Şimdi Ara

Conan The Barbarian (2011) Filmindeki İnanılmaz Ayrıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Evde canım sıkıldı ve Fantastik bir film izlemek istiyordum. Neredeyse bütün filmleri tüketmiştim Aklıma Conan 2011 geldi. Hem de başrol oyuncusunu Game of Thrones dizisinden tanıyordum (Jason Momoa, Burak Yılmaz'a acayip bir benzerliği var yoksa bana mı öyle geliyor ). Derken filmin 55. dakikasında gözüme asla ve asla yanılmayacağım bir ayrıntı çarptı. Tam 55. dakikada kötü karakterimiz kızıyla konuşurken sahneye girileceği sırada bir çömlek gibi bir şeyin önünden geçiyor kamera ve o çömlek tarzı şeyin üstünde de Arapça Allah yazıyor. Amaç ne anlamadım iyi mi kötü mü. Yalnız kötülerin karargahında olduğuna göre yine Müslümanları barbar gösterme amacı gütmüş bir yapım olduğunu tahmin ediyorum. Google amcada arattım ve her hangi bir konu göremedim bu flime yönelik. Sanırım kimse umursamamış. Konu önceden açıldıysa özür dilerim. Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorum yapınız. Saygılar.

    Youtube Video:
    http://www.youtube.com/watch?v=dOpO78MjLLE

    Resim:
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/374334_348509878498363_1128277023_n.jpg







  • Filmi izlerken ayrıntıyı fark etmemiştim, güzel tespit, ama filmin konusu zaten vardı. http://forum.donanimhaber.com/m_41227138/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 13 Ekim 2013; 19:27:18 >
  • Evet bende farketmiştim.Dediğin gibi müslümanları kötü gösterme çabaları.Filmde ki karakterle akıllarınca gönderme yapmışlar.Yutubtan biri bir ayet paşlaşmış aynen yazıyorum çokta iyi bir cevap olmuş.

    "Ey âmenû olanlar! Kendinizden başkalarını sırdaş edinmeyin. Onlar sizi fesada düşürmekten geri kalmazlar ve size sıkıntı verecek şeyleri temenni ettiler. Kin ve öfkeleri ağızlarından belli olmuştur. Göğüslerinde gizledikleri şey daha da büyüktür. Akıl etmiş olsaydınız, size âyetleri açıklamıştık."
  • bunu izlerken nasıl farkedebildin
  • Subliminal...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.