Şimdi Ara

Cod7 Yükleme YArdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaw arakadaslar DRdan 120 tlye aldım oyunu orjinal masaustune dosya kurdum attım için steam setup flan kurdum.Sonra steama girdim sonra oradan yuklemeye basladım bir single player birde multi yuklenıyor.Single la multının arasında 1-2 mb fark var.Ben sıngleyı yuklemeye basladım yukleme bttıgınde multı oynayamayacak mıyım? Birde 9 saat dıyor çok değil mi?



  • Yaw bi yardım edin kutulu oyun aldım yukleyemiyorum.? Ne yapacagım.
  • hacım cd den kuracan oyunu.
    masaüstüne dosya kurdum ne ?
    verilen cd den kutu.otomatik başlat gösteriyordur orada install diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetzia

    Yaw arakadaslar DRdan 120 tlye aldım oyunu orjinal masaustune dosya kurdum attım için steam setup flan kurdum.Sonra steama girdim sonra oradan yuklemeye basladım bir single player birde multi yuklenıyor.Single la multının arasında 1-2 mb fark var.Ben sıngleyı yuklemeye basladım yukleme bttıgınde multı oynayamayacak mıyım? Birde 9 saat dıyor çok değil mi?


    dostum çözdünmü konuyu
  • Arkadaşım YUH diyorum sana


    Bak Hocam takıyorsunuz 1. CD yi orda başlatıyorsunuz SETUP'u orda steam felan herşeyi kurar sonra oyunu kurmaya başlar 1.CD biter 2.CD yi ister takarsınız siz oyunu steamden download ediyorsunuz ve yanlış yapıyorsunuz




  • öncelikle selam arkadaşlar,
    bende bir zamanlar Mount&blade Warband oyununu orjinal aldım çünkü türk yapımı oyundu ve çok hoştu ama kurmakta bir o kadar zahmetliydi.
    Steam programı çok uyuz birşey. Öncellikle benden sana tavsiye internetten steam programını downlaod et, sonrasında steam programı online şekilde arka planda açık dursun, daha sonra cd den kurulumu başlat, bir sürü soru soracak next deyip geç, cd key isteyecek senden onu gir, sonrasına cd den kurulumu başlatıcak, 9 saat diyorsa mutlaka oyunu internetten indirmeye çalışıyordur, sen cd den yükle mutlaka. Kolay gelsin.

    Ek : Stem programının sitesine girip üye olman gerekiyor, beceremiyorsan bana özel mesaj at ben sana benim hesabımı veririm. Steam programını kurduktan sonra kullanıcı adı ve şifre ister.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freez3 -- 16 Kasım 2010; 6:45:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.