Şimdi Ara

Class 6 veya 10 SD Card yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç kameram var ve ürünle birlikte samsung 8 gb class 6 microsdhc card geldi. Cihaz en yüksek 1280*720p görüntü çekiyor.32 gb'a kadar da desteklyor. Hafıza kartını yükseltmeyi düşünüyorum. ürünleri dolaştım. En kaliteliler class 10 gözüküyor. Sorum şu. Benim cihaza 16gb class10 alsam çalıştırır mı acaba? yoksa class 6 mı almam lazım?



  • Class 10 class 6 vs yazma okuma hızlarını gösterir.. ne kadar hızlı o kadar iyi demektir .. ama class ifadesinin kapasite ile alakası yok , siz alacağınız kapasiteyi ve bütçenizi belirleyin , eğer yetiyorsa bütçe tabiki class 10 , yetmiyorsa class 6.. keşkeeeee class 10 alsaydım diyecek kadar fark yok inanınki.. birde orjinal ve garantili almaya dikkat edin zira piyasada özellikle gittigidiyor.com da piyasa sahte hafıza kartları ile dolu.. 16 gb class 10 diye aldığın kartın hızı class 4 kadar bile olmuyor bazen yada kart formatlanınca 16 gb gidiyor yerine 1 gb kalıyor. fiyatlarda o yüzden düşük zaten... normal bir class 10 , 16 gb kart 60-70 tl civarından başlıyor. 20-30 tl ye satılanlardan kesinlikle uzak durun..
  • Dikkat edilmesi gereken kameranın desteklediği SD kart modelleri. SD, SDHC, SDXC, SDHC UHS-I gibi... Bunlardan en son çıkan model SDHC UHS-I'in fiyatları da zaten yüksektir şu an.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harunoda

    Araç kameram var ve ürünle birlikte samsung 8 gb class 6 microsdhc card geldi. Cihaz en yüksek 1280*720p görüntü çekiyor.32 gb'a kadar da desteklyor. Hafıza kartını yükseltmeyi düşünüyorum. ürünleri dolaştım. En kaliteliler class 10 gözüküyor. Sorum şu. Benim cihaza 16gb class10 alsam çalıştırır mı acaba? yoksa class 6 mı almam lazım?

    Ayrıca belirtmedim ama yanında gelen kart 8 gb microsdhc dediğinize göre SDHC destekli bi alet , 16 gb lık microsdhc yide destekler. zaten diğerleri hem piyasada zor bulunur hemde @jiddi nin dediği gibi fiyatları yüksektir...

    Transcend orjinal olarak en ucuzlarından ve ben de kullanıyorum , diğer kartlarımda genelde sandisk ve lexar...

    Arabada takılı olan ; Lexar ve patriot... class 10 , hiç sorun yaşamadım
    Kompact makinede ; Lexar ve sandisk Class 10 sorunsuz..
    DSLR makinada ; Sandisk , Toshiba , Sony , Samsung ve Patriot var hepside class 10 ve problemsiz..

    Ama içlerinde diğerlerine kıyasla en hızlısı diyebileceğim sandisk ve patriot kartlarım...

    Tek sorun yaşadığım kart verbatim di , class 10 olmasına rağmen yazma hızı çok yavaştı , hatalı diyerek yenisi ile değiştirdim , yeni gelende aynı olunca iade ettim...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.