Şimdi Ara

Coinler yaktı bizi :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ulas fidan U kullanıcısına yanıt

    Kötü bir durum hocam. Umarım zararını kapatırsın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulas fidan

    Reis panik satışı yapmadıysan eğer coinler duruyor ise artmasını bekle. bence piyasanın normale binmesi çok da uzun sürmeyecek gibi. Ytd

    satmadım hocam dursun ya gerekirse 3 yıl sonra yine aynı yere gelir diye düşünüyorum ytd.

  • Satoshi mi öldü ne bu kepazelik?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt
    Ölse daha iyiydi :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Reis 3 yıl ne ya ben o kadar düşünmüyorum şahsen. Bu kadar kısa zamanda bu kadar düştü ise bence büyük şirketlerin bitcoin alması sonucu fiyatlar yükselir gibi. Ytd.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Panik satışı yaptırmaya çalışıyorlar oyuna gelmeyin bekleyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 19 Mayıs 2021; 18:44:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu düşüş beklenen bir düşüştü zaten. Ben etherium dan karımı aldım çıktım. Ama az yatırım yaptığım coinlerde zarardayım tabi bu coinlerdeki zarar beni çokta etkilemiyor. 100 dolar lık2 tane :)


    Coine yatıırım yapmayanlar nedense şimdi hahaha biz size demedik mi diyor komik oluyorlar.


    Ulan akıl var mantık var zaten uzun zamandır kazandırıyordu böyle hep kazandırsa herkes zengin olur :)


    Ülkedeki borsa çok mu iyi durumda sanki. Alın Nibaş hissesindeki ses kaydını dinleyin internetten.


    büyük şirketler hariç tahtacılar ve birileri sürekli insanların paralarını gömüyor cebe. Kimse borsaya iki kelime etmiyor.

  • İnsanlar şu rezil ekonomik durumda bir yerlerden para kazanmaya çalışıyor. Dünya'da serveti sorgulanması gereken milyonlarca insan varken kripto paralardan 3-5 kuruş kâr etmeye çalışanlara kolay yoldan para kazanmaya çalışan yaftası yapıştıran hıyar ağalarının amacı ne?


    Haftada 60 saat, ayda 250 saat köle gibi çalışıp 2800 liraya tamah mı edecek millet ne istiyosunuz olum insanlardan. Herkes bir şekilde riske girip bir yerlerden kazanç sağlamaya çalışıyor. Hayat bu değil mi zaten. Kripto paralara yatırım yapan adamlar neden kolay yoldan para kazanmş oluyor. Dünya'da o kadar yatıırmcı milyarder var dakikalar içinde servetine servet katan adamlar. Birilerinin yeğeni olduğu için milyonlara sahip olan o kadar insan var. O serveti nasıl yaptıkları bilinmeyen bir ton adam var. Zengine niye laf yokta 3-5 kuruş yatırım yapan adama beleşçi diyosunuz. Bu ülke her şeyiyle zor bi ülke en çokta ekonomisiyle zor bi ülke insanlar ne yapacak taş mı yiyecek bir şekilde bir miktar risk alıp yatırım yapıyo herkes.


    Ayet, hadis atıp az ile yetinmeye öğütleyen muhafazakarlara da söyleyim hepiniz iki yüzlü kaypak insanlarsınız. Birincisi az ile yetinmek diye bir şey yok herkes bu dünya'da ekonomik şartlarını en iyi hale getirmek için yaşar. Kimse köle olmaya gelmedi bu dünyaya. İkincisi böyle ayet hadis atıp öğüt verenlerin %90'ı zengin evi arabası olan kişiler. Hatta bir çoğu haram dediği faiz ile kazanç sağlayan kişiler. O yüzden böyle iki yüzlü insanların da laflarını ciddiye almayın. Kendileri allah din kitap der fakire şükretmeyi öğütler kendisi audi'ye biner 22.katta 5+1 lüks dairesinde yaşar. Benim halamgilde öyle ultra zenginler ne zaman görsem fakirliği överler. İki yüzlü kaypaklar.


    Kimsenin ne dediğine bakmayın aldığınız risk sizi ilgilendirir. Nasıl ki birilerinin lafıyla yatırım yapılmayacağı gibi birilerinin lafıyla da kripto para bitmez. 2018'de de bitti denilen, geçen sene 8k dolar olan btc şuan 40k dolar. Hep artacak hali yok düşer de artar da. Ayrıca insanlar sabırsız. Adam 2-3 gün düşünce panik yapıyor ya da 2-3 gün artınca hep artacak sanıyor. Borsada insanlara çok uzun gelen 2-3 günü bırakın 3 ay bile kısa bir süre olabiliyor. Bir daha hiç düşmez dediğiniz fiyata 3 ay sonra düşebiliyor, bir daha hiç artmaz dediğiniz o noktaya 6 ay sonra gelebiliyor.


    Borsa parayı sabırsız olandan alıp sabırlı olana teslim eden bir araçtır. (-Warren Buffett)





  • Athlon 840 Kaveri kullanıcısına yanıt

    adam haklı. Hep söylerim bu kripto dünyası ekonomisi kötü olan ülkelerde yaşayan vatandaşlar için teknolojinin sunduğu büyük fırsat ama değerlendirebilene.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocko Willink -- 19 Mayıs 2021; 20:49:35 >
  • ihtiyacınız olan parayı coine yatırmayın..kenarda fazladan fazla yatırın...sert iniş cıkıslar oluyor..ihtiyac olduğunda ölü fiyata satıyosunuz yazık oluyor

  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt

    Senin zararın ,birilerin kârı oluyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Çocuğun bir senelik okul parasına denk diyince daha çok koyuyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Hangi coinlere yatırım yapmıştınız?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamın her dediği doğru yalnızCoinler yaktı bizi :( 

  • aynen öyle abi saçmalık zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinanakgl kullanıcısına yanıt
    Bı şimdilik elimde kalanlar yoksa kâr görüp sattığım baya coin oldu.

    Coinler yaktı bizi :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 19 Mayıs 2021; 23:1:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni basladiysaniz böyle panik yapmanız gayet normal. Düşüş birden pataa diye olmaz olursa da tepki alımları ile düzeltme yapar. eger stop olmadiysaniz ve olmak isterseniz bu zamanları bekleyebilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tiglera Beta

    Yeni basladiysaniz böyle panik yapmanız gayet normal. Düşüş birden pataa diye olmaz olursa da tepki alımları ile düzeltme yapar. eger stop olmadiysaniz ve olmak isterseniz bu zamanları bekleyebilirsiniz.

    bu kadar düşmesi insanı ürkütüyor bitcoinin 30 olması demek ne demek ya ne ne ne ne ne yani koskoca bitcoini 30a düşüren hayat bize neler neler yapmaz

  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Bunlara kaçtan girdiniz bilmiyorum ama endişe edecek durum yok bence. Bundan daha hızlı bir düşüş olmuştu chz 32leri holo 11leri görmüştü hızlı şekilde düzelmişti. Holo chz toplar da şibada kaçtan girdiniz çok önemli. En ufak düzelmede 2 binlere geri çıkar çıkmaya da piyasa ne zaman düzelir bilmiyorum. En azından sepet yapmışsınız. Bu da güzel biri toplarsa çıkarsınız ötekine alttan alım verirsin (bunu yapmadığıma çok pişmanım). Hep ders oluyor işte. Ne olursa oldun paranın yüzde ellisi kesinlikle nakitte durmalı en az 4-5 ayrı coin almalıymış. Misal sırf şu düşüşte elde usdt olsa 8.55te bozdurup piyasa düzelince tekrar usdt'ye dönülebilirmiş. En temiz iş. Benim pek param yok sırf öğrenmek için 170 dolar ile girmiştim. Bakalım ders ala ala ilerliyorum. Kaybettim kazandım tekrar kaybettim yine kazanırım. YTD
    (sanki özgür demirtaşım da lafım dinlenecek o da ayrı konu)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.