Şimdi Ara

Clio 3 - Grande Punto mu YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaslar boyle bi konu daha once defalarca acildi biliyorum hepsinide okudun da ise yarar bisey bulamadim
    Clio 1.5dci kullanan arkadaslar yazarsa sevinirimyakiti performansi nasildir. butce olarak 22bin . Bu fiyata alabilecegim 65bg olacak buyuk ihtimal .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1.3 multijet dynamic punto o paraya bulunur ama bütçe 1-2 daha büyürse daha temiz hatta şansınıza skydomeli bulabilirsiniz misal benim arkadasım 24 e 2006 spor paket + skydome li dynamic puntoyu aldı boyası bile yok arabanin 135 binde dijital klima.. Tek kötü yani arka camlar elle iniyor :) oda b sınıfı bir arac icin cok cok normal.özellikle puntoda city mod ve skydome gercekten o paraya büyük nimet. Yakıt olarakta sehirler arası 3.8 sehir ici 5 - 5,5 arası yakıyor. Ve punto bildigim kadarı ile İtalyan üretimi linea albea gibi değil.Hava yastıklarını tam bilmiyorum ama 4 yada 6 olması lazım bildigim kadarıyla ncapten 5 yıldızı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisini de kullanın ve karar verin. Punto, Clio'ya göre daha özel bir otomobil. Daha çok kişiselleştirme seçeneği var Punto'nun. Clio'ya göre daha sportif çizgileri var ve daha tok bir sürüş hissi var. 1.3 Multijet motor ya da 1.4 T-jet motor 1.5 dci 65'e göre hakikaten fark yaratacak motorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.