Şimdi Ara

Çok temiz ClioIIHB RXT 1.4 16V 98 BG Otom+sunroof+BRC LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar...
    Çok severek kullandığım aracım satılıktır.
    http://www.sahibinden.com/cok_temiz_2001_clio_rxt_1_4_16v_otomatik_abs_sunroof_brc_lpgWQQaXQQ10608693WQQpXQQdisplayitem

    Özellikleri:


    Renault Clio HB RXT 1.4 16V otom. 98 bg
    Performans-karlı zemin modlu otom şanzıman,ABS,klima,Yol bilgisayarı (km,anlık tüketim,menzil,ort hız vs...),sürücü+ yolcu airbag,sis farları,mercekli ön farlar,alaşım jantlar,yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon,yükseklik derinlik bel destek ayarlı sürücü koltuğu,elektrikli ön camlar,elektrik kontrollü yan aynalar,elektrikli açılır kapanır çift fonksiyonlu SUNROOF,direksiyondan kumandalı radyo kasetçalar,4 hoperlor+2 tweeter,atermik renkli ön cam,merkezi kilit,immobiliser,uzaktan kontrollü anahtar+yedek anahtar,25.000 km de michelin energy lastikler,hiç kullanılmamış stepne lastik,araç kullanma kılavuzu orjinal olarak araçta mevcut.

    Bunlara ek olarak: Garantisi devam eden itinayla montajı yapılmış,hiç sorunsuz ve performanslı BRC marka İtalyan sıralı sistem lpg kiti(deposu stepne yerinde, switchi küllüğe gizlenmiş,dolum ağzı tamponun altına gizlenmiş),LPG dönüşümü ruhsata işlenmiş,alarm,JVC mp3 wma cd çalar (uzaktan kumandalı+yedek uzaktan kumanda),mtec marka xenon görünümlü uzun,kısa,park ampulleri,spor egsoz başlığı,4 adet 25.000 km de kış lastiği araçta mevcut.

    Aracın 2. sahibiyim.Hiç sigara içilmemiştir.Araç şu anda 117.000 km de.Bu km nin 70.000 km si işim gereği ankara -istanbul otobanında kullanıldı.Şehiriçi trafiğinin yıpratıcılığı bu araçta yok.Tüm bakımları yetkili serviste yapılmış,tüm fatura ve bakım belgeleri mevcut.75.000 km de triger ve diğer kayışlar,100.000 km de fren diskleri+otom vites yağı+egsoz değişti.En son rutin bakımı 113.000 km de yapıldı.Araçta hiçbir sorun yok.Yakıtını koyup kullanılacak araç.100 km de şehir içi 9-10 litre LPG, uzun yolda 7-8 litre LPG tüketmekte.LPG nin litresi 1,80 ytl dersek oldukça ekonomik ve performanslı bir araç.Mart ayında Sonax araç temizlik ve bakımı yapılmıştır.Faturası mevcuttur.Zaten aracın ne kadar temiz olduğu kolayca anlaşılmaktadır.

    Araçla herhangi bir kaza yapmadım.Benden önceki bayan sahibinin park ederken ya da şehir içi trafiğinde oluşan ufak tefek ezik ve darbelerinden dolayı bir iki yerde boya var.Ayrıca kaskolu olan aracımın bir iki ezik ve çiziğini Autoking firması güvencesiyle boyattım.Önceki ve sonraki hali fotoları,faturası mevcut.Aracın tüm vergileri ödenmiş,egzoz muayenesi ve genel muayenesi tamdır.Araçtaki tek sorun bozuk yollarda Sunrooftan tıkırtı,gıcırtı sesleri gelmektedir.Mutemelen gevşeyen conta ya da vidalar mevcut.Az bir masrafla halledilebilir.Zaten müziği açınca hissedilmesi zorlaşıyor.

    Bu çok çok temiz,bakımlı,son derece şık ve spor görünümlü,donanımlı,performanslı,sorunsuz aracı tum içeriğiyle teslim edeceğim.
    Fiyatta biraz pazarlık olabilir.Gerçekten çok çok temiz araçtır.
    İlandaki fiyat 15.750 ytl dir

    .Fiyatı indirdim 15.450 YTL
    Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctuna -- 10 Eylül 2008; 17:13:00 >







  • 2001 clio 16 cok yuksek geldi bana
  • Yok artık. Dizel Symbol alırım ben bu paraya ben naptın sen hocam. 2001 araca 16.000 sittin sene satamazsın ben sana söyleyim.
  • Hay ben bu internetten satışı icat edeni..

    Rezalete bak..
  • Bfs arkadaşım ne rezaleti?Fiyat satıcı verir,isteyen alır isteyen almaz.Her fiyatta pazarlık vardır.Aracın özellikleri,donanımı ve temizliğine göre fiyat verirsin.İnternetteki benzer araçların fiyatları bu doğrultuda.İlle galeriye 10 liraya araç verelim de eşşek yüküyle para mı kazansınlar?
    Alan olmassa benim bileceğim iş.İnsan kandırmıyoruz,km ile oynamıyoruz,nerde boyası varsa söylüyoruz, "rezalet oluyor".Sizin uygun gördüğünüz fiyattan mı satışa çıkaracağız?
    İşimize bakalım....
  • Doğru düzgün tüm yorumlara açığım.Ciddi alıcısı olursa fiyatı da düşürebilirim...
    Ama saygılı olalım lütfen...
  • internete giren aracın üstüne 3 bin ytl biniyor gerçek satıcıları bulmak gerekir . gerçek satıcı ile gerçek alıcı buluştugu zaman galeriler para kazanmaz. Galeriye 10 a verince sesi çıkmaz binicisine 11 e verirken yok vermem der. İnternette araç piyasası garip tek tük gerçek satıcı çıkıyor. Pazarlara eş dost arabalarına bakmakta fayda var.
  • Arkadaşlar...Bugün aracı ustaya gösterdim...
    Benden önceki sahibi döneminde ciddi bir kaza olmamasına rağmen 1-2 yerde daha boya varmış.Dolayısıyla fiyatı biraz daha düşürdüm.

    Fiyat 15.400 YTL dir.

    Saygılar...
  • Aracım satılmıştır...
    İlan silinebilir....
    Saygılar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.