Şimdi Ara

compact artıları eksileriyle yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam,

    amazon.comdan alacağım ürünü. İleride bir DSLR alacağım için ufak olması niyetindeyim. Sağda solda güzel fotoğraf çekebilmek niyetim. Video çokta derdim değil. Sadece çekse olur.İleride ayrıca video camera alacağım.

    En büyük isteğim gerçekten güzel sonuç veren resimler. Mekan içi ve dışı.

    Panasonic lx5. Noise ve iso sorunu yüzünden eliyorum.

    fuji f200. Bütçemi çokta aşmıyor, alabilirim. Tek sorunu video çekiminde zoom yapamıyor.

    fuji f300. Bu da olabilir ama dezavantajı nedir bilmiyorum.

    canon s95. Ufak güzel cihaz ancak biraz pahalı (339$). Alabilirim gene dert yok ama kaliteli fotoğraf çeker mi acaba? Tabi ki çeker de ne bileyim hakkını verir mi paranın?

    panasonic zs7. iso sorunsalı. Hayatımı da ne kadar etkiliyecek onu da bilmiyorum.

    Hepsinin bir arada olacağı birşey yok. Ahh kafam ahh, araştırmadım git işte ixus 100 al demi. Yok araştırayım derken iyice kafam karıştı.

    Hepsi güzel alet, hangisini alsam sorun çıkarmıyacak ama en iyisini alabilmek (benim istediklerime göre)







  • Panasonic lx5 gibi bir cihazı ISO sorunuyla nasıl eledin aklım almadı? Fuji F200 EXR senin işini görmez, zoom cihazıdır, foto kalitesi vasattır ayrıca kabadır. Bana kalırsa seni LX5 veya Canon S95 paklamalı, kompaktta bu iki cihazdan iyisini zaten bekleme. İçini hangisi sinerse onu al (Ben Canon G11 aldım ama senin mantığında olsam Panasonic LX3 alacaktım)
  • forumda okuduğum kadarıyla söyledim. Hiçbirini çok detaylı incelemedim ne yazıkki :( Yanlışda aklımda kalmış olabilir. Ancak lx5 499$ yurtdışı fiyatıyla beni çok üzüyor :( Yani kapsam dışı kalmak zorunda. g11de fiyatı nedeniyle dışarıda kalıyor :( 450-500$ arası bu cihazlar

    fuji f200 zoom cihazı değil. 5x optic zoomu var. Kaliteli fotoğraf veriyor diye biliyorum.

    sanırım canon s95 ile fuji f200 arasında birşey olacak. Bu arada lx3 365$. Bu da olabilir.
  • Pardon F200 EXR konusunda karışıklık olmuş, zoom cihazı diye aklımda kalmış fakat değil. Fakat diğer iki cihazdan daha düşük kalitede olduğunu (ve daha ucuz) göz önüne alabilirsin. Bence spot LX3 senin için en iyisi olur.
  • ekimde iş arkadaşım amerikaya gidecek bende 15-20 gün sonra sipariş vereceğim. lx3, sx20is, bilimum marka model inceliyeceğim artık ama max bütçem 300$.
  • lx5 veya g11 gerçi g12 yolda ama olsun bu makinaların fotoğraf kalitesini renklerin canlılığını ve keskinliğini hiç bir kompaktta yakalıyamazsınız sensörü diğer kompaktlara göre büyük buna bağlı olarak pixel density oranı ideal bir düzeyde 2 makinanında eksisi az miktarda zoom yapıyor.. F200de spot 500tl civarına bulunabiliyor sensörüde ideal boyutta ama iso performansı ve fotoğraf kalitesi lx5 ve g11e göre iyi değil ..
  • ya zaten slr bir makina alacağım ileride. Bu d90 da olur ya da canon d5000. Buna yakın kalitede olmalı ve çok büyük olmasın istemiyorum. Bu yüzden g serisi büyük geliyor (canon S2 IS vardı bende). Ufak ve renk kalitesi iyi olsun. Ben alana kadar g12 çıkarsa ve g11 ucuzlarsa bir ihtimal. LX5 500$ olması beni üzüyor. F200 aklımda şimdilik. 299$ amazon.com fiyatıyla da önde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AjanHaKaN -- 3 Eylül 2010; 14:46:58 >
  • quote:

    ya zaten slr bir makina alacağım ileride. Bu d90 da olur ya da canon d5000. Buna yakın kalitede olmalı ve çok büyük olmasın istemiyorum. Bu yüzden g serisi büyük geliyor (canon S2 IS vardı bende). Ufak ve renk kalitesi iyi olsun. Ben alana kadar g12 çıkarsa ve g11 ucuzlarsa bir ihtimal. LX5 500$ olması beni üzüyor. F200 aklımda şimdilik. 299$ amazon.com fiyatıyla da önde.


    -d5000 nikondur, canon değil...
    -kalite diyorsan s90/95 var orda... fujileri bilmiyorum. sensör boyutlarına dikkat edeceksin işte. 1/1.7" olanlar büyük olanlar. 2.5 olanlar küçük. zoom ve mp de yüksek olursa kalite düşer.
    -g12 ye var daha.
    -lx5 yeni kırmalardan, kompakt sayılmaz zaten.
    -f200 ü bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.