Şimdi Ara

Clan Anatolian Kurulmuştur. [Eu]Core Server [Güncellendi] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
5.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eziklik kaşınma felan klavye delikanlılığı yapmayın aslan parçaları sanal ortamdayız koyun charların ss ini ezin beni :) kimseye laf yetiştircek halim yok geçti o dönemlerim ergenliği erken atlattim kazuya ya bi lafım yok eylul 2005 de uye olmus forum a vardır bi geçmişi sana noluyo epyhon kaç senelik oyuncusun koçum ha şimdi kesin daha öncedende nickin vardır silinmiştir deneyimlisindir felan neyse bağlamıyo beni polemiğe girmeyede gerek yok bakın dalganıza.

    ++ kazuya kaşınma demişsin ya delikanlıysan klavyede yazdığının arkasında dur bana mesaj at ben sana gerekli bilgileri vercem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: epyhon

    quote:

    Orijinalden alıntı: acark

    quote:

    Orijinalden alıntı: kazuya55

    quote:

    Orijinalden alıntı: Aggression

    Entel dantel laflara gerek yok :) benim o soruyu sormamin sebebi diyosunuz ya kimler geldi kimler gecti diye o gecenlerin hepsi suan chronos da sen dayanismayi bizim yanimiza gelenlere sor ben bisy anlatmiyim koc :) clanimz felanda yok demiyorzda kimseye bundan sonrA gelenlere yer yok diye her gelenin basimizin ustunde yeri var esip gurluyodunuz gelen herkeze yardimci olurz diye belli ekibin disinda party kurulamiyomus + belli class lar disinda clana alim yapilamiyomus ben dayanisma goremedim egodan baska saksakcilarda atlamasin sazan gibi kalibinizi gosterin sonra konusun 1 ay once basladiginiz serverda neyin havasi??

    Aggression, bizden gelen geçenler konusundaki dayanışmayı sizin chronosa gelip görmemizi istiyorsun, egodan clan açtığımız düşünüyorsun. Bence sen bilip bilmeden fazla konuşuyorsun.

    Server açılalı 1 ay oldu ve kimseye sen şunu açacaksın sen bunu açacaksın demedik ki bu geçen 1 ay sürede Sociopath'ın dediği gibi çok kişi geldi - gitti - attık. Bunun sebeplerinin başında bir çoğunun oyunu denemek istemesi, oluşan değişikliklere merak salmaları, gerçek 1x i görüp sabredemeden bırakmaları veya seri biçimde gelişip önde olmayı seçerek ayrılanları sayabiliriz. Bu geçen 1 ayda bazı clas zorunluluğunun dayatılmaması (ki herkez kabulümüzdür demiştik öylede oldu zaten), aynı zamanda oyunda aktif olarak oynayıp tecrübesiyle hazır parti yokken kurup kasanlar veya başka pt'lerde kendine yer edinenler belirli üst lvl lere ulaşarak, oyuna arada sırada girenler ile aralrında belirli lvl farkı oluştu. Bunda pa nında etkisi var tabi ancak artık parti ile kasılması gereken zonelerde olsun labada olsun healer eksikliginin etkisi hissedildiginden birlikte parti kurulması amacıyla healer zorunluluğunu getirdik. Seninde tahmin edecegin gibi amaç yine birlikte partiler kurarak oynayabilmek. Dedigin gibi ego için veyahut başkaca bir şey için değil.

    Edit : Burda bize laf atacana kendi oluşumunuzun bölümüne - formuna artık neyi varsa oraya yaz dostum, kalkıp sen laf attıktan sonra sana cevap yazanlara saksakcı-sazan gibi abidik kubidik yazıp kaşınma.

    Sizde healer hep eksik olur!
    Neden biliyor musun?
    Çünkü healerın üzerindeki agroyu almaya tenezül/akıl/zahmet etmediğiniz için


    Proyum diye geçinmeyen 2 healerimiz var ve suan finalleri var giremiyorlar .daha dün bizken bugün siz gerçek şahsiyet budur ...

    Ben ne zaman "biz" demişim?

    Pro olduğumuda iddia etmedim hiç bi zaman?




  • Clan Anatolian çok iyi oyuncular iseniz REDZERG veya HEARTBREAKERS'a clan savaşı açın göreyim oyunda sizi.

    @Aggression bilirsin X ally heralde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: singuz

    Clan Anatolian çok iyi oyuncular iseniz REDZERG veya HEARTBREAKERS'a clan savaşı açın göreyim oyunda sizi.

    @Aggression bilirsin X ally heralde.

    adamsın :) bunlar dagger ci kamaelci gold bar kasmaya alışmışlar private da ne anlarlar clan savaşından :) yazmıcaktım daha ama dayanamdım muhattabım bile değil hiç biri eğlensinler kendi çaplarında koreden gelcek yetkilileri bekleyen server da takılsınlar kamaloka felan :))core de adam gibi adam var oynayan onlara kıyak olsun bu dediğim soa da 00:15 sn de reset atinca 30:00 tekrar başlıyosunuz o server da 85 olunca çok işinize yarıycak o quest r garde itemlar için ss sorununu halledemeyen server bu bug u 1.5 senede anca halleder :)) bi kaç bug daha var onlarda adamına göre söylenir zamanla usa nın çakması her halukarda eski buglar olduğu gibi duruyo singuz bilir




  • Aggression ile singuz, sizin pro clanininizin-allynizin bi formu, paylaşım yeri yokmu kardeşim, yok çarların ss ini koyacakmışız, yok burası sanalmış bilgilerini verecekmiş, yok REDZERG veya HEARTBREAKERS'a clan savaşı açacakmışız.... clanla alakası olmayan, gelmeyi düşünmeyen arkadaşlar veya az onceki yazdığım istekleriyle sıkıntı içinde yarası olup gocunanlar kendilerine yeni bi konu başlığı açsınlar, DH yeni konu açandan para istemiyor arkadaşlar. Sağa sola laf atıp sonra size bişiy dendimi kıl kopartmamaya çalışcanıza oyununuza bakın.
  • singuz ve agresion ;

    core de kendi halimizce clanda vakit geçiriyoruz.

    en eyi ben bilirim sizin clan bu işten birşey anlamaz diyorsanız açın kendi clanınızı topiğinizi bakın keyfinize.

    yok core eu server dandik diyorsanız biz de bir yere kadar arızalı serverda oynarız serverın sahibi değiliz ne de olsa.

    akıl herkez için ortaktır.

    ama buraya gelip sataşmanