Şimdi Ara

Classi Mobilya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaza doğru evleneceğim için şimdiden bir kaç yerde mobilya baktık. İçlerinde hem dizayn hemde kalite olarak en iyi Classi mobilya geldi bana. Classi mobilya kullanan arkadaşlar varsa yorumları görmek güzel olur.. Başka mobilya markası da tavsiye alabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi customs -- 1 Eylül 2014; 13:24:10 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: kentish

    Merhaba ,

    Classi Mobilya'dan Şubat 2012 'de Ceviz Kaplama Yemek Odası takımı aldım. Eve ilk teslimat Mart ortasında yapıldı. Kurulum esnasında hem konsol da hem de yemek masasında üretim hataları olduğunu tespit ettim ve yeniden yapılması için ürünü geri gönderdim. Yaklaşık 10 gün sonra ürünün kontrol edildiğini ve sağlam bir şekilde ikinci teslimatı yapacaklarını ilettiler. Bu sabah teslimat için eve geldiklerinde bir önceki kurulumda tespit ettiğim çizik , kırıp ve yıpranmış yerler olduğu gibi duruyordu. Sanki yemek odası takımını almışlar ve 10 günlüğüne hava değişimine İnegöl'e göndermişler ve tekrar getirmişler.

    Classi Masko Şubesi Ürün Temsilcisi Bayram Bey ve Cengiz Bey ile telefonda görüşerek teslim almayacağımı ilettim. Telefonda bana İnegöl'deki fabrikaya gönderdiklerini ama fabrikanın aynı ürünü tamirat yapmadan göndererek terbiyesizlik yaptığını söylediler. Bunun üzerine bende İnegöl'deki fabrikanın müdürü Ceyhun Bey ile iletişime geçtim. Durumu kendisine anlattığımda Masko şubesinden kendilerine son zamanlarda hiçbir ürün gelmediğini söyledi.

    Classi bana aynı ürünü düzelene kadar cilalayıp cilalayıp gönderecek. Yeni bir ürün istediğimi söylediğimde 60 gün daha beklemem gerektiğini söylediler.Evlenmeme 2 aydan az bir süre kala yaşadığım mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum. Paramla rezil olma durumunu yaşıyorum şu anda ve yeniden mobilya bakmaya başladım ne yazık ki.

    Almadan önce tekrar düşün derim.

    hocam yaza evlilik var kısmetse. ben de classi'ye bakmayı düşünüyordum. yazdıkların tedirgin etti baya. son durum hakkında bilgi verirsen sevinirim.




  • Aşağıdaki siteye bakabilirsin. Çok sayıda mobilya modeli tanıtılmış.

    http://www.hangimobilya.com/
  • Classi mobilya'nın 2014 koleksiyonları arasında yer alan ürünlerin detaylarıyla tanıtımları yapılan bu sayfayı inceleyebilirsinizhttp://www.mobidekorasyon.net/classi-mobilya-modoko-masko-ve-inegolden-modeller.html

    Firma bildiğim kadarıyla modoko ve inegölde hizmet veriyor. Ayrıca modokonun MGB belgesine sahip, bu belge sayesinde firmadan satın alacağınız mobilya ürünlerinin üretiminden satışına kadar modoko güvence veriyor . MGB belgesi ( modoko güvence belgesi ) bence de iyi akıl edilmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.