Şimdi Ara

çok kararsız kaldım philips 7008 ve LG 42LA860V kullananlar lütfen incelemelerini belirtsinler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
9.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 modelden daha ucuz her özelliği olan DTS sorunu olmayan ,bellek dolu hatası vermeyen sony w805 var
  • hmm yeni bir model evet düsünülebilir @copyright05
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zerphy

    quote:

    Orijinalden alıntı: oturkmen

    Kesinlikle LG diyorum. Magic kumanda ve DVB-T2 Lg'de var. Diğerlerinde yok. Artık yayınların hepsi DVB-t2 olacak. Yeni alınan tv'de olmaması büyük eksiklik.

    ayrıca DVB-T/C/S/S2 42PFL7008K/12 DVB-T özelliğide mevcut philipsde

    DVB-T değil. DVB-T2 . İkisi çok farklı. Bu tvde yok. Lg de var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_44270266/tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zerphy

    quote:

    Orijinalden alıntı: streamin

    yani kumanda için tv alanı ilk kez duyuyorum

    :))) bak bunu dogru soyledin dostum

    Eğer smart özelliğini yoğun kullanacaksanız kumanda için TV alınır. Çünkü normal kumanda ile bunları kullanmak tam bir işkence.
    Yok sadece tv izleyeceğim diyorsanız zaten smart tv almaya gerek yok. Düz TV al, boşuna fazla para vermezsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zerphy

    Magic kumandanın sagladıkları nedir ?

    Hepsi şu forumda.
    http://forum.donanimhaber.com/m_73934892/f_//tm.htm#73934892
  • quote:

    Orijinalden alıntı: copyright05

    2 modelden daha ucuz her özelliği olan DTS sorunu olmayan ,bellek dolu hatası vermeyen sony w805 var

    Goruntu kalitesi, siyah derinligi vs. Acisindan diger 2 modelin gerisindedir sony w 805

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DVB-T2 yoksa philipsde bu kötü iste
  • 7007 desen neyse de 7008 den bahsediyoruz burada. 3 Tv yi yanyana inceleme fırsatın oldu mu? Bence öyle yönlendirmek gerekir? Bir de Tv yi aldıktan sonra yazılımsal hatalar insanları çileden çıkarabilir en güzeli de olsa soğutur üründen. Ama 2 ürün de alınası...
  • Bu pazar bende LG 42LA860V aldım.. Dün kuruldu, inceleme fırsatım çok olmadı ama gerçekten görünümü ve kumandası çok hoş.. Eve internet bağlattıktan sonra daha iyi verim alacağımı düşünüyorum..

    İlk Bakışta :
    Logitech K400 klavye almıştım ancak touchpad kısmını gördü, klavyesini görmedi Tv.. şimdilik ilk sorunum bu oldu..
    Kanal listesi düzenlemek çok zor.. servis saçma bir kanal listesi attı (bunu globalclone001 isimli bir dosya ile yaptı, yani umarım sadece kanal listesidir :) ) düzenleme kısmı berbattı.. belki daha kolay bir yolu vardır ileride göreceğiz..
    Kanal geçişleri çok hızlı gelmedi bana, ancak ilk defa led tv kullanıyorum tabi, aynı kategorideki tv lerle karşılaştırmak gerekli..

    Kısacası ben beğendim.. inceledikçe + ve - lerini yazmaya çalışırım..
  • haberdar edersen cok sevinirim incelemelerini
  • Dün 1 3d video, 1 3d film bir de 3d belgesel izledim.. (Top Girl, The Green Hornet, İmax Deep Sea). Daha doğrusu film ve belgeselin sahnelerine göz gezdirdim biraz.. Video ise süperdi..
    Neyse bu konuda söylemek istediğim, Filmi, videoyu, belgeseli indirip, flash ile Tv ye takmam, izlemek için yeterli oldu.. Sorunsuz bir şekilde oynattı ,, altyazıları yine sorunsuz açtı ancak, belgeselin altyazısı 3d uyumlu değildi sanırım ve bulanıklaşıyordu sürekli.. o konuyu da bugün araştıracağım inş.. 3d gözlükler çok rahat ve kullanışlı, eşim dereceli gözlüğünün üzerine taktığında bile rahatça izlediğini belirtti..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akardia -- 11 Temmuz 2013; 10:51:08 >
  • 42LA860V :

    kendi uydu alıcısı çok kötü geldi bana, açıkçası daha önce hd uydu alıcısı kullanmadım, o yüzden karşılaştıramıyorum ancak kanal geçişleri 2-3, hızlı geçmeye kalkarsan 3-4 saniye sürebiliyor.. kanal listesinde yer değiştirmek çok zor.. kanal eklemeyi denedim o da olmadı gerçi.. yalnız telefondan İnternete bağladığımda, bir 532 mb lık bir güncelleme var dedi kotam az olduğundan yüklemedim.. acaba ondan sonra bir değişiklik olur mu bilemiyorum.. (tabi güncelleme tv ye mi yoksa uydu alıcısına mı ait o da şüpheli)

    Magic kumanda süper bir şey.. kesinlikle tavsiye ederim :) herhangi bir zorluğu yok.. belki çok yaşlılar için sıkıntı olur ama sıradan bir ev hanımı dahi rahatlıkla kullanabilir.. pc kullanan birisi içinse tam bir eğlence bence..

    2D-3D çevirme olayında iş yok.. yazılar ve görüntü hafif bulanıklaşıyor, gözlükle düzeliyor benim gördüğüm bu :)) ayrıca her tv de böyle mi bilmiyorum ancak, 3D görüntü yanlardan iyi, ama yukarıdan bakıldığında bozuluyor.. ayakta durunca fark ettim :) tabi genel kullanımda benim için bir sorun değil..

    Ses güzel.. :)) 12 + 12 + 10 W hoparlörleri var.. ses gayet güzel ve yeterli bence.. evde creative 5+1 ses sistemi var daha bağlamaya fırsatım olmadı..




  • bende 42la860v aldım. henüz kurulum gerçekleşmedi. bir durum dikkatimi çekti. gerek lg nin sitesindeki görsellerdekinden gerekse piyasaya lanse edilen diğer fotoğraflarda gösterilenden daha fazla (sanırım 1 cm den bile fazla) her dört kenarında çerçeve ile birlikte görüntüsüz alan mevcut. oysa sinema screen tasarım denilerek fotoğraflarda neredeyse sıfıra sıfır bir çerçeve olduğu gösteriliyor.
  • işte benim konum. uzun zamandır 7008 ile meşguldüm ancak şimdi yeni fiyattan sonra gönlüm ufaktan la 860v ye kayıyor. görüntü kalitesi ve amblilight özelliğinden ötürü 7008 önde evet ama ana konusunda kullanıcılar bir takım sorunlardan söz ediyor..
  • juzak J kullanıcısına yanıt
    Ben de 7008 gözlüyordum ama dediğiniz gibi bu fiyat aklımı çeldi 860v aldım bugün.Bir de görüntü kalitesinde 7008 den bence aşağı değildir.
  • teknosada 55pfl7008 400 tl hediye çeki ile birlikte 3900 tl ye geliyor çok kararsızım uydu cihazım üzerinden film izliyorum ve sd yayın var tabiki.bir usta bir şey dese de kararımı verebilsem. bu ızdıraptan kurtulsam.
  • Erhan07 E kullanıcısına yanıt
    eğer gerçekten görüntü dediğiniz gibi 7008'den aşağı değilse, 7008'in tek artısı ambilight oluyor. 860v'nin ise smart olayı. sizden vaktiniz olduğunda 860v için detaylı bir analiz beklerim.
  • juzak J kullanıcısına yanıt
    Hafta içinde kurulum yapılır sanırım.Ona göre izlenimlerimi yazarım.
  • juzak J kullanıcısına yanıt
    Aşağı yukarı 5 gündür kullanıyorum televizyonu görüntü kalitesi cidden güzel bence şu an sd görüntüde üzerine çıkacak tv çok az.HD görüntü ise zaten çok başarılı .görüntü biraz samsunglara benzemiş yalnız.bir de ilk günler koku yaptı ısınmadan dolayı.normal mi değil mi bilmiyorum şimdi yok zaten.
  • erhan merhaba tv hayırlı olsun koku yapması normaldir ilk 3 gun koku problemı oluyor ama diğer tv lere nazaran daha az dıkkat edersen tv nın arkası sacdan yapılmısdır 3. gun hıc bır problem kalmıyacaktır saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.