Şimdi Ara

ÇOK ACİL PASSAT 1.9 TDİ Mİ,PASSAT 1.8 T Mİ,94 MODEL C200 MÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR 211 model suberbimi 1.6 tdi cekisini beğenmediğimden satı p eski aracım olan passat 1.8t almaya karar vermitim.bugün güvendiğim ustamda gördüğüm 1994 model mercedes c200 303000 km de,sıralı lpg li ustamın dediğine göre çok temiz bir motor kaporta aksamına sahip araba kafamı karıştırdı.

    şimdi lütfen fikri olan arkadaşlar fikrini söylesin aşağıdakilerden hangisi

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-passat-1-8-t-highline-2-ful-ful-triptonik-sanruuf-degisensiz-53307634/detay/ bu arabaya daha bakamadım,baktıramadım

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-vw-passat-1-9-tdi-110bg-25-500-tl-188-binde-sahibinden-53980386/detay/ bu aracı ustama bakıttım ve cok temiz olduğunu alınabileceğini söyledi 24 bine alınacak



    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-subaydan-mercedes-benz-c200-49249402/mega-foto/?photo=3 bu aracın aynısı da mercedes c 200 303000 de ve cok temiz

    hangisini almalıyım bir passat 1.8 t tutkunu olarak pazara kadar karar vermeliyim cok acil görüslerinixzi bekliyorum.

    birde 1.6 tdi suerp b yi performansından dolayı sattığımdan şimdi seceneklerin ilkinde görülenpassat tdi 110 hp 1.9 tdi performansıda beni hayal kırıklığına uğratmasın ondanda korkuyorum.acil yardım.







  • 2011 superb yi verip çok eski model passat almak saçmalık
  • 2011 Superb aracınızı satıp yerine bu döküntü araçları alacağınıza aracınızı satmayıp chip tuning yapın daha iyi
  • 1.6 TDI suberb gibi bir araç satılırmı yapmayın kardeşim 10-15 yaşındaki kamyon motoru sesli araba mı alacaksınız
  • SUERB 1.6 tdi idi ve performansı cok kötüydü eski arabam 1999 1.8 t passatıma göre.cok hızlı arac kullanmam ama 0-100 ü 8.7 saniye olan passattan inipte ilk dizel aracım olan 0-1 00 ü 13 saniye olan suerb e bir türlü alısamadım o yüzden aracı sattım.55-60 bine de yeni model olan passatlardada aynı performans sorunu olacağından ve beni tatmin edecek 2.0 tdi 14 yada 170 hp lik passatlarada ulasacak maddi gücüm olmadığından 150 hp lik cok sevdiğim eski passatıma dönmeye karar verdim.

    ama imdi cok temiz olduğu söylenen mercoda kafamı karıstırdı.
  • Yazık günah.o arabayı satılıp 16 yaşında 300 bin km devirmiş araba alınırmı.arkadaşların dediği gibi chip tunig işini çok rahat görür.
  • 2011 model superb'den inip eski passata binmek saçmalık. Ama yinede 3 şık arasında dizel passat daha iyidir heralde bu benzin fiyatları karşısında.
  • Eger sorun para degilse, yepyeni aractan inip 200-300 bin km'deki araclara binmek bence de gereksiz bir hamle olur.

    2011 Superb'inizin ikinci elini olcu alarak butcenizin 50 bin civari oldugunu varsayarsak, o fiyata sozunu ettiklerinizden cok cok daha iyi D sinifi araclar gelir. Misal, 100.000 alti bir Passat 2.0 TDI:

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-passat-2-0-tdi-comfortline-ilk-el-hatasiz-tertemiz-54246882/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2006-model-70-000-kmde-2-0-tdi-comfortline-53674478/detay/

    Ya da en guzeli, butce elveriyorsa, sifir kilometre Passat 1.4 TSI. BMT'nin fabrika verileri gayet guzel. Polo'dan az yakiyor.

    Ama link verdiginiz araclarin orta vadede astari yuzunden pahaliya gelecektir...




