Şimdi Ara

Comnet' in yaptığına bakın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
4
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tundra202006 kullanıcısına yanıt
    Boş yapma sen hangi firmanın adamısin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediği kadar sözleşmede yazsın bir firmanın hizmet kapaması kurumsallık olarak mantıksız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulomen B kullanıcısına yanıt

    Kafalarına göre kapatsınlar herkes peşin ödüyor interneti. Onlar paraya çöküyorsa bir gün dengesizin birisine denk gelebilir. Alacak verecek davasına dönüşebilir. Bence korkması gereken kişi iss olduğunu düşünüyorum. Biz tüketiciyiz biz haklıyız. Onlara hizmet karşılığı para ödüyoruz onlarda bize o hizmeti o kalitede sunmak zorunda. Orta bir haksızlık varsa, kapatacaklar mı diye ben korkmazdım. Sonuna kadar hakkımı arardım. Ben hakkımı yedirmem.

    ttnet Ekip göndeririz bir sorun yoksa boşa geldiyse sizden para isteriz dedi. Parayı ödeyene kadarda internetiniz kapalı kalır dedi onaylıyor musunuz dedi. O beni bağlamaz dedim. O sizin ticaretiniz ve sorunuz benim değil dedim. Benim sorunumu çözmekde sizin sorunuz dedim. Sorunumu çözün dedim. Dün fener maçın da internet hızım düşmedi. Dediğim gibi ben haklı olduğum yerde geri adım atmam. Sonu ne olursa olsun. Kafaya taktım mı hakkımı alırım. Kapatırız şöyle böyle sizden ekstra para alırız. Ödemezseniz hattını kapalı kalır. onlar benden korksun kapatacaklar diye yarım hizmeti kabul edecek birisi değilim. Tabiki internet her zaman iyi çalışmayacak. Sorunlar olacak ben bunu kabul ediyorum. Sorunu kabul etmeyip başınızdan atılıp arka planda bir şey yapılmazsa ve giderek daha kötüye gidiyorsa burada hakkımızı aramak zorundayız. Kimisi yazmış btk şikayet yazılmıyor. Ben daha btk girmedim. Yazılıyor mu bilmiyorum. Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız hakkınızı arayın.


    Bu adama ne oldu çok merak ediyorum. İnterneti düzelmiş midir.



    Online Medyayoutube
    Osmaniye’de bir GSM operatöründen internet hizmeti alan şahıs memnun kalmayınca pompalı tüfekle telefon bayisini bastı. Alınan bilgiye göre, olay, Atatürk Caddesi, eski belediye hizmet binası yakınlarında bulunan bir GSM abone merkezinde meydana geldi. İş yerine başvurup internet aboneliği başlatan Murat K. hizmet almaya başladıktan 15 gün sonra internet bağlantısıyla ilgili sorunla karşılaştı. Aldığı hizmetle ilgili yaşadığı sıkıntılara çözüm üretilmediğini öne süren Murat K. abone merkezini pompalı tüfekle bastı. Pompalı tüfekle içeri giren Murat K'yi fark eden bir kadın müşteri iş yerinden kaçtı. İş yerindeki kadın çalışanları da dışarı çıkartan Murat K. abone merkezinin önünde havaya üç el ateş açtı. Çevrede korku ve paniğin yaşanmasına neden olan Murat K. olay yerine gelen polis ekiplerinin ikna etmesiyle teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA
    https://www.youtube.com/watch?v=Ha-wgyJeaL4




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.