Şimdi Ara

çok kalın klasikleri okuyamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar normalde klasikleri hasan ali yucel serisinden okuyorum ama anna Karenina , Karamazov kardeşler gibi yaklasik 1000 sayfalık kitapları 2 veya 3 cilt halinde bulabileceğim güzel çeviri bi yayın var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba hocam acaba kitapları neden okuyamıyorsunuz acaba? Ağır oldukları için mi yada yanınızda rahat taşıyamadığınız için mi? Size tavsiyem şuan okuduğunuz yayından vazgeçmeyin. Türkçeye çeviri yapılan en güzel klasikleri ve en kaliteli çevirileri yayınlayan tek yayın evidir tabi ki benim düşüncelerim.
  • Ben de öyle olduğunu düşünüyorum ancak taşıma zorluğundan ve bileklerimle ilgili bi rahatsizliktan dolayı o kadar kalın kitapları tercih etmiyorum.keşke şefilleri olduğu gibi bahsettiğim kitapları da ciltler halinde yayimlasalardi.
  • Hocam Sefiller diğerleri kadar en azından kısa olmadığı için ayı ayrı yapmaları doğal ama bir Karamazov Kardeşler de nereden bakarsanız 1000 sayfa civarında. Dediğiniz gibi yapabilirlerdi ama yapmamışlar ve başka bir sorun da şurada diğer yayın evleri de tek kitap olarak cıkartıyor genelde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha..metin -- 26 Ocak 2016; 3:01:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.