  • o araca chip tunning yaptırsaydın şimdi bu fantaziye girmemiş olurdun. torku 300nm üzerine çıkardı beygiride 140 yaklaşırdı sanırım (orjinali kaç bilmiyorum) üzerine +25 ekleyebilirsin belki 30 bile olabilir. en detaylı bilgiyi bu işi yapanlar verir sana.
  • Çok garip gerçekten. 1.9 TDI alırsanız tam komedi olur zaten. 1.8T bile o üzerindeki şanzımanla harikalar yaratmayacaktır, arada yıpranma payı da var. Mercedes ise çok eski.


    Tabi para sizin, siz bilirsiniz; ama ben 2011 modeli satıp yerine bunları almayı mantığıma sığdıramıyorum. Nerden bakarsanız bakın, mantık dışı.
  • suerb e tunning arastırdım ama bg en fazla 125 olur ve ileride motorda zarar görür dediler,bende hangi yönden olursa olsun değisime uğramıs modifiye olmus araclardan hic hoslanmadığımdan vazgectim.ayrıca ne bileyim ilk dizel aracımdan memnun kalmadım belkide garib bir sekilde bu arabaya ilk aldığım günden beri ısınamadım ne bileyim garib bir duygu.oysa büyük bir zevkle almıstım ama bir türlü ısınamadım iste.bu yüzden simdi dizellere niyese soğuk bakmaya basladım.o yüzden benim icin en yeni arac turbo motorların benzinli olanlarının son üretimi olan 1.8 t lerin son üretimi herhalde 2004-2005 yılı olacak.haklısınız kimseye 2011 model dizel ve kaliteli bir aracı satı 8-1 yıllık araclara yönelmek mantıklı olmasada ne yaayım arabaya ısınamamak ne demek bilenler bilir.
  • öncelikle belirteyim tam bir mecedes hastasıyım.
    ben sizin yerinizde olsam mercedes c200 ü direk elerdim.niye mi? bu aracı tercih sebebinizde ne etkili olacak?sadece tipi mi hoşunuza gitti.o zaman eyvallah.yok başka şeyler arıyorsan mesela performans.o zaman kompressor olanlara yönelmelisin.yok konfor mu cezbediyor.o zaman o övülen yere göğe sığdırılamayan mercedes konforu için tercih en az E serisi(modele bakmaksızın) olmalıdır.yok sizi donanım mı cezbetti? meraklısı bilir ama piyasa full+full ,modelinin en dolusu gibi tabirlerle anılan mercedeslerin aslında çoğu boş+boş,baz model+baz modeldir.dolusunu bir bakışta anlamak ve gerçekten temizini,dirisini ,dolusunu bulmak hem zordur hem uzmanlık ister ki C de öyleleri nadir çıkar.klima,elekrtikli ısıtmalı ayna airbag vs cırt bırt bunlar zaten mercedes için standart,söylenmeye gerek olmayan şeylerdir.elektrikli ısıtmalı hafızalı deri koltuklar,katlanan aynalar,perde gibi her araçta olmayan şeyler aracın doluluğunun göstergelerinden sayılabilir kabaca.Kompressor olmayacaksa bu seçeneği elemeniz taraftarıyım.eğer kompressor bulabilirseniz yaş ve km çok da mühim olmuyor bu araçlarda.BANA GÖRE mercedeste model,yaş yok; kasalar,o kasaların belli yıllarda eklenen özellikleri var.bence 300 000 km 14-15 yaş,boya bunlar esas alınmamalı mercedeste.300 000 de bir motor daha yeni açılmış,15 yaşında mercedes demek ergenliğe ilk adımını yeni atmış bir delikanlıdır kmsi değil önce sahiplerinin ona tavrına bakmalı.arabaya eşek muamelesi mi yapmışar insan muamelesi yapıp bakmışlar mı?bu çoooook önemli.yıldızın bir anlamı var:YAĞ ,SU YAKIT, DÜNYAYI DOLAŞ


