Şimdi Ara

çok büyük hdd sorunu lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar 3 gün önce bizim şirketin hdd si bozuldu...elektirik vs. geliyo çalışıyo ama format atılmıyor format atılsa zaten içindeki herşeyi kurtarcam ama partion u hata veriyor.. neyse ben bunu istanbulda bi hdd kurtarma şirketine yolladım mecidiyeköyde ve 2 günden beri mecidiyeköy e gelip gidiyom bugun adamların tek dedigi şey yarın son bi yöntem uygulucaz ama kurtulma ihtimali düşük dediler.. hdd sigate 80gb ide hdd. bildiginiz türkiye de güzel hdd kurtarma şirketi varmı veya nasıl kurtarırız lütfen yardım hayatımız bi hdd ye baglı.....



  • Dostum sen nerye götürdün bilmem ama HDD 2'ye bölünmediyse bilgiler kurtarılabilir. Sana son yöntem diyenlerin ekipmanı vs varmı yoksa tecrübeli birleride bunu ek olarakmı yapıyorlar?
  • hocam 2 ye bölücem ama partion oluşmuyor bende bilgisayarcıyım : ) ama olmuyor götürdügüm yer sadece bu işlerde ilgileniyor hdd kurtarma işi ile veridisk diye bir yer... gerçi sakın kimse yanlış anlamasın burda o arkadaşları kötülemek için yazmıyorum..arkadaşlar sagolsun elinden geleni yapıyorlar..
  • dediğin sorun gerçektende çok sık karşılan hdd problemlerinden. Elektrik kesintileri ve gidip gelmelerde hddlerin sectorlerinde arızalar oluyo coğuda geri dönüşü olmayan arızalar...ama senn dediğin olay bendede oldu hdd ye format atılamıyo ve de biçimlendirilemiyo (bölme yada birleştirme gibi)
    ama içinde ki bilgilerini kurtaracak profesyonel birileri varmı bilemicem...
  • Bilgisayar HDD Görüyosa Hdd çalışıyosa data problemlerini halletmeleri gerekir gibi geliyo bana. İşanlah Kurtarırsınız bilgileri. Okadar Önemli bilgiler varsa içinde Teşke daha önce yedeklerini felan alsaydın. Sana Pek Yardımı olmicak gerçi ama Seagatenin bir açıklamasına göre 100%100 Bozuk Olan bir hdd den bile Verileri Kurtarabiliyorlarmış tabiki bunu seagate firması yapıyor. Tekrardan İşanlah Kurtarabilirsiniz. Orası Yapamazsa Başka Firmaları deneyebilirsiniz. Çok Daha kaliteli firmalar var çünkü gerçi biraz fazla para isterler ama eğer kurtarılıcak verilere deyiyosa verissiniz zaten.
  • ben senin problemini pek anlayamadım ama sanal diskin üzerinden format atmayı dene yalnız başlangıç disketi yapman gerekiyor

    mesela sanal diskin (d:) sabit diskin (c:) diyelim sanal diski etkinleştir. format C: yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.