Şimdi Ara

Clio symbol 2008 model aracım için SES SİSTEMİ YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 2008 model clio symbol aracıma ses sistemi almak istiyorum ama bu konuda yeterince bilgisiz ve tecrübesizim..bütçem yaklaşık 2000 - 2500 tl arası..yani sistemi kurduğum zaman en ufacık bir pişmanlık istemiyorum çünkü takıntılı biriyim :) o yüzden a dan z ye ne gerekiyorsa yardımcı olursanız gerçekten size minnetkar olurum..zamanım uzun acelem yok bu arada yardımlarınız için şimdiden tşk ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • yerin uzak değilmiş fazla. ben seni maslak atatürk otosaniyede bir yere yönlendireyim canavar gibi bir sistem kursun sana halil usta. benim anasayfa linkimde bana yaptığı arabayı inceleyebilirsin. bütçen geniş boşa harcama çok düzgün bir sistemin olsun;) telefonunu istersen özelden atarım;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barishrocker -- 22 Eylül 2013; 17:30:55 >
  • barishrocker kullanıcısına yanıt
    Ama ben şehir dışındayım istanbulda değilim şu anda..o yüzden yardım istiyorum nasıl bir sistem olucak ne biliyim teybin marka modeli ne olucak falan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teyp değişmesi problem olur mu? yol bilgisayarı iptal falan olabiliyor..onun dışında hoparlör yuvaları kaç cm onu bilmek lazım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dulcamagia

    İyi günler arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 2008 model clio symbol aracıma ses sistemi almak istiyorum ama bu konuda yeterince bilgisiz ve tecrübesizim..bütçem yaklaşık 2000 - 2500 tl arası..yani sistemi kurduğum zaman en ufacık bir pişmanlık istemiyorum çünkü takıntılı biriyim :) o yüzden a dan z ye ne gerekiyorsa yardımcı olursanız gerçekten size minnetkar olurum..zamanım uzun acelem yok bu arada yardımlarınız için şimdiden tşk ederim

    2500 lira ayırabiliyorsan ben sana ankarada bir usta tavsiye edebilirim şimdi buradan tavsiye yapmaya kalkarsam

    hertz esk 165 2 takım mid takmı ( 16 cm ise bundan değilse 13 cm olan aynı modelden alıcaksın.) aynı şekilde seri nuamrasına fatura kesen bir yerden al 1 çifti 350 lira

    amfi olarak jbl gto 1004 alıcaksın ( 2. el temizi 350-450 arası ) Sıfır alıcaksan seri numarasına fatura kesen bir yerden al. Murtaş garantisi olmalı.

    bass için kicker cvx 12" alıcaksın ( sıfır al 2. eli ile uğraşma yine aynı şekilde seri numarasna fatura al :)

    bass amfisi jbl gto 1201.1 alıcaksın ( bu ürünün sıfırı yok 2. el al murtaş garanti bandrolü üzerinde olmalı )

    şimdi sadece olay bunlarla bitmez bass amfsiine 1.5 farad for-x kapasitör almalısın ( markası farketmez fakat görünüşü çok hoşuma gidiyor bu marka kapasitörün)

    akünü 100 amper yaptırmalısın

    teyp kesinlikle 3 rca çıkışlı bir teyp olucak buda pioneer deh-x9550 olabilir ben kullanıyorum ( seri numarasına fatura kimse kesemez türkiye alı değil yurt dışından kaçak geliyor pioneerotoshop mu ne biyer vardı ben oradan aldım.


    toplamda 2400 lira yapar akü kapasitör vs dahil max 150-200 liraya takarlar

    bunun yanında eğer mid ttakımı yani en başta yazdığım hoparlörler 13 cm olursa steryo jbl gto 1004 yerine Xetec xi-90.4 alabilirsin bu 300 liradır tabi 13 cm hoparlörlerin fiyatıda nereden baksan 50-70 lira daha düşer

    bass ve bass amfisi kesnlikler bu modelleri al değiştirme




  • Teşekkür ederim :) değerlendiricem tavsiyelerini 12' lik basstan 2 adet almayı düşünürsem neler olabilir yani abartı olurmu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.