Şimdi Ara

Çocuklar için zeka geliştiren oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BİLİM SETLERİ EĞİTİM VE GELİŞİM ÜRÜNLERİ

    HAKKIMIZDA

    www.bilimsetleri.com; gelişim çağındaki çocukların fiziksel gelişiminin yanı sıra zihinsel gelişimini de destekleyen oyuncak ürünlerini, eğitim alanında uzman danışmanlar tarafından belirleyerek, çocuğuna başarılı bir gelişim dönemi armağan etmek isteyen ebeveynler ile eğitim kurumlarının beğenisine sunmaktadır.
    Ürünlerimiz gelişim dönemindeki çocukların; ince kas, el-göz koordinasyonu, geometrik algılama, hafıza ve konsantrasyon, mantık yürütme, analiz-sentez yapma, problem çözme, soyut düşünme ve strateji geliştirme alanlarında gelişimlerini desteklemektedir.
    Aynı zamanda ürünlerimiz çocukların; yardımlaşma, paylaşma, üretme, bilimsel merak ve sorgulamayı öğrenmeleri için keyifli bir öğretim aracıdır. Çocuklar, ürünler ile eğlenirken gelişim dönemlerini de sağlıklı bir şekilde tamamlayacaklardır.

    KURUMSAL

    VİZYONUMUZ
    Çocuğuna başarılı bir gelişim dönemi armağan etmek isteyen ebeveynler ile eğitim kurumlarının gereksinim ve beklentilerini; eğitim uzmanlarımız tarafından belirlenen, dünyanın çeşitli ülkelerinden tedarik edilen, kaliteli ürünler ile çözüme kavuşturmaktır.
    MİSYONUMUZ
    Eğitim alanında ihtiyaçları analiz eden, araştıran, yenilikleri takip eden, kaliteden ödün vermeyen, sürekli kendini geliştirmeyi ilke edinen, çözüm odaklı ve güvenilir bir iş ortağı olmaktır.

    İLETİŞİM
    MAĞAZA BİLGİLERİMİZ
    Adres:
    Bilim Setleri
    Hürriyet Mah. Mithat Paşa Cad. Çiğ tanesi Sok. No:6 Kartal/İST.
    Telefon: 0535 565 66 90


    Bilimsel Oyuncaklar, ahşap oyuncaklar, zeka gelişim oyunları, masa oyunları, çocuklar için oyuncaklar, gelişim oyunları, zihinsel gelişim ürünleri, fiziksel gelişim ürünleri, akıl oyunları, oyuncaklar, bilim setleri, deney setleri, matematik oyunları, fen aktiviteleri, deney setleri, kaliteli malzemeler



    Bilim Setleri Eğitim ve Gelişim Ürünleri

    Çocuklar için oyuncaklar, zeka oyunları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mky414 -- 6 Şubat 2015; 2:01:36 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.