Şimdi Ara

COD 4 Bölge 4 Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar. başka bir başlığa da yazdım ama vaktim çok kısıtlı olduğu için yeni konu açmak zorunda kaldım. cevabınız olumsuz olursa yarın iade etmek durumundayım.


    arkadaşlar bugün elime Call of Duty 4 game of the year edition oyunu geçti. 4 tane yeni harita içeren kod kağıdı da bulunuyor kutunun içerisinde (normal cod4 kullanıcıları 10$ farkla indirebiliyor galiba bu olay tam bilgi sahibi değilim)

    arkasında 4 yazıyor acaba hangi bölgeye ait bu oyun ? gerçi licensed sold for only Europe, Middle East and Africa gibi bir ibare de var. diğer oyunlarım PAL 2. bölge olduğu için ikilimde kaldım. online'a girdim ve 2 saat kadar oynadım. lag, vs. problemi yoktu ama kimlerle oynadığımı bilemiyorum tabi. Pal sahipleri ntsc sahipleri mi ya da sadece bu neyin nesi belli olmayan bölge 4 sahipleriyle mi ?

    oyun serverlarında bölge farkı var mı ? PAL, NTSC-J kullanan donanımhaberdeki arkadaşlarla sorunsuz oynayabilir miyim ?

    hatta pal ya da ntsc-j kullanan bir arkadaş denemek maksatlı PSN'sini yazarsa memnun olurum. gece oynayabiliriz.

    teşekkürler.







  • 4. bölge Avusturalya ya aittir.Bu haritaları indirmediysen Avusturalya hesabı açman gerekir.UK yada US psn giriş yapma.Yoksa çalıstıramazsın.Avrupa serverlarında oynuyorsun.
  • Kutunun içinden çıkan kodla, haritaları indirdim ve kurdum hatta 358 MB tuttu. Bu arada PSN'im UK ve cod4 multiyi bu hesapla oynadım, sorun olmadı. Sen de Avrupa serverlarında oynadığımı söylüyorsun. Daha da kafam karıştı şimdi
  • Haritaları hangi hesapla kurdun?Eğer UK yada US hesabıyla kurduysan malesef 3 haritayı kullanamazsın.Avusturalya hesabı alıp AU storedan indirmen gerekirdi.Oynadığın haritalar indirdiğin haritalar değil.Umarım anlatabilmişimdir.
    quote:

    Orjinalden alıntı: chaot1c

    Kutunun içinden çıkan kodla, haritaları indirdim ve kurdum hatta 358 MB tuttu. Bu arada PSN'im UK ve cod4 multiyi bu hesapla oynadım, sorun olmadı. Sen de Avrupa serverlarında oynadığımı söylüyorsun. Daha da kafam karıştı şimdi
  • takma devam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Armag3d0N

    Haritaları hangi hesapla kurdun?Eğer UK yada US hesabıyla kurduysan malesef 3 haritayı kullanamazsın.Avusturalya hesabı alıp AU storedan indirmen gerekirdi.Oynadığın haritalar indirdiğin haritalar değil.Umarım anlatabilmişimdir.
    quote:

    Orjinalden alıntı: chaot1c

    Kutunun içinden çıkan kodla, haritaları indirdim ve kurdum hatta 358 MB tuttu. Bu arada PSN'im UK ve cod4 multiyi bu hesapla oynadım, sorun olmadı. Sen de Avrupa serverlarında oynadığımı söylüyorsun. Daha da kafam karıştı şimdi




    UK hesabıyla kurdum. Hatta kutudan çıkan kağıtta yazdığı gibi account management menüsünden girip registration code'u yazarak indirdim. Psn Store'la bir işim olmadı.

    Madem oyunlarda bölge ayrımı yok ve Avrupa serverlarında oynadığımı söylüyorsun, haritaları indirip de oynayamamak gerçekten çok saçmaymış yalnız ne diyim bilemiyorum. İlgine teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaot1c -- 12 Ağustos 2008; 0:26:13 >




  • Bu haritalar Add on içine giriyor.Malesef bölge ayırımı bazı oyunlarınkinde geçerli.Eğer bu haritaları oynamak o kadar istemiyorsan birşey kaybetmiş değilsin.Ama 10$ boşa gitmesin diyorsan Pal(2) bölge koduna sahip COD4 ü temin edebilirsen indirdiğin haritalarda oynayabilirsin.
  • Bu aralar işten başımı kaşıyacak vaktim yok o yüzden oyunu bir arkadaşa aldırttım. Oyunlarda region free olayına güvenerek ucuz bulduğun yerden 0 oyun almasına rica ettim. Nerden bulduysa gidip 4. bölge almış, tek sıkıntı bu. 10 $'lık harita paketi de kutunun içinden çıktı ek bir masraf yapmadım yani. Peki dediğin gibi PAL versiyonlu bir COD4 bulsam bu aktivasyon kağıdını tekrar kullanabilir miyim ? Sonuçta bir kez girildi ve indirme işlemi yapıldı.

    Haritalara çok fazla takılmıyorum aslında yeter ki PAL ve NTSC-J kullanıcılarıyla aynı serverlarda oynayabileyim. Avustralya 4. bölge serverlarına mahkum kalmayalım.
  • O kod birdaha kullanılmaz.Zaten haritaları indirmişsin,Pal oyun bulursan oynarsın.Ntsc yada Pal ayırımı yok.Bizzat denedim
    quote:

    Orjinalden alıntı: chaot1c

    Bu aralar işten başımı kaşıyacak vaktim yok o yüzden oyunu bir arkadaşa aldırttım. Oyunlarda region free olayına güvenerek ucuz bulduğun yerden 0 oyun almasına rica ettim. Nerden bulduysa gidip 4. bölge almış, tek sıkıntı bu. 10 $'lık harita paketi de kutunun içinden çıktı ek bir masraf yapmadım yani. Peki dediğin gibi PAL versiyonlu bir COD4 bulsam bu aktivasyon kağıdını tekrar kullanabilir miyim ? Sonuçta bir kez girildi ve indirme işlemi yapıldı.

    Haritalara çok fazla takılmıyorum aslında yeter ki PAL ve NTSC-J kullanıcılarıyla aynı serverlarda oynayabileyim. Avustralya 4. bölge serverlarına mahkum kalmayalım.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 12 Ağustos 2008; 0:48:09 >




  • chinatown ve broadcast maplerini multiplayer free for all'da oynadım. çok ilginç bir hal aldı şimdi durum

    eh haritalar açık, arkadaşların dediğine göre server ayrımı yok pal-ntsu-j ayırt etmeden oynayabiliyormuşuz. problem kalmadı anladığım kadarıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.