Şimdi Ara

Çok Zayıfım , Hayat Çok Zorlaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.80 Boyum var 45 kiloyum . Yaşım 19 . Kendimi bildim bileli zayıftım ama yaş ilerledikçe hayat da zorlaşmaya başladı .
    Dahiliye / endokrin / diyetisyen hepsine gittim (Çölyak , hormonlar felan kontrol edildi sıkıntı yok ) . Farklı farklı doktorlara , farklı hastanelere gittim ama hepsi sen sağlıklısın diyet yapman lazım diyip , diyet listesi verip eve gönderiyor . Fakat ben yemek seçmem , iştahım da yerindedir . O diyet listesinde ne verdiyse 2 atını yerim anca doyarım.

    Vücudum çok küçük , kollar bacaklar uzun ince kürdan gibi duruyor . En büyük korkum alışverişe çıkmak oldu . Pantolon t-shirt gömlek farketmez hiçbir şey üstüme olmuyor . Özellikle en zorlandığım kısım pantolon . Aldığım pantolonu terziye götürsem bazen " Git iade et bunu biz yapamayız " dedikleri bile oluyor . Gerçi ayakkabı alırken bile zorluk çekiyorum . Kıyafet bulamamak en büyük sorunlarımdan birisi .

    Onun dışında ufak tefek gözüküyor olmam araç sürüyor olmamı da engelliyor . Ehliyet olmasına rağmen çeviren polisler bile t*şak geçiyor . Az yemek ye , baban seni aç mı bırakıyor diye . Motora binmek istiyorum ama böyle zayıf bir vücudu motorun üstünde kaska hayal edin ....

    Uzun lafın kısası çok zayıfım ve hayat benim için çok zor . Arkadaşlarım , çevremdeki herkes , tanıyan tanımayan herkes t*şak geçiyor . Beraber yemeğe çıktığımızda ise şaşırıyorlar nasıl kilo alamıyorsun diye . Tavsiyelerinizi beklemekteyim . Nasıl kilo alabilirim ? Nerden kıyafet alabilirim ?







  • spor salonuna gitmedin tabiki, gitsen sorunun çözülecek
  • Genetik işte seninki de en kötüsü.

    O boyda en az 65 olman lazım ki sen onun bile 20 kilo altındasın.

    Spor saloluna yazılman lazım 1 sene sonunda 20-24 kg temiz alırsın.

    Spor salonuna yazılmadan alacağın kilo yağlanarak olur sebebiyse ağırlık çalışmadığın için kas kütlesini daha az alırsın.

    Başlayın oğlum şu Bodye yiyün hayvan gibi 1 senede 65-70 olursun hem moralin hem özgüvenin tavan olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet beyler daha önce spor salonuna gittim çok değil 2 ay da olsa kendimi zorladım ancak o kadar güçsüzüm ki boş barı zor kaldırıyorum , aletlerde ise en düşük ağırlıkta zorlanıyorum .
  • Gainer kullandin mı hiç ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.