Şimdi Ara

çok canım sıkkın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son derece NARSİST, toksik , cahil ( sadece iyi bir matematik öğretmeni yoksa tam cahil ) , agresif , ahlaksız , saygısız bir babanın oğluyum maalesef.

    4 Kişilik aileyiz annem , babam olacak adam , erkek kardeşim ve yakında 15 yaşına girecek olan ben. Son 2 - 3 yıldır sürekli tartışıyoruz ve dediğim gibi o narsist ve cahil birisi olduğu için her zaman haklı olan o (!) . Her tartışmamızda bana onlarca hakaret yağdırır sonra vurur hatta 2 gün önce burnuma kafa attı :D ya bunlar komik gelmeye başladı bana artık , bir baba oğluna kafa atar mı yahu ? O kadar çoook şey var ki anlatılacak hangi birini yazayım buraya. Sürekli '' benim ekmeğimi yiyorsunuz ben aldım bu evi '' gibi şeyler söyler. Fen Lisesi 2. sınıfa geçtim inşallah iyi bir üniversite kazanıp kurtulacağım bu evden. Babam olduğu içinde hiç bir şey yapamıyorum ona istesem yaparım ama babama vuracak kadar biri değilim.

    Başkalarına benim başarılarımla övünür '' Benim oğlum Fen lisesi kazandı '' gibi evdeyken '' SEN GERİZEKALI BİR ÇOCUKSUN! '' gibi şeyler söyler. Hiç bir insanı beğenmez ırkçıdır , AYRIMCIDIR , sorgulayıcı değil yargılayıcıdır ona göre her zaman en iyisi en kusursuzu o , ona yaptığı bir hatayı söylerseniz teşekkür etmek yerine hakaret eder.


    Nasıl biri olduğunu az çok anladınız yani. Sıkıldım bu adamın evinde durmaktan ama başka çaremde yok. Bende insanım yoruldum bu adamla tartışmaktan artık cevapta vermiyorum vermesem bile illa kavga çıkartmayı başarıyor.


    Bu gidişle ne olacak bilmiyorum. Söylemek istediğiniz , sormak istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz.








  • Senin yaşlarında herkes düşüncesini özgürce söylemek ister ve söyler bu da çevresinde radikal insanlarla catismayi doğurur.

    Çevreni biraz gözlemle özellikle bir yerde çalışan insanları

    Diğer insanları sürekli idare ettiklerini göreceksin bu bir hayat gerçeğidir çevrene uyumlu olmak zorundasın yeri geldi mi susacaksın yeri geldi mi onların istediği gibi davranacaksın yeri geldi mi aksini düşünsen bile sırf itilaf olmasın diye onların düşüncelerini kendi düşüncen gibi söyleyeceksin
    Ta ki amacina ulaşana dek

    Kısacası babana biraz yalakalik yap idare et

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sabretmek dışında elinden ne gelir ? Antidepresan türü xanax diye bir ilaç var onu kullan derim. Mümkün olduğunda evden uzak dur ve sosyalleşmeye çalış. Kaç yaşındasın ?

  • 14 yaşındayım , ben zaten sabırlı biriyimdir ama artık zor sabrediyorum.

    Öz abim gibi gördüğüm bir arkadaşım var , apartmanda oturuyoruz o da bizim bir üst katta onunla beraber vücut geliştirmeye gidiyoruz , halı sahaya falan gidiyoruz Allah ondan razı olsun o da olmasa bu hayat benim için çok sıkıcı çekilmez bir şey olurdu. Ortaokulda arkadaşlarımla aram çok iyiydi ama lisede işler istediğim gibi gitmedi sınıfın istenmeyen çocuğu olabilirim ama inşallah düzelir


    Sabretmek dışında elimden ne gelir hmmm

    Lisede çalışıp iyi bir üniversiteye gitmek işe girmek yoksa daha da kötü günler gelebilir.

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    Hocam, sen denyo musun. 15 yaşındaki çocuğa ailevi sorunların yüzünden Xanax kullan, demek; ne demek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.