Şimdi Ara

Combo'larin hepsi ve açıklamalar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Umarim bu topic herkese yardimci olur.
    öncelikle süre olarak yazim comboları hangisi daha hızlı hangisi daha yavaş şeklinde. comboları denemek için dandik daggerlarla test ettik onun için süre sizi yanıltmasın sadece süre farklarına bakın

    w+r+skill - 15-16sn
    r+skill+s - kusursuz yaparsanız 11sn onun dışında 12-13sn

    w+r+skill
    -kovalarken-
    targetınızı seçersiniz "w" ya basılı tutarsınız, targeta yönlenmek için "r" ye basarsınız, "r" vurdugunu gördügünüzde yada düşündügünüzde skill kullanırsınız. bu olayı adam kovalarken kullanın ben neredeyse her zaman bunu kullanıyorum öyle söyliim hem basit hem kovalamak için çok müsait , targetın kaçma durumunu göz önünde bulundurursanız.

    ("r" nin genel olarak 3 fonksiyonu var)
    1. fonksiyon: targeta yönlenmek
    2. fonksiyon: r damage ı koymak.
    3. fonksiyon: bazı durumlarda animasyonu kesmek

    r+skill+s
    -sabit hedeflere-
    target seçin sonra "r" ye basın, r damageını vurdugunu düşündügünüzde "skill" kullanın sonra hemen "s" tuşuna kısaca basın. devamında aynı şeyi tekrarlayın. bunda 2 şer 2 şer vurucaktır.
    (bu düşünüldügünden basit bir combodur ve herkes yapabilir ama zamanlama haliyle çok önemli.)

    r+s+skill -------> şu ana kadar gördügüm en güzel combo
    -sabit hedeflere-
    target seçin, "r" ye basın. (buraya kadar kolay zaten ama bundan sonra zamanlama çok önemli.) r damageını vurdugunuzu düşündügünüzde yada gördügünüzde "s" ye çoook kısa basılı tutun ve basılı tutarken "skill" kullanın sonra geciktirmeden r ye basın damageı gördügünüzde tekrar baştan alın. özellikle söyliim 3lü yakalamanız en başlarda çok zordur onun için yanıltabilir sizi. denedikçe anlarsınız onun için pratik çok önemli.

    not: s'ye basılı tutma kısmı çok önemli ,bu kısımda parmaklar devreye girer s ye basılı tutarken skilli ne kadar çabuk koyarsanız o kadar hızlı bi combo olur ve akıcı damage yakalarsınız.

    açıklama:bu combo biraz zorlar adamı ama 3 lü vurabiliceginiz en güzel combodur bana göre. 3lü vurmayı bırakın, bu comboyla öyle bir flow yakalarsınız ki damagelar resmen akıyormuş gibi görünür.
    ayrıca dikkat etmeniz gereken kısım 3. damage olan r attacktır. onu kaçırırsanız bu combonun bi anlamı kalmaz.

    r+skill+r+r
    -sabit hedeflere-
    target seçin "r" ye basın, vurdugunuzda skill kullanın. skill tuşuna basar basmaz tekrar "r" ye basın bu animasyonu keser ve attackı durdurur. bu nedenle 2. defa rye bastıgınızda attack tekrar başlar. böyle böyle tekrar edin hareket .
    Mouse ile yapilan z+s+s+r +mouse ile skilleri vurmak.
    -sabit yada hareketli hedeflere-
    Eğer bi yandan klavye ile pod basmak bi yandanda combolari yapmak zor geliyorsa bu combo gerçekten size çok yardimci oluyor..Özellikle sabit hedeflerde siize müthiş bi avantaj sağlıyor.z ile hedefi belirledikten sonra iki defa s tuşuna basip sonra r tuşuna basiyorsunuz ve characteriniz r attackini yapmaya başlıyor.Ve bunu sürekli olarak yapior.Bu arada siz mouse ile skilleri vurmaya başlııyorsunuz ve 5-6 saniyede 6 skill vurabiliyorsunuz..Ayrica mouse sag tuş'una minoru alarak ve skillleri mouse ile vurdugunuz anda elinizi ctrl tuşuna basili tutup(Ki bazıları oraya kagit yada metal para sıkıştırırlar bu bence hile)sag mouse tıklayarak seri şekilde kendinizi minorleyebilirsiniz..2 saniye içinde canınızın yarısını doldurabilirsiniz.Tabi burda mana pod basma zamanınıda iyi ayarlamalısınız.Zaten o arada mouse ile skilleri vurdugunuz ve rakibinizi benim tabirimde R ye bağladıgınız için sol elinizde kolaylikla heal pod basabilirsiniz..Tek dezavantajı skill failedların çok olması ve mouse ile tıklarken skill bardan skili silebilmek ihtimalinizin olmasi..

    Skill bar dizilimi hakkında 1 tavsiye..
    Mana pod Light feet yada heal pot lari nereye biraktiginiz tamamen size kalmış ama bence skill dizilişinde ilk olarak spike deilde Cut birakilmali daha sonra spike+trust. vs.. gitmeli..Cut jab ve shock un defansi kırma özellikleri var ilk vuruşu bunlarla yaptiginizda diger attacklar daha çok olabiliyo.Ben şua ilk skill olarak 70 skili bloody beast i kullaniyorum ve ardindan spike vurdugum zaman hemen kızarıyor zaten rakip.Ayrica karşınızdaki sizin attiginiz 1. skili spike sanip cesurca size saldiriyor:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michaelangelo -- 29 Nisan 2006; 10:10:22 >







  • gerçekten güzel paylaşım
    bilmediklerim ilginç geldi deneme yapcam
  • benim anlamadığım şurda 12-13 yada 15 sn filan demişsin o tüm skilleri vurma süre si ise baya uzun bi süre ben 5 saniye içinde tüm skilleri vurabilirim ve combo yu fareyle yapıyorum ne s ne de w kullanıyorum
  • lvl 55 asasianda toplam 7 attack skill vardir bu skilleri hepsini vurmak için gereken süre o..Mouse ile skilleri vurmak zor bence..Bazen mouse sekebilir yada skili kısa yoldan silebilir ve akıcı bi combo yapmış olmazsın..Ama iyi yapabiliosan oda güzel ve kolaydir..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Michaelangelo

    lvl 55 asasianda toplam 7 attack skill vardir bu skilleri hepsini vurmak için gereken süre o..Mouse ile skilleri vurmak zor bence..Bazen mouse sekebilir yada skili kısa yoldan silebilir ve akıcı bi combo yapmış olmazsın..Ama iyi yapabiliosan oda güzel ve kolaydir..

    skilleri fareyle tıklayarak vurmuyorum fare işaretçisini kullanıyorum zero nun videosunu izlemişsen skill dizimimde ona baya benziyo
  • Anladim..Sen r yerine double-mouse left clickcilerdensin:)Ama kaçan hedeflere karşı zorlanirsin bence..en azından o sirada yapabilceğin combolar klavye kullananlar kdr etkili olmaz..
  • Ya arkadaşlar benimde bir sorum var.Ben hem yeni bir ko oyuncusu(2 ay anca oldu)hemde rouge ye yeni başlamış biriyim(44lwl oldu 2 hafta kastım eziq blx :) )sorum şu ki bu asasin kombo çok mu zor.Yani çalışsam yapamazmıyım.Lütfen dalga geçmeyin ve bana öğrenme yollarını söyleyin.Şimdiden saolun
  • kaçan hedef diye bişey yok o light feet kulanıyosa bende glitch yaparım bu kadar basit aksi halde yakalamam imkansız ve glitch in ayrı bi özelliğide birçok r dame i verebilmesidir kaçarsa daha kolay ölüruzun zamandır aynı skill dizimini ve comboyu kullandığım için artık zorlukta çekmiyorum
  • Glitch tam 1 vur kaççı taktigidir ama güzel:)Kaçana glitch bence pek işe yaramaz eger saglam 1 priest yada wariorsa çünki sürekli olarak yapamiorsun ve combo olmaktan çıkıyor..O arada kolaylikla pod basabiliyor..w+r bence en ideali..
  • ben rogue ler dışında hiç bi chara glitch yapmam zaten 3 kat hızlı koşuyorum iyice adil olmaktan çıkmasın kaçan roguelere glitch çok işe yarar diğer charlara zaten kullanmam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DmXxXx

    ben rogue ler dışında hiç bi chara glitch yapmam zaten 3 kat hızlı koşuyorum iyice adil olmaktan çıkmasın kaçan roguelere glitch çok işe yarar diğer charlara zaten kullanmam

    glitch ne açıklarmısınız?bnm 50 lvl asasım war combo sorunum yok.genelde Michaelangelo nun dediği r+skill+s yi yapıyorum ama r+s+skill de arasıra yapabiliyorum da glitch ne bi sölermisiniz kaçan çok oluyo dlw de çok sinir oluyorum onlara




  • öncelikle glitch yapmak ban sebebi bunu bilde sonradan böle dediniz yaptımda ban yedim deme
    normal LF ni kullandıktan sonra stealth,,cat eyes ,, yada Magic Shield kullanarak(sağ tuşa alıp seri seri çift tıklayarak yapılır . hedefi seçersen daha kolay olr)
  • Ben burdakilerini kullanmıyorum sabit monster için.
    Ve bunu diyen hiç kimsede görmedim ama mükemmel işilyor ve gayetde seri
    10sn civarı bütün skilleri kullanabiliyorum.
    r+skil, r+ skil diye gidiyor ve gayetde güzel ikili combo işliyor
    skil silüteini kesiyorsun r nin de çok az kısmını görebilyorsun.
    Asas charını yeni açtım 2 haftalık bişe yanışlıyor olabilirm ama
    gayet güzelde oluyor
  • benim merak ettiğim bu combolar her job da geçerli mi.mesela ben Battle priest ım

    edit : oyuna girebilsem deniycem de nerdeee



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRaconteur -- 28 Nisan 2006; 20:26:49 >
  • Battle priestte en güzel combo..daha dogrusu double hit r ye bastiktan 2 saniye sonra skill vurup s ye basili tutup tekrar skill vurmak..Tek skill kullaniosan Judgement gibi güzel çalışıyo..Warior hiç oynamadiğim için denemedim..Ama sanirim ona öledir..Screamle yapılır.
  • soruma cvp alabilirmiyim?
    Böyle bir combo varmıdır ve ne kadar faydalıdır?

    Warrioru combosuz oynamak akıl karı deldir
  • z,r,1,s
    r,2,s
    yaparsanız VURUSUNUZ %100 kacar
    bıraz daha detaylı bısey ama
    r,r,r,1,r,r,r2,r,r,r3 seklın de yaparsanız en iisidir
  • Onu yapana kadar yollanırsın

    "rockclimber

    Son cümlene katılıyorum.
  • r+sikill+s r+w+sikill gibi combolar var hertürlü combo var ama siz en iyisi combo programını alın:D
    bence çokk güzel ben z+r yapıyom tırak diye adam comboyu yapıyor ama silindi arıcam eyer tekrara bulursam ücretsiz sizlerle paylaşacam.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.