Şimdi Ara

Çok acil yardıma ihtiyacım var; Ağda kayıtlı değil, yalnızca acil aramalar [Note 2 ] (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün telefonu kurcalarken hattın görünmedigini fark ettim. biraz üzerinde durunca imei silinmesi olduğunu anladım. Telefon Turkcell'den alınma, imei dolayısıyla kayıtlı, internetten az önce kontrol ettim kayıtlı gozukuyor (belki güncellenmemistir). Telefonda herhangi bir rom yüklü değil. ilk haliyle kullanıyorum. sorun nedir, nasıl düzeltilir? Eğer problem imei ise faturada gözüken imei tekrar yüklenir mi? problem kart yuvasında ise bu sorun nasıl giderilir? Çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var.

    Çözüldü!
    Arkadaşlar başka bir android kullanıcısı arkadaşıma problemi belirttiğimde kaynağın Go locker isimli kilit ekranı değiştirici uygulama olduğunu, bu uygulamanin pin sorgulama ekranini geciktirdigini söyledi. ben de hemen kaldırdım ve problem garantiye gitmeden çözüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzzmaan -- 9 Aralık 2013; 16:19:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynısı bana da olmuştu 2 saat sonra düzeldi. IMEI falan bakmadım ben ama biraz araştırdım bi dosya uçunca oluyormuş galiba.
  • Çok acil telefonum note 2 güncelleme yaptım güncelleme yaptıktan sonra yalnızca acil aramlar yazıyor bende hemen ımıe kontrol ettım fakat ımıe de kayıtlı ama acil aramalar elle format falan attım duzelmedi acil yardımcı olabilirmisiniz?
  • Go locker adlı uygulamayı kullanıyorsanız kaldırın hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.