Şimdi Ara

Complete English Grammar - B.Orhan Doğan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Benim elimde şuan Murat Kurt'un English Grammar Today var ve brkaç gün içersinde bitireceğim. Bundan sonra English Grammar Inside and Out var. Bundan sonra da İleri seviye için Cesur Öztürk'ün kitaplarını düşünüyorum.

    Fakat ileri seviye geçmeden önce başlangıç gramerimi yükseltmek istiyorum. Bilmenizi isterim ki Murat Kurt'un kitabıyla dersimizingilizce.com ve ekremuzbay.com'u da kullandım.

    İnterntte kitap ararken bu kitabı buldum.

    http://www.dr.com.tr/Kitap/Complete-English-Grammar/B-Orhan-Dogan/Foreign-Languages/Language/Grammar-and-Vocabulary/urunno=0000000650254

    Buna alternatif olarak iki kitap daha var fakat baskı sayısını göz önüne alırsak sanırım en iyisi bu.

    http://www.dr.com.tr/Kitap/Systematic-English-Grammer-with-CD-/Ebru-Yener/Foreign-Languages/Language/Grammar-and-Vocabulary/urunno=0000000172164

    http://www.dr.com.tr/Kitap/English-Grammar/Yusuf-Buz/Foreign-Languages/Language/Grammar-and-Vocabulary/urunno=0000000136961

    Bu kitabı kullananların görüşleri nelerdir? Yoksa kullandığım kaynak yeterli mi? Aydınlatırsanız sevinirim.

    Not:Öğrenim amacı genel İngilizce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • konu güncel.
  • konu güncel.
  • Hocam çok paranız var ve boşa harcamak mı istiyorsunuz?
    Bakın English Grammar Today sizi Upper-intermediate seviyesine kadar getirir.(Hadi diyelim ki çok verimsiz çalıştınız.İntermediate olsun o.)
    English Grammar İnside and Out ise bir derya.Bu kitabı bitirir ve konuları gerçekten anlamışsanız, uygulayabilir düzeye gelseniz zaten İngilizce gramer namına bir şey kalmıyor desem abartmış olmam.Kitap çok detaylı.Çoğu sınav için uygun.Hatta şöyle söyleyeyim YDS'de için bile fazla detaylı bir kaynak.Yani bu kitap ömür boyu kullanılacak bir referans kitabıdır.)
    Bu iki kitabın yanına bir eser almanıza hiç gerek yok.
    Bunları bitirdikten sonra ''benim param çok.Bir de bu konuları İngilizce-İngilizce olarak görüp çalışmak istiyorum diyorsanız Grammar in Use adlı 3 kitabı alın.3.kitap advanced seviyesine getirir.Bu 3.kitaptaki bazı konular English Grammar İnside and Out'da yoktu sanırım.Öyle hatırlıyorum.)
    Gerek yok bu kadar masrafa.Siz bilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.