Şimdi Ara

Çöken windows7starter dosya kurtarma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abiler nolur yardım edin. Acer 5742z marka windows7 starter laptop var normal çalışan cihaz yaramaz çocuklar yüzünden açılmıyor power tuşuyla arka arkaya açılıp kapatılmış ve sonra mavi ekran gelip pc kendi kendine kapanmıştır. recoveryden işletim sistemini geri yükle ve kullanıcı verilerini koru dedim %99 da takılıp hata veriyor. Pc de rahmetli arkadaşımla fotolarımız var kurtarmam lazım. Çöken pc lerden program cd lerle dosya kurtuluyormuş ? ne yapabiliriz bir yolu varmıdır? güvenli mod normal mod hiç birinde pc açılmıyor hata verip reset atıyor. Lütfen yardım edin çok çaresizim pc çökmüş durumda önemli olan dosyalar nasıl kurtarabiliriz ?



  • Bu arada pc de sadece C; var
  • cdden açılan işletim sistemleri var mini xp gibi , mini xpyi indirip dvdye yaz daha sonra bu cdyle pcyi aç daha sonra hdd içindeki verilerini yedekleyebilirsin
  • En garanti yöntem Windows 7yi formatsız olarak yeniden kurmandır.
    Kurulum bittikten sonra c diski altında windows.old diye bir klasör oluşur ve tüm dosyaların orada depolanır.
    https://www.youtube.com/watch?v=qKLXwOwRJkM
    Burada formatsız kurulumu da anlatıyor
  • arkadaşın dediği gibi CD'den çalışan işletim sistemleri win 7 winxp gibi var. Onunla bilgisayarı aç başka bir harici HDD'ye yedekle sonra da formatla kolay gelsin
  • Bu yazımızda çökmüş yani açılamayan windowsunuzdan verilerinizi kurtarmanın bir kaç yolu anlatacağız.

    Windowsunuz çöktü ve format atmaktan başka çareniz yoksa ve de içerisinde çok önemli dosyalarınız varsa işinize yarayacak birkaç yöntemle karşınızdayız.

    Bütün yolları okuyun kararınızı öyle verin. Yapacağınız işlemlerin herhangi bir tehlikesi yoktur. Herhangi bir hatadan bu site sorumlu tutulamaz!

    HDD alacaksanız 40GB zorunlu değildir, istediğiniz boyutta HDD alabilirsiniz!

    1-40 GB’lik bir HDD alın ve eski HDD’nizi sökmeden ikinci bir HDD olarak bağlayın ve yeni aldığınız HDD’ye istediğiniz işletim sistemini yükleyin ardından işletim sistemi kullanılır hale geldiğinde “yerel disk c” yeni aldığınız HDD’dir. Eski(Çökmüş) HDD’niz “yerel disk d veya herhangi bir harf olabilir.”. “Yerel disk d” ye girip gerekli dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. gerekli dosyalarınızı kurtardıktan sonra eski(çökmüş) HDD’nize format atabilir, yeni HDD’nize silinmesini istemediğiniz dosyalarınızı kopyalayabilirsiniz, bu diskteki dosyalar windows çökse bile silinmez.

    2-Eğer yedek bir HDD’niz mevcutsa bu yolu kullanabilirsiniz. 1.yoldan farkı yeni bir HDD almayıp var olan HDD’yi kullanmanızdır. windows yüklü HDD’nizi sökmeden yedek HDD’nizi ikinci bir HDD olarak bağlayın ve yeni taktığınız HDD’ye istediğiniz işletim sistemini yükleyin ardından işletim sistemi kullanılır hale geldiğinde “yerel disk c” yeni taktığınız HDD’dir. Eski(Çökmüş) HDD’niz “yerel disk d veya herhangi bir harf olabilir.”. “Yerel disk d” ye girip gerekli dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. gerekli dosyalarınızı kurtardıktan sonra eski(çökmüş) HDD’nize format atabilir, yeni HDD’nize silinmesini istemediğiniz dosyalarınızı kopyalayabilirsiniz, bu diskteki dosyalar windows çökse bile silinmez.

    3-HDD’nizi söküp, herhangi bir işletim sistemi yüklü olan başka bir bilgisayara takıp HDD’nizin içeriğine erişebilir, gerekli dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. Gerekli dosyaları kurtardıktan sonra eski(çökmüş) HDD’nize format atabilirsiniz.


    Google Amcadan Gelen Aramalar:
    host editor ile appnana hilesi olur mu (1

    Gebiş Bilgi İçin :http://silikonvadi.blogspot.com.tr/2015/12/soru-coken-windowstan-dosyalar-nasl.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.