Şimdi Ara

[BAŞARDIK] Company of Heroes 3 Türkçe Dil Desteği ile Çıkış Yapacak!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
5.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [BAŞARDIK] Company of Heroes 3 Türkçe Dil Desteği ile Çıkış Yapacak!

    GÜNCELLEME 6 ARALIK 2022


    Bu haberi sizinle heyecanla paylaşmak istiyorum ki kampanya başarılı olmuştur!

    Company of Heroes 3 çıkışında Türkçe Dil Desteği ile birlikte ilk günden bizlerle olacak!


    Resmi Kaynak:

    [BAŞARDIK] Company of Heroes 3 Türkçe Dil Desteği ile Çıkış Yapacak!

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Merhaba arkadaşlar, önümüzdeki yıllarda çıkışı planlanan Company of Heroes 3'ün Türkçe Dil Desteği ile birlikte çıkışını gerçekleştirebilmesi için yeniden birlik olmanın zamanı geldi. Ülkemizde çok fazla strateji türüne gönül vermiş oyuncu bulunmaktadır ve çoğumuz bu türe çocukluk yıllarından beri bağımlıyız. Company of Heroes 3'ün Türkçe Dil Desteği ile çıkışını gerçekleştirebilmesinin anahtarı bizim ellerimizde.


    Yapmamız Gerekenler:


    1- Oyunu istek listesine eklemek (temel)

    2- İmza Kampanyasına imzamızı atmak (temel)

    3- Kampanyanın herkese yayılmasına destek olmak. (extra)

    4- Türkçe Altyazı olan Youtube videolarına Türkçe talep eden yorum yazmak. (extra)

    5- Resmi forum sitelerinde kendinizi belli etmek. (extra)


    Oyunun Steam Sayfası İçin Tıklayın:


    İmza Kampanyası İçin Tıklayın:


    Resmi Forumlarında Olan Türkçe Talep Konusu İçin Tıklayın:


    İmza Kampanyasında SEGA'ya gösterebileceğimiz ciddi bir talep oluşursa bizi dikkate alacaklardır. Fark ettiyseniz oyunun Tanıtım Fragmanı Türkçe Altyazı ile birlikte yayınlandı ve bu demek oluyor ki SEGA Türkiye'den Company of Heroes 3 için bir işaret görürse Türkçe dil desteği verecektir. Herkes hayatından 5 dakikayı bu iş için ayırırsa, el birliği ile eskiden başarmış olduğumuz oyunlar gibi bu oyun içinde başarıya ulaşabiliriz. Zorlanacağımız en büyük konu kampanyanın yayılması, bunun için özellikle tanıdığınız, abonesi olduğunuz yayıncılar var ise kampanyayı kendilerine ulaştırmayı ve destek toplamayı deneyin. Aynı zamanda arkadaşlarınıza ve tanıdık çevrenize kampanyayı paylaşmayı ve oyunu istek listesine eklemesi hakkında bilgi vermeyi unutmayın. Tek başıma yeterli değilim ancak hepinizin desteği ile bunu başarabiliriz. Kampanya hakkında ileride oluşabilecek tüm gelişme ve detayları bu konudan sizlerle paylaşacağım!


    Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı:


    [BAŞARDIK] Company of Heroes 3 Türkçe Dil Desteği ile Çıkış Yapacak!Company of Heroesyoutube
    #Companyofheroes is back! Next-gen action, award winning tactical gameplay and deeper strategy than ever. Tune in for the latest #CoH3 updates, such as modes, features, campaigns and more directly from the developers at Relic Entertainment. Add CoH3 to your wish list here ► https://www.companyofheroes.com/en / ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stay up to date on everything CoH3 in our official Discord ► https://discord.gg/companyofheroes Share your feedback on our forums ► https://community.companyofheroes.com/ And Follow us on our socials here: Twitter ► https://twitter.com/CompanyOfHeroes Instagram ► https://www.instagram.com/companyofheroes/ Facebook ► https://www.facebook.com/companyofheroes/ Twitch -► https://www.twitch.tv/relicentertainment
    https://www.youtube.com/watch?v=F0nWPG_cFqY&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 6 Aralık 2022; 18:1:52 >







  • Destek..


    Bu arada bir oyunu kendi dili ile oynamayı isteyene gidin eng öğrenin demek komik kaçıyor. Milyonlarca oyunda niye diğer birçok ülkenin dili var az akıl, az anlayış.


    Dil öğrenmek elbet önemlidir kesinlikle öğrenin ama bir oyunu kendi dili ile çıkmasına destek istenen konuda bunu dile getirmek bağnazlıktır.

    GÜNCELLEME 6 ARALIK 2022


    Bu haberi sizinle heyecanla paylaşmak istiyorum ki kampanya başarılı olmuştur!

    Company of Heroes 3 çıkışında Türkçe Dil Desteği ile birlikte ilk günden bizlerle olacak!


    Resmi Kaynak:

    Fiyat konusunda şu seviyede yapılabilecek pek bir şey yok arkadaşlar. Ülkemizde 60 Euro oyunlar 30 Euro'ya yani yarı fiyatına satılsa bile 500TL oluyor. Ekonomi olarak öyle bir seviyeye geldik ki artık maalesef 250tl gibi rakamları pek beklemeyin. Indie firmalar dışında kimse eskiden alıştığımız o fiyatlara oyun çıkarmayacaktır. Indie firmalar bile genelde yanlışlıkla Steam kuru yüzünden o fiyatlara çıkartıp sonra fark edip düzeltiyor. Kasapta köftenin kilosu 200TL olmuş. Bu yüzden eğer CoH3'ün yeri benim için çok ayrıdır, Türkçe gelirse alırım veya %50 indirimde filan alırım diyenler kampanyaya katılabilir. Hala Türkçe için yüksek oranda şansımız bulunuyor, CoH'un Türk nüfüs yoğunluğu çok yüksek ve buda forumlarda kendini belli ediyor. Oyunun Mission Alpha testini ve Multiplayer testini oynayan biri olarak söyleyebilirim ki Total War gibi saatlerimizi gömeceğimiz bir oyun olacağa benziyor.


    45 Dolar Yerel Fiyat = 800TL'ye ön siparişe açılan Company of Heroes 3 17 Kasımda çıkış yapacak.


    Yakın zamanda Day One Gamepass haberi duyabiliriz oda aklınızda olsun.


  • strateji oyunu Türkçe olmasa da olur, çok kasmayın derim.

    RPG yani bol hikayeli seçimli oyunlar olsa tamam dicem de, bu olmasa da olur.

  • Mohi kullanıcısına yanıt

    COH serisi gibi bir strateji oyununda Türkçe baya önemli hocam. Desteklerinizi bekliyoruz

  • Oyunu oynarken ingilizce metinleri anlamak için vakit harcayacağıma kampanyaya katılmak için birkaç dakikamı harcarım ve şansımı denerim. daha mantıklı...
  • Melanie Thierry kullanıcısına yanıt

    bence her çıkan oyun için imza kampanyasına vakit ayıracağına ingilizce öğrenmek için vaktini ayır daha mantıklı. Sadece oyunlarda değil , her yerde işini görür.

  • samtiger kullanıcısına yanıt

    Bıkmadınız Millete ''Akıl Vermekten!'' Kimse ''İngilizce Öğrenmek Zorunda Degil'' Destek Vermiyorsanız Konuyu Kirletmemek Lazım  

  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

    estağfurullah ben kime neden akıl vereyim. Sene 2021'de ingilizce öğrenmek zorunda değilim diyen adama akıl vermek gibi boş vakitlerim olmaz. :D

  • Güzel oyun...

  • İngilizce sıkıntım olmadığı için Türkçe desteği olan oyunları bile hep İngilizce oynarım; ama Türkçe'ye çevirme mevzularına her oyun için sonuna kadar destek veririm. COH gibi bir oyun umarm daha çok Türk oyuncuya ulaşması için Türkçe'ye çevrilir.

  • Kur farkı bu kadar yükselmişken oyun alan insanlar fedakarlık yapıp oyun alıyorsa bunlarda bir zahmet türkçe destek koysun yav

  • 3-4 dakika destek atıverin üşenmeden.

  • imzaladım. İnşallah olur.

  • Melanie Thierry kullanıcısına yanıt
    [BAŞARDIK] Company of Heroes 3 Türkçe Dil Desteği ile Çıkış Yapacak!
  • Türk insanının İngilizce öğrenmek için zaten sınırlı kaynağı vardı onu da ellerinden alacaksınız. Türkçe oyun oynayan adam Türkçe dublajlı film de izler.. Sonra bu millet neden İngilizce öğrenemiyor.

  • Burada oyunun türkçe olmasını isteyenler gelip oyunu verip gidiyor, herkesin tercihidir, bu tercih bazılarını neden geriyor anlamadım ? size neki

  • SEGA'nın kapısını 1000 imza toplayabildiğimiz zaman çalmaya başlayacağım. Herkes oyunla ilgilenen çevresiyle ne kadar paylaşırsa o kadar kısa sürede yüksek sayılara ulaşabiliriz.

  • Destek..


    Bu arada bir oyunu kendi dili ile oynamayı isteyene gidin eng öğrenin demek komik kaçıyor. Milyonlarca oyunda niye diğer birçok ülkenin dili var az akıl, az anlayış.


    Dil öğrenmek elbet önemlidir kesinlikle öğrenin ama bir oyunu kendi dili ile çıkmasına destek istenen konuda bunu dile getirmek bağnazlıktır.

  • Sele177 kullanıcısına yanıt

    destek olduk bakalım.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.