Şimdi Ara

Color master psu garanti süreci.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar normalde butür konular pek açmam ancak benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa fikir alışverişi için açmak istiyorum Colormaster Masterwat 750w güç kaynağı kullanıyorum cihazda coil whine ve fan duraksama sorunu çıktı en sonunda dayanamayıp garantiye verdim sorunlarını ince detayına kadar yazarak vektron elektronike gitti cihaz yaklasaık 15/20 gün sonra elime ulaştı belgede sadece fanının değiştirildiği gözüküyordu neyse taktım denedim çalışmada sıkıntı yok lakin coil whine aynen sürmekte hani az bir seste değil düdüklü tencere gibi öten bir cihazı garanti neden göz ardı ediyor anlamakta güçlük çekiyorum bunuda değiştirmeyecekler ise garanti ne işe yarar diye düşündürüyor sadece c.w olsa iyi oyun açtıgım zaman ses kartına yansıyan bir parazit farkettim psu daki sesin benzerini ses kartından alıyorum resmen ses kartının vida yerini kasadan uzaklastırınca ses düzeliyor yani uzun lafın kısası abuk sabuk bir durum vektrona c.w ile ilgili parça yollayan arkadaş varmı varsa deneyimlerini aktarırsa sevinirim düdüklü tencere gibi psu yu değiştirmediler garantiye güvenim kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 1 Ocak 2019; 14:45:23 >







  • Yetkiliyi çağıralım, yardımcı olabilir.
  • Vektron da çok bozdu. Servis hizmeti iyi birkaç firmadan biriydi. Cooler Master Türkiye Allah'a emanet zaten. Türkiye onlar için yok hükmünde. Tek bir aksesuar, yedek parça bulunmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dehşet-

    Vektron da çok bozdu. Servis hizmeti iyi birkaç firmadan biriydi. Cooler Master Türkiye Allah'a emanet zaten. Türkiye onlar için yok hükmünde. Tek bir aksesuar, yedek parça bulunmuyor.
    Ben garantiye pek parça yolamam hatta 18 senedir yolladıgım 2.ürün diyebilirim rahatsız etmese zaten uğraşmam 15/20 gün pc siz kalmakla ama birdaha yollamam müşteri memnuniyeti pek umursanmıyor demekki .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dehşet-

    Vektron da çok bozdu. Servis hizmeti iyi birkaç firmadan biriydi. Cooler Master Türkiye Allah'a emanet zaten. Türkiye onlar için yok hükmünde. Tek bir aksesuar, yedek parça bulunmuyor.
    Merhabalar,

    Bizlere ulaşan tüm kullanıcılarımıza elimizden geldiğince aksesuar ve yedek parça olanağı sağlamaya çalışıyoruz. Kullanıcı hatalı bile olsa elimizde sorunlu ürünün parçası var ise ücretsiz bir şekilde müşteriye ulaştırıyoruz.

    Türkiye'de aksesuarlarımızı itopya.com üzerinden bulabilirsiniz. Türkiye'de olmayan bir aksesuar olduğu durumda da eğer müşteri isterse ve bizde tedarik edebiliyorsak getiriyoruz.
  • Merhaba,

    Yaşadığınız sorun için üzgünüz. Bize özel mesaj yolu ile ulaşabilirseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

    Merhaba,

    Yaşadığınız sorun için üzgünüz. Bize özel mesaj yolu ile ulaşabilirseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
    Mesaj yollanmıştır .
  • Arkadaşlar yolladığım mesaja yanıt vermedi yani bilgi alamadık girip foruma yanıt verecek yakti buluyorlar bizim mesaja bakmıyorlar bile ben şansımı tüketici hakem heyetinde bir deniyeyim en iyisi firmalardan hayır yok bizim millete işleri güçleri vatandaşın parasını almak yurt dışında arkadaşım direk değişim alıyor butür sorunlarda bizim ülkede yan yattı çamura battı oluyor ne zaman satılan malın arkasında durmayı öğrenicekler acaba merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 4 Ocak 2019; 13:26:5 >
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın sorununu çözmemişsiniz sanırım. Masterwatt Lite 700w güç kaynağınızı almayı düşünüyorDUM. Bu konuyu gördüğüm iyi oldu.
  • Kardeşim senin sistem özellikleri neydi yazabilir misin?
  • Cooler master da almayacağız artik konuyu gördüğüm iyi oldu
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 28 Mayıs 2019; 23:43:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mukarnas

    .
    Şu coolermaster'a bir türlü ısınamadım gitti gerçekten hep bir şeyler eksik gibi ürünlerinde.

    Bu arada konu sahibi arkadaş lite olan modelini kullanmıyor sanırım , genel olarak CM ürünlerinde Lite ifadesi geçiyorsa direk uzak durmak lazım zaten.
  • GAJU kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 28 Mayıs 2019; 23:43:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: münşi

    Kardeşim senin sistem özellikleri neydi yazabilir misin?
    Quad q9550 / asus p5q se / 4gb ddr2 ram / rx 580 suan idareten bu sistemi kullanıyorum bunun dışında 3 sistemde daha test ettim psu yu bariz coil whine var hala yetkili arkadaş tekrar garantiye yollamamı söledi ancak ben uğraşmak istemiyorum açıkcası bariz şekilde sorunu not düşmeme rağmen göz ardı ediliyorsa tekrar yollamanın faydasını göreceğimi sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mukarnas

    .
    Ben ilk defa c.m bir ürün satın aldım hayatımda psu nun incelemesi vs iyi görünüyordu ancak bozuk fan + coil whine denk geldik şansımıza fanı değiştirdiler ancak bobin ağlaması kafa ütülemeye devam ediyor ne yazıkki .
  • okinkurt kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 28 Mayıs 2019; 23:44:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mukarnas

    .
    Olmadı oraya gideceğiz artık birde ben arada ups kullanıyorum yani elektrik dengeli geliyor sisteme dahada yapacak birşeyim yok yani cihaza bizdeki sıkıntı tüketiciyi nasıl memnun edeyim değilde nasıl başımızdan atalım düşüncesi var firmalarda en azından çoğunda diyelim arada tek tük de olsa iyileri vardır tabi yurt dışında mesela almanya da arkadaşım var adam garantiye ne yollasa kesin sonuç alıyor üstelik minimal problemli cihazlarda bile birçok kez tanık oldum bu duruma şimdi biz yolluyoruz tornistan geri geliyor insanın canı sıkılıyor cidden okadar bekle pc siz kal sonuç aynı tas aynı hamam firmaların bu kadar diretmemesi lazım bazı sorunlar kör gözün parmağı zaten öten bir cihazıda değiştir artık bir zahmet bizde çakıl taşı vermiyoruz ki buna .
  • okinkurt kullanıcısına yanıt

    PSU nuz hala çalışıyor mu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MassTeronaut

    PSU nuz hala çalışıyor mu?

    Evet seslide olsa çalışıyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.