Şimdi Ara

Çok tuşlu mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • - kablosuz

    - mümkünse tek değil, klavye-mouse set olacak şekilde (ama olmazsa tek mouse da olabilir)

    - mümkünse 9 veya üzeri "fonksiyon atanabilir" tuşları olan


    bir mouse arıyorum (ve elbette çok zor ama hesaplı da olabilirse sevinirim)


    oyun için değil, iş-ofis kullanımı için arıyorum. Şu an X-Mouse Button Control programını kullanıyorum. Bu program ile "programın izin verdiği" ölçüde mouse'unuzu kişiselleştirebiliyorsunuz. (aynı tuşlara farklı programlarda farklı görevler atamak mümkün, ama tuş sayısı sınırlı olunca elbette sınırlayıcı oluyor, istediğiniz programda istediğiniz kadar fonksiyonu yapacak tuş sayısı mevcut olmayabiliyor)


    Mevcut mouse'umda sağ-sol klik'in yanında orta tuş ve 2 adet de yan tuş var. (2 tane de DPI + ve DPI - tuşları var, ama onlar X Mouse Button Control programında görünmediği için onlara sadece bazı programlarda geçerli olacak şekilde de olsa herhangi bir görev atayamıyorum. X Mouse programının arayüzünde şimdilik sadece DPI tuşları hariç diğer tuşlar için atama seçeneği var, bu bendeki mevcut mouse ile mi alakalı, başka daha çok tuşu olan mouse aldığımda da program arayüzü yine sadece bu kadar tuş için mi atama izni verecek, yoksa mouse üzerindeki tuş sayısı arttıkça program da bunu görüp ona göre bu tuşlara fonksiyon atamaya izin verecek şekilde görünecek, bilmiyorum, ama belki bunu denemiş olanlar vardır, bilmiyorum)


    mevcut mouse'umdaki en azından DPI - ve DPI + tuşlarına başka görevler atayabileceğim (dolayısıyla şimdilik en azından 2 tuş daha kazanmış olurum) başka program bilen varsa o da bir alternatif olabilir. Ancak hem üzerinde "çok daha fazla" tuş olan kablosuz mouse ve mouse üzerinde ne kadar tuş varsa hepsine atama yapmaya izin verecek program önerisi olan var mıdır?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.