Şimdi Ara

ClixSense ile evde oturarak para kazanma. Anket Çözerek para kazanma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ClixSense, Dünya’nın en popüler internetten para kazanma siteleri arasındadır. ClixSense ile birkaç farklı şekilde para kazanabilirsiniz. Bunlar; anketler, özel teklifler, görevler ve oyunlardır.

    Kişisel tecrübelerime göre özel teklifler ve oyunlar ile para kazanma oranı çok düşüktür. Zaman ayırmaya değmez. Anketler ve ortalama seviyede İngilizce biliyorsanız görevler ile günde 10 $’a kadar para kazanabilirsiniz. Günde 10 $ kendi tecrübe ettiğim bir kazançtır. Sanırım şanslı günümdeydim 🙂 Nasıl olduğunu aşağıda anlatacağım. Günde tek başına çok daha fazla kazananlar da mevcut.

    Önce nasıl üye olacağınızı anlatacağım. Aşağıdaki linkten clixsense üyelik sayfasına ulaşabilirsiniz.

    ClixSense Üyelik Linki


    İçinizde küçücük bir girişimcilik yönünüz varsa mutlaka internetten para kazanma düşünceniz olmuştur. Bunun için elbette onlarca yöntem var ancak birçok yöntem bazı bilgi ve beceri gerektirir. İnternetten para kazanma yöntemleri arasında en az bilgi ve emek gerektiren yöntemlerin başında kesinlikle anket doldurarak para kazanmak geliyor. Anket doldurarak para kazanma siteleri içinde ise en iyisi kesinlikle ClixSense.

    Anket doldurarak elbette zengin olmanız mümkün değil ancak düzenli ek gelir elde etmeniz mümkün. Özellikle 1 dolar yaklaşık 5 TL, 1 Euro da yaklaşık 6 TL iken anket doldurmak daha kazançlı bir hal alıyor.

    Benim bildiğim ve bilemediğim belki yüzlerce anket sitesi var. Ancak anket doldurma sitelerinin çoğunluğu harcanan zaman ve kazanılan para oranları açısından tatmin edici değildir. Örneğin kimse 10 kuruş için 15 dakika anket doldurmak istemez. Ancak Clixsense sitesi ile anket başına ortalama 3 TL kazanabilirsiniz. (Kendi doldurduğum anketlerin ortalaması)

    ClixSense Para Çekme

    ClixSense’in Türkiye’deki kullanıcılar için en kötü yanı ödeme alma zorluğudur. ClixSense, 4 farklı ödeme yöntemi ile üyelere ödeme yapar. Bunlar; Payoneer, Skrill, Dwolla ve Tango Card. Bunlardan Payoneer ve Skrill Türkiye’de aktif olarak hizmet veriyor. Hangi hizmeti kullanmak istiyorsanız önce orada üyelik oluşturmalısınız. Bu ödeme servisleri sadece ClixSense ile değil farklı sitelerle de kullanılabilir veya biriken paralar ile alışveriş yapılabilir.

    ClixSense’den para çekebilmek için hesabınızın en az 10 $ olması gerekiyor. Hesabınızda biriken parayı Payoneer’e çekecekseniz 2 $, Skrill’e çekecekseniz %1 işlem ücreti ödemeniz gerekiyor.

    Daha sonra Payoner veya Skrill hesabınızdan Türkiye’deki bir bankaya para transferi yani Swift işlemi yapmanız gerekiyor. Swift işlem ücretleri ödeme servisi ve bankaya göre değişiyor. Türkiye’de zaman zaman bazı bankalar bu ödeme servisleri ile anlaşma yaparak masrafsız veya düşük masraflı para transferi sağlıyor. Bunu kendi bankanızı arayarak sorabilirsiniz.

    Banka hesabına para çekmek haricinde bahis sitelerine aktarma veya bitcoin alma yöntemleri de mevcut ancak ne kadar farklı işlem olursa elinize geçen para miktarı azalıyor.

    Sonuç olarak bir kaç ay biriktirip 30–40 $ olduğunda para çekmek en uygun yöntem.

    İpucu; günlük 2 anket, 10 görev veya 1 anket + 5 görev tamamladığınızda %12 kadar bonus alıyorsunuz. Bunu üst üste 3 gün yaparsanız bonus oranı %16 oluyor. Yani her gün girip kontrol etmek önemli.

    ClixSense kullanarak maaşlı iş gibi para kazanamazsınız ancak aylık masraflarınızı düzenli olarak karşılayacak gelir elde edebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.