    gelelim 1.9 TDI mı 1.8 T mu?önceden 1.8T kullanmışsınız ve sizdeki etkisi 2011 Superb- ki çok baba arabadır kabul etmeli ki- sattıracak kadar derin olmuş.VW grubunu alan çok fazla biniyor (allah için de binilecek araçlar) ve 2.eli sayesinde çok çabuk el değiştiriyor.heryeri ellenmiş,kmsi defalarca değişmiş oluyor.bu sebepten dizeli sizi yapmanız gerekecek AĞIR!! bakımlarıyla üzebilir.fatura ağır olur.(tabiki olasılık durum ama yüksek olasılık bu durum).benzinliye de turbo vs. masraf edersiniz illaki ve o da elbet az olmaz ama; dizel ,kullanıcının fazlaca dikkatli kullanması gereken özen isteyen tiptir .malesef insanımızda da bu duyarlılık epey azdır.hele 2.el de iyi olan bir araçsa ''amaaaan satacaz,satarız ne olacak '' anlayışı sonraki sahiplerin başını epey ağrıtıyor.benzinli daha toleranslı oluyor genelde bu konularda.Bu kıyaslamada benim 1.8T önerimdir.


    performans için o devasa makineye kıyıp da satabildiyseniz ve benim gibi aşırı hız merakınız varsa size bir alternatif sunmak isterim.tahmini 2001 modelleri 22-35 arası giden ve yaklaşık 25-27 000 civarı bir rakam alabileceğinz volvo S60 2.3 T5 sizin performansa doymanızı sağlayacaktır.250 HP lik motoru 0-100 ü otomatik vites (ki şanzımanları ayrı meseledir ) ile 7.2 Sn de görüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MecEngineer -- 16 Temmuz 2011; 2:36:59 >




  • 06 ankaralı arkadasım bu dediklerinizden sonra 1.8 t bencede daha mantıklı olacak özellikle az km yamıs bir highline-2 bulabilirsek tadından yenmeyecek.bu arada volvo s6 ıda düsünmedim değil ama eskisehirde yeterli bir servisi olmadığı söylendiği icin mesafeli duruyorum.suberb den ağzım bayağı yandığı iin bildiğim bir marka ve modeli tercih etmek istiyorum.

    aslında suerb konfor,rahatlık ve ekonomi olarak cok kaliteli ama ne yaayım ısınamadım bir türlü berformansı yüzünden.aslında hic hız meraklısı değilim ama gerektiğinde gaza basmamla 220yi gördüğüm assatın güvenini bir türlü skodada 1.6 tdi 105 bg aracta bulamadım ama maddi olarakta 2. 0 tdi 17 bg alacak gücüm olmadığından eski aracıma dönme kararı verdim.biri eski falan ama -100 hızlanmasının 8.7 sn olduğunu diğerinin ise 13 sn olduğunu bilmek beni cok rahatsız etti.hız yabacağımdan değil ama birinin 11 yıllık olmasına rağmen 240 ı üstelik lbg ile görmesi diğerinin son hızının 19 ı geememesi beni soğuttu.yoksa skodada cok iyi bir arac yabmıs.




  • Passattan ağzı yanmış biri olarak C200 veya daha iyi olan E200 lerine bakmanızı öneririm tdı ler size sıkıntı çıkarabilir.
  • maalesef kafama göre ok temiz bir assat 1.8 t bulamadımeskiehitr ve ankarada baktırdığım 3-4 ara ve 2 adet mercedes temiz olarak usatalarım tarafından değerlendirilmesine rağmen bir türlü icime sinmediğinden tekrar 0 km araca yöneldim ve yine bir vw tercih ederek 1.6 tdi 90 bg ve 260 torkluk vw golf u 21.temmuz akamı saat 18 itibarıyla almı bulunuyorum.sattığım suberb ile aynı motora sahi olmasına rağmen sanırım ağırlığının düüklüğünden dolayı hızlanması ve berformansı gercekten ilk 35 km itibariyle oldukca yeterli geldi.aracı 48 bin lira civarına trendline donanımı olarak +kasko+4 yıl garanti uzatmasıyla birlikte teslim aldım.

    belki 1.8 t bassatlar kadar berformanslı olmasada ilk kullanım itibariyle sanki bu 1.8 t leride cok fazla aratmayacak bir arac olarak geldi bana.

    sizce iyi yabtımmı arkadaslar,bu modeli kullananların ve bilenlerin görüsleri önemli olacak benim icin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonatave6

    Passattan ağzı yanmış biri olarak C200 veya daha iyi olan E200 lerine bakmanızı öneririm tdı ler size sıkıntı çıkarabilir.


    bir tanıdığım 2001 2003 arası almış olduğu passatı full donanımdı araç şehiriçinde deli gibi fan açıyor kulandım araç çok sorunlu geldi bana serviste en ufak bir parçası için çok fiyat istiyorlar otomatik viteslerin sorunlu olunca çok masrafı olduğunu söylediler
  • hayırlı uğurlu olsun ne diyelimAllah kaza bela vermesin,daha iyilerini nasib etsin.
  • Orijinalden alıntı: 06Ankaralı

    hayırlı uğurlu olsun ne diyelimAllah kaza bela vermesin,daha iyilerini nasib etsin.
    Allah heimizi korusun,cemi cümlemize araclarımızla birlikte kazasız-belasız,sevdiklerimizle birlikte yabacağımız,sağlıklı yolculuklar nasibetsin.
    bu aracı kullanan arkadaslar varsa yorumlarını bekliyorum...

    hayırlı uğurlu olsun ne diyelimAllah kaza bela vermesin,daha iyilerini nasib etsin.
    Allah heimizi korusun,cemi cümlemize araclarımızla birlikte kazasız-belasız,sevdiklerimizle birlikte yabacağımız,sağlıklı yolculuklar nasibetsin.
    bu aracı kullanan arkadaslar varsa yorumlarını bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brk65

    maalesef kafama göre ok temiz bir assat 1.8 t bulamadımeskiehitr ve ankarada baktırdığım 3-4 ara ve 2 adet mercedes temiz olarak usatalarım tarafından değerlendirilmesine rağmen bir türlü icime sinmediğinden tekrar 0 km araca yöneldim ve yine bir vw tercih ederek 1.6 tdi 90 bg ve 260 torkluk vw golf u 21.temmuz akamı saat 18 itibarıyla almı bulunuyorum.sattığım suberb ile aynı motora sahi olmasına rağmen sanırım ağırlığının düüklüğünden dolayı hızlanması ve berformansı gercekten ilk 35 km itibariyle oldukca yeterli geldi.aracı 48 bin lira civarına trendline donanımı olarak +kasko+4 yıl garanti uzatmasıyla birlikte teslim aldım.

    belki 1.8 t bassatlar kadar berformanslı olmasada ilk kullanım itibariyle sanki bu 1.8 t leride cok fazla aratmayacak bir arac olarak geldi bana.

    sizce iyi yabtımmı arkadaslar,bu modeli kullananların ve bilenlerin görüsleri önemli olacak benim icin.


    0 km golf 2.el passatdan iyidir 48 e sıfır passat değil 2.el passat alıcaktınız 0 km golf almak daha iyi bir seçim olmuş 4 yıl garantide çok iyi

    1.8 passat ağırlığından dolayı golften 1.4 passat da yine o motorun o kasaya ağır gelmesinden golften fazla yakar sizin yerinizde olsam garanti bitene kadar aracı kullanırım satmam sonra daha iyi modele geçmek için satarım hayırlı uğurlu olsun ne diyelim




  • http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[search]=volkswagen&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=23685&c=23685&sKlasik=1&b[page]=1&c=144346&c2=144346

    56 bin tlye satıyorlar 1.6 tdi tredline golfleri sizin yerinizde olsam sahibindene ilan veririm

    golf ve pssatlar gerçektende bulunmuyor sanırım sıfırı 48 49 tl ama sahibınden de 1 senelik 50 den 2011 modellerde 56 dan başlıyor yaşasın sahibinden

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-model-dizel-triptonik-54489909/detay/ 57bin tl

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hemen-teslim-golf-1-6-tdi-105-hp-triptonic-dsg-sanziman-54143364/detay/ 56500tl

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-0-dan-farksiz-golf-54089849/detay/ 56500 tl

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-golf-1-6-tdi-trendline-tiptr-2010-model-10-000-km-54463536/detay/ 2010 model 51bin tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 22 Temmuz 2011; 4:09:53 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.