Şimdi Ara

Club dansı öğrenmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler yakın bir zamanda malum öğrenci değişim programıyla Avrupa'ya gidiyorum. Daha önce giden bir arkadaşımla konuştum muhakkak dans etmesini öğren dedi. Fakat benim pek bilgim yok. Bilgiyi geçelim Anadolu'nun göbeğinde yaşadığım için pek buna uygun ortam da yok. Benim 1 ay içinde club kültürünü ve dans mevzusunu halletmem lazım. Hatta gideceğim ünide bir kızla tanıştım, sohbetimiz de baya iyi cluba davet etti fakat durum anlattığım gibi. Bana şu adamı izle, şöyle davran diye öneride bulunacak var mı? Bu arada alkol vs sorunum yok hatta aramız baya iyidir. Sorun dans kısmı.



  • https://youtu.be/8Ju9PRq1-PI



    8:25

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dans etmezsen vermezler (ciddiyim)
  • Yanlış anlama ama en nefret ettiğim ve güldüğüm tiplerdensin. Ben dans edip kızları toplarken bön bön bakıyordu senin durumunda olanlar. Yanlış anlama sana kötü bir şey demiyorum.

    Dans konusuna gelirsek; senin içinden gelmesi gereken bir şey bu. O ruh yoksa ne yaparsan et dans edemezsin rahatça. Anca belli başlı şeyleri yaparsın, gerçekten danstan anlayan bir kız da senin dans edemediğini 5 saniyede anlar.

    Ha tabii bir şeyler yapıp yine ortalama kızları götürürsün o ayrı. Youtube'a beginner club dance vs. yazıp izle işte videoları bol bol.

    Not: Sen çok mu biliyorsun sanki diye bik bik ötecekler için söylüyorum, kendi dans grubum vardı yurtdışında.
  • ulan çılgınlar gbi dans ederim dert ettiğin şeye bak :)
  • cCc_lollol_cCc C kullanıcısına yanıt
    Başkan bana da gülmesinler diye eksikliğimi farkedip kapatmaya çalışıyorum işte :) Karşımdaki anlasın anlamasın değil ya sırıtmayalım yeter, dansçı değilim sonuçta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.