Şimdi Ara

Cnbc-e ve e2 cekmiyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar daha önce sorunsuz bir sekilde izledigim cnbc-e ve e2 2 gündür cekmiyor herzaman cektigi frekansta simdi sinyal yok nette nekadar frekans varsa girdim ama hala sinyal yok bu konusda bana yardımcı olabilcek var mı acaba?



  • NTV VE NTV SPOR CEKİYOMU arkadasımm bu kanalların tümü aynı frekanstan yayın yapıyodu bildiğim kadarıyla
  • Evet Ntv ve ntvsporda sinyal var da bu iki kanalda mı yok?
  • Bazan oluyor bana da eski..Güncelleme yaptın mı?
  • Bütün kanallar çıkıyor cnbc-e grubu çıkmıyordu. Cihazı söktüm ve bende çıkıyor diyen bir arkadaşımın evine gittim.Onun antene bağladım ve orda çıktı. Bunun üzerine problemin çanaktan kaynaklandığına karar verdim. Çanakla oynayarak ince ayar yapmaya çalıştım; çok uğraştım ama bir türlü ayarlayamadım. Tam vazgeçecektim ki LNB ile de uğraşayım dedim. Diğer kanallar çeker durumdayken cnbc-e'ye aldım kanalı ve LNB ile oynamaya başladım yine olmadı. LNB'nin vidasını az gevşettim ve LNN'yi az oynattım . Göstermeyen bütün NTV grubu cnbc-e e2 dahil hepsi geldi.problemin LNB'nin çok az oynatılarak deneme yanılma usuluyle çözüldüğüne karar verdim.Sizinle paylaşayım dedim.Bu problemin çözümünü çok aradım ama bulamamıştım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: velikoy

    Bütün kanallar çıkıyor cnbc-e grubu çıkmıyordu. Cihazı söktüm ve bende çıkıyor diyen bir arkadaşımın evine gittim.Onun antene bağladım ve orda çıktı. Bunun üzerine problemin çanaktan kaynaklandığına karar verdim. Çanakla oynayarak ince ayar yapmaya çalıştım; çok uğraştım ama bir türlü ayarlayamadım. Tam vazgeçecektim ki LNB ile de uğraşayım dedim. Diğer kanallar çeker durumdayken cnbc-e'ye aldım kanalı ve LNB ile oynamaya başladım yine olmadı. LNB'nin vidasını az gevşettim ve LNN'yi az oynattım . Göstermeyen bütün NTV grubu cnbc-e e2 dahil hepsi geldi.problemin LNB'nin çok az oynatılarak deneme yanılma usuluyle çözüldüğüne karar verdim.Sizinle paylaşayım dedim.Bu problemin çözümünü çok aradım ama bulamamıştım.




    Helal o zaman hocam.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.