Şimdi Ara

Cod MW3 Öndeki Adamı Görememe Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler son birkaç gündür oyunu oynarken önümdeki adamı göremez oldum. Yani bir acayip oynamaya başladım, hiç yapmak istemediğim hareketleri yapıyorum devamlı, bu yüzden süre sonunda ancak 5-6 adam vurabiliyorum. Gözlerim çabuk yoruluyor, Mouse, mousepad'in dışarısına taşıyor, daha birsürü acayip problemler yaşıyorum ve bu sorunlar nvidia'nın son cıkardıgı driverden sonra olmaya başladı. Son driveri sildim, bir öncekini kurdum değişen birşey yok. Napayım beyler. Oyun mu oynamayım 1-2 hafta.



  • Oyun oynamaya biraz ara ver bence...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

    Beyler son birkaç gündür oyunu oynarken önümdeki adamı göremez oldum. Yani bir acayip oynamaya başladım, hiç yapmak istemediğim hareketleri yapıyorum devamlı, bu yüzden süre sonunda ancak 5-6 adam vurabiliyorum. Gözlerim çabuk yoruluyor, Mouse, mousepad'in dışarısına taşıyor, daha birsürü acayip problemler yaşıyorum ve bu sorunlar nvidia'nın son cıkardıgı driverden sonra olmaya başladı. Son driveri sildim, bir öncekini kurdum değişen birşey yok. Napayım beyler. Oyun mu oynamayım 1-2 hafta.

    Bence oyuna ısınıp ısınmadıgınla alakalı.Ben mesela oyuna ısınmadıysam bile karsımdaki adama arkadan yaklaşsam bile vuramadıgım olabiliyor bazen.
    Bunun cok sık oynamam oyunu 2hafta ara veririm en az.Ama cok sık oynadıgım donemlerde 40-7 veya 50-10 bitiririm taş catlasa.
    Yani elini ısıt biraz kotu oynamak moralini bozmasın 1-2saate ısınırsın.




  • 1 gün ara ver.Bende de mesela bütün gün (6-7 saat) oynamak istesem 2. saatten sonra dengesizleşiyorum.
  • Göz doktoruna görünmende fayda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Göz doktoruna görünmende fayda var.

    Ya öyle değil.Bende de oluyor bu.Hani ben theaterden izliyorum kendimi nasıl oynuyorum diye bu videoyu başka yerde izlesem "yılın noobu . uh ezik bunu mu vuramamış" falan derdim.Böyle insan adapte olamıyor oyuna.
  • FPS oyunlarındaki aşırı hareket gözleri fena derecede yoruyor. Bu tarz oyunları oynayanlardan her kim doktora görünse, en azından 0.50 derecelik bozukluk çıkacaktır. Astigmatta cabası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    FPS oyunlarındaki aşırı hareket gözleri fena derecede yoruyor. Bu tarz oyunları oynayanlardan her kim doktora görünse, en azından 0.50 derecelik bozukluk çıkacaktır. Astigmatta cabası.

    4 sene öncesine göre gözlerim çok çok berbat. Mesela okul spor salonunda salonun başından bakınca sonundaki kişinin yüzünü bile seçemiyorum bazen.Kim olduğnu bilsem bile mesela yüzü ne tarafa dönük nereye baktığını seçemiyorum.
  • Sen herşeyi özetlemişsin. Bana diyecek başka birşey kalmamış.
  • marksman perkini kullan, isme ateş et
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    FPS oyunlarındaki aşırı hareket gözleri fena derecede yoruyor. Bu tarz oyunları oynayanlardan her kim doktora görünse, en azından 0.50 derecelik bozukluk çıkacaktır. Astigmatta cabası.

    93'lüyüm 96'dan beri dx-ball,doom,duke nukem,blood'larla başlayan oyunculuk sevdam durmadan devam ediyor (Günde en az 12 en çok 20+ saat arası).Yakın zamanda doktora gittim çok şükür doktor dedi "Sadece sol gözünün alt kısmında 0.25'lik bir görme sorunu var ama bunu farkedemezsin bile dedi, 5-6 sene sonra dinlendirici gözlük takma ihtiyacı duyabilirsin dedi.Ben bile şaşıyorum nasıl bozulmadı hala diye.Etraftakiler maşallah de maşallah diyor .Gözün bozulması tam olarak neyle alakalı anlayamıyorum kendime bakınca acaba genetik mi? Babamında gözleri yaşa bağlı görme bozukluğu olarak 47 yaşında başladı yakını göremiyor gözlük kullanıyor.Hani varya bazıları 3 yaşından beri gözlük kullanan falan onlar nasıl oluyor anlayamıyorum vallahi. )

    Edit : Bende 24 saatten sonra artık mavi ekran veriyorum performans düşüyor, o anda oyundan çıkıyorum işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 27 Şubat 2012; 23:14:17 >




  • Irsi olarak sizin gözleriniz daha sağlammış demek ki ama bu ilelebet öyle devam edecek sanıyorsan aldanıyorsun. Senden 13 yaş daha büyüğüm. Senin yaşlarında benim de sorunum yoktu ama yaş ilerledikçe durum değişiyor. Şu an ki sağlam halini kötü olarak kullanmak yerine, ileriki yaşlarını düşünerek sağlığının değerini bilmeni tavsiye ederim.
  • Bence psikolojik bir durum. Canın başka bişey yapmak istiyordur o an.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldour -- 27 Şubat 2012; 23:48:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ares

    marksman perkini kullan, isme ateş et

    İsim adamın biraz üzerinde çıkıyor.Yani HS bile atamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Artizt

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ares

    marksman perkini kullan, isme ateş et

    İsim adamın biraz üzerinde çıkıyor.Yani HS bile atamaz.

    o zaman ben oyun sonunda o kadar fragı BİM'den satın aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.