Şimdi Ara

Çocuk Masalları Okuma Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çocuk Masalları Okuma Sitesi

    Çocuk Masalları ve Çocuk Hikayeleri Okuma Sitesi

    Selamlar, sizlere yepyeni bir masal sitesini tanıtacağım. Her yaştan çocuklar için hazırlanan çocuk masalları sitesinde birbirinden güzel yüzlerce masal bulunuyor. Masallar her çocuğun sıkılmadan okuyabileceği uzunluktadır.

    Çocuklarınıza masal okuyarak ya da onların masal okumasını sağlayarak kişisel gelişimine yardımcı olabilirsiniz. Çocukların gelişiminde ebeveyn kontrolü çok önemlidir. Çocuklara okutulacak masalların önce ebeveynler tarafından okunup, anlaşılması gerekir. Çocuklara kazandırmayı amaçladığınız değerler ile okuduğu masallar arasında paralellik olmalıdır.

    Türk masallarının efsane ismi keloğlan masallarını çocuklarınıza mutlaka okutmanızı tavsiye ederiz. Türk kültürü ve geleneklerinin izlerini taşıyan bu masallar asırlardır Türk çocuklarının dürüst, ahlaklı ve yardımsever bir nesil olmasındaki katkısı büyüktür.

    Unutmayın masal okumayan çocuklar kedi resmini cetvelle çizer demiş bir şairimiz. Masallar çocukların hayal dünyasını geliştirir ve onlara hayatı daha iyi ve daha kolay kavratır.

    Kısa masallar arasında en çok ezop masalları yer alıyor, daha sonra la fontaine ve andersen masallarının özetini bulabilirsiniz.

    Masal okuma sitemize hepinizi bekleriz. Sevgiler, saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masaldiyari -- 11 Eylül 2017; 0:24:33 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.