Şimdi Ara

COH: Opposing Fronts hata hk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Uzun zamandır oyunu oynamıyordum yeniden başlayayım dedim. daha önceden steam ile almıştım programı yükleyip oyunu kurdum ve "liberation of cean: authie-boudica's boys" isimli bölümü açtım ama çok kısa süre sonra bana aşağıda ki hatayı verdi. diğer bölümleri denedim sorun yok ama bu bölümde nedense sorun yaşandı. ilk iki oyunu da steam den aldım orjinal oyunlar yani. online oynarken de sorun olmuyor ama nedense o bölümde kafayı yedi. bu sorunu yaşayan ve çözen birileri var mı acaba?


    Failed to create dump file: "(error 183)



  • yok mu bu hatayı alıp sorun hakkında çözüm bilgisi olan?
  • sorunu senin için araştırdım. birindede varmış bu sorun şöyle çözmüş. adamın yazısını atıyorum alta


    adamın yazısı : Arkadaşlar sorun crackte değil ben oyunun dağıtımcısı THQ nun sitesinden baktım sorun oyunun grafik ayarlarında oyun o yüzden bu hatayı veriyor.Bu hata bende de vardı grafik ayarlarını biraz düşürdüm(ultraları high yaptım) sorun kalmadı, yoksa oyun açıldığı gibi kapanıyordu.Şu an sorun yok sorun grafik ayarlarındaymış yani.İyi oyunlar
  • Ayarları düşürüp denedim yine aynı hatayı aldım. İşin ilginç tarafı 1 sene kadar önce aynı sistemle sorunsuz oynayabiliyordum.. HD5770 ekran kartım var. Anlamadım gitti daha yeni format attım makinaya. sistemi 64 bit yüklemedim acaba sorun ondanmı bilmiyorum ama çok can sıkıcı çok. Sadece o bölümde hata vermesi de çok ilginç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.