Şimdi Ara

Clio mu yoksa Tiggo 4 pro mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar aklıma bir soru takıldı.. 2020 40 bin km Clio 5 Touch(otomatik) modeli aracımı satıp , Chery Tiggo 4 pro(otomatik orta - üst) paket alınır mı ?

    -Zaten zar zor araç değiştirebiliyoruz Suv geçme isteğim var ama Çinli diye ileriye doğru düşünüp kararsız kaldım sizin düşünceniz nedir ?




  • Chery gerçekten güzel arabalar yaptı , sadece motorlar biraz verimsiz eski teknolojıye dayandıgı ıcın , ben malum Cheryı cok destekledım hep.Ancak aracın basına bır sey gelmesı bu donemde kacınılmaz ,bu durumda da Chery mağdur ettı benı o kadar övmeme rağmen. Ben de bır daha fırsat olursa hıc bır seye bakmadan yedek parça ve ulasılabilirlik bakacagım artık. ( Bahsettıgım parçalar on panjur - far - yıkama deposu gibi plastik parçalar bu arada dijital - chip - beyin vs değil . maalesef )


    Nasıl desteklıyorsak o sekılde de mağdur edıldıgımız tarafları anlatmamız lazım , eksileri artıları soylemek lazım.

  • Jr09 kullanıcısına yanıt

    Bende burada takıldım aslında baya önü açık firma gemi gemi araba getiriyorlar ve bu Tiggo 4 pro modeli çok satacak gibi etrafımda çoğu kişi bu fiyata böyle dolu araba bulamayız diyor haksızda değiller.. yedek parça ve kurumsallığı oturtsalar dediğiniz gibi olaylar olmasa daha iyi olur..

  • Elixir_94 E kullanıcısına yanıt

    Ben çok kişiye itiraz ettim. Haklarını yemişim.

    Ulkemızde ucuz olan tutuyor . Gerçekten ciddiyim bunu gormek benı üzdü.

    Ancak bu kadar gelirken servis hizmeti sunumunda eksik kalınınca cok ınsan magdur oluyor.

    Aracı satmaya calıstım 2 aydır zehir oldu ben de ucuz fıyata verdım deger kaybı davasından ek istedim. Yani velhasıl, herkes tabı kı kendınce haklı , ancak zorda kalınca ne kadar hızlı cozum bulunduguna bakıyorum ben.

    Başıma geldı ıste 45 gundur araç yok , 1 far 1 ön panjur. ıkısıne 50000 küsur tl gırmısler. hasar kaydı da şişmiş. Tamir de edilmiyor. Parça gelişi de belirsiz.

    Yanı musterı tek basına yalnız bırakılıyorsa butun verdıgım desteği geri çekerim ben. Cunku yarın manyagın bırı sızın elınızde olmadan sızın aracınıza zarar verecek - vuracak - cızecek vsvs ve magdur olan sız olacaksınız.

    Parçası ve ulasılması hangısı kolaysa onu secıyorum bundan sonra Vw mı olur mercedes mı olur renault mu olur hangısıyse artık olmazsa motordan devam arkadaş :)





  • Jr09 kullanıcısına yanıt

    Evet şimdi üzüldüm bu duruma size de kolay gelsin :'( evet biraz bekleyip sistemin oturmasını beklemekte mantıklı ,bende model ve yenilemiş olurum diye aklımdaydı tekrardan teşekkürler ilginize..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.