Şimdi Ara

CONNECT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şimdiye kadar hep ford kullandım yaşım 23 escort-fiesta ve şimdi ticaretle ugraşıyorum artık büyük bi araba almaya kara verdim onun için yine ford olsun istedim connect ler bana uygun geldi ama ben hem ailemle piknige gitmek hem mal taşımak istiyorum connectler işimi görürmü ayrıca aşşagıda ki ilan konusundaki düşünceleriniz yazarsanız bir cok connect alıcına yardım da buluncagmıza eminim teşşekkürler arkadaşlar...



    http://w w w .sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-2005-model-standart-tek-surgu-tiransit-connet-ruhsata-isli-76430688/detay









  • bütçeniz ne kadar acaba?GLX almanız daha iyi olabilir.Onun için de en az 22-23 bin tl gerekiyor
  • hocam bütcem :::::


    http://w w w.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-98-fiesta-flair-bordo-85-000km-76086641/detay



    bunun üzerine taş catlasa 2000tl :( zaten dediginiz kadar param olsa düşünmem lx yada glx connect alırım.....
  • öncelikle connect in artıları ve eksilerini belirteyim size

    artılar

    kaportası, ön takımı ve tüm yedek parçaları sınıfındaki rakiplerine oranla çok daha sağlam. motoru güçlü olduğu için çok daha uzun ömürlü. hele birde servis bakımlıysa. yük taşıma anlamında sınıfında rakipsiz. aracın içinde kendinizi güvende hissediyorsunuz. diğer bir tabirle tank gibi :)

    eksiler. sınıfındaki diğer rakiplerinden biraz gürültülü takır tukur bir araba yani çukurlara düşmesi vs daha sert. sebebi ise makaslı olması. zaten bu yüzden iyi yük taşıyor ve yıpranmıyor. asıl önemli eksisi çok yakıyor. fakat uzun vadede mutlaka bunu amorti ediyorsunuz diğerlerine harcayacağınız bakım onarım masrafıyla kıysaladığınızda.


    sizin kendinize sormanız gereken soru şu. aldığınız araçla ağır yük ( 750 kğ ve üstü ) taşıacaksanız sürekli tereddütsüz connect. ama ailemle bineceğim tasarruflu olsun diyorsanız az yakan doblo veya kangoya bineceksiniz.

    benim derdim sağlamlık güç güven diyorsanız yine adresniz connect.

    yakıt anlamında en az 75 pc en çok 110 yakıyor. tabi ona görede 110 daha seri ve atak.

    bende 75 ps var 2010 chip taktırdım beygiri 97 oldu. kışlık lastikle hava durumuna göre 31 34 kuruş arasında yakıyor. ben ayda ortalama 4000 km şehir içinde yol yapıyorum. benim yaktırdığım en maximum orandır. yüksek devirli ve sık dur kalklı kullanıyorum.

    emekli işi kullanırsanız 28 30 arası gider kışın. yazın 25 kuruşa kadar düşer. tabi lastikler kaliteli ve yazlıksa. uzun yolda 100 ü geçmezsen kokluyor benim rekorum 960 km bir depoyla klima açık.

    şehir içinde yazın 700 kışın 580 - 610 arası. tank 60 lt.

    ne alırsanız alın kafadan darbe almış bir araç ne kadar ucuz olursa olsun almayın. düzen tutmaz. artı motorunu mutlaka yetkili servisine götürüp gösterin computestler tamamen hikaye bilesiniz. sadece kaporta verileri doğru.


    alacağınız araç eğer düzenli bakım gördüyse ford için söylüyorum km çok önemli değil. servis bakımlı connect 400000 - normal bakımlı 300000 - eşşek niyetine kullanılmışı ise en kötü 250000 km gider. bu km leri sınıfındaki diğer rakiplerinde görmek çok zor. ancak tek elden kullanılırsa belki. bunun ıspatı hepsinin de yetkili servisini gezin ustalarına sorun. ayrıca connect ve rakiplerinin internetten kaza fotoğraflarını inceleyin. sağlamlığını asıl orda ıspatlıyor.




  • Tourneo Connect Almanı pek tavsiye etmen Benimki 2006 Model Şehir içi bildiğin sömürüyor.2 Haftada bir depoyu Full'letiyorum Depo 55 Litre.Eğer Connect almak istiyorsan Transit Connect Al.
  • connect çok yakıyor demeyin Allah aşkına şehiriçini pek bilmem ben köyde yaşıyorum ve sürekli ilçeye gidip geliniyor( o yüzden şehir içini bilmem) 100-130 arası gidiyoruz sürekli ve 240-260 krş yakıyor (yol bilgisayarına aldanmayın o fazla gösteriyor) 90ps lik 1.8 ve çok iyi bir çekişli araç için bunu çok görmeyin ailemin sağlığı diyorsanız connect alın gitsin, çok yol sesi alıyor diyenler en azından böyle ucuz bi ses yalıtımı yaptırın aracınıza (o kapılardakilerden daha kalitesini kullanın ) eminim araç verdiğiniz parayı size geri yansıtıyor yol tutuşu çok iyi doblo ile 120 ile girdiğim virajda araba biraz savrulur gibi oldu ama connect hiç bir tepki vermedi ayrıca bu araç renaul megane ile karşılaştırılmışhttp://www.youtube.com/watch?v=NQilW1pHpuM ve hakkını veriyor bi düşünün derim .




  • arkadaş en az 75 lik yakıyor diyor bazıları . bu bi kere yanlış. 75lik şehir içinde az yakar ama şehir dışında biraz engebeli yolda zorlanır ve az yakar . ortalama en az yakn 110 luktur . şehir içinde ne kadar fazla yakarsa yaksın şehir dışında motor güçlü olduğu için (devri yüksek) o farkı kapatır az yakr. şehirler arası kullanım için en ideali 110luk. şehir içi kullanımda ise 75 liktir. ama yok ben hem şehir içinde hem de şehir dışında kullanmak istiyorum diyosan 90 lık alacaksın . ne az yakr ne çok ortada yani. benim 2005 delux 90hp war 120.000 km. 1 litre ile 80-90-100-110 km hızla şehir dışında 17-18 km gidiyor . şehiriçinde de 11-13anca.. bilip bilmeden kimse konuşmasın.
  • **************75 lik fazla yakar yokuşta************ yanlış yazmışım
  • şehir içi sayılır 100 km'de 7.1 litre yakıt tüketimi oldu .

    saygılar
    .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.