer alan mekaniklerin bu oyuna yedirilmesi hoş detaylar olmuş. Oyunda iki farklı silah taşıyabiliyoruz, bu silahları overload edebiliyoruz. Dash özelliği gelmiş. ilk bölüm boss'una gelince bu kadar kolay mıydı derken 2 farklı faz eklemişler. Müzikler remix gibi fena değil şimdilik. Umarım oyunun satışları devam oyunlarını getirecek kadar fazla olur, contra türünde efsane niteliğinde olan bir marka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim fiyatına göre aşırı derecede kısa mutlaka indirime girdiğinde alın. Çok keyifli bir deneyimdi çocukluğumdaki tadı kısmen yaşattı diyebilirim. İlk oyundan daha zor geldi bu arada boss savaşları falan bayağı zorlayıcı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Contra: Operation Galuga - Çıkış Fragmanı | PS5 & PS4 Games


    Contra: Operation Galuga [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    Introducing a new entry in the legendary Contra series! Contra: Operation Galuga is a thorough reimagining of the classic run 'n' gun NES/arcade game from the 1980s, featuring timeless gameplay, iconic weapons, modern graphics and sound, new stages, new enemies and bosses, new play mechanics, and intense co-op combat for up to two players in Story Mode or four players in Arcade Mode! The true Contra legacy begins now! #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games
    https://www.youtube.com/watch?v=Q_mwjC2w_1A
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.