Şimdi Ara

Çoklu Monitor kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun. Bayram sonrası kendime yeni bir bilgisayar toplamayı planlıyorum. Uzun süredir donanım dünyasından uzak olduğumdan çeşitli web sitelerindeki hazır sistem tavsiyelerini kullanmaya karar verdim. Bilgisayarın temel bileşenleri aşağıdaki gibi:

    - MSI Z170A TOMAHAWK
    - Intel Core i7-6700K
    - Corsair Vengeance Kırmızı 16GB Kit 3000 MHz CL15
    - Uygun SSD-HDD depolama kombinasyonu
    - Uygun kasa, güç kaynağı ve soğutma

    Bilgisayar çoğunlukla oyun için kullanılacak. Dolayısıyla performans düzeyinde bir ekran kartı şart. Aynı zamanda iş kullanımı için 2 li hatta mümkünse 3 lü monitör desteği de olsun istiyorum. Yukarıdaki sistem tavsiyesi için ekran kartı olarak MSI GTX 1060 Gaming X 6GB önerilmiş. Kartta 3 adet DisplayPort mevcut ki bu benim işimi hayli hayli görüyor. Ancak kafamdaki soru bu kartın tek başına 3 ekrana yetip yetmeyeceği? Çoklu monitör uygulamaları konusunda tecrübeli arkadaşların bu konudaki görüşü nedir? Daha güçlü tek kart mı alsam iyi olur yoksa bu karttan çift yapıp kullansam mı daha iyi olur? Almayı planladığım anakart çift ekran kartı ile çalışmayı dertekler mi?

    Birbaşka konu da ekranlar. Piyasada birsürü oyun ekranı var ancak dikkat ettim neredeyse hepsinde ekran cidarları kalın. Yan yana koyulsa arada saçma bir boşluk kalacak. Tavsiye edebileceğiniz ince cidarlı monitör var mı? (21-24 in. civarı uygundur)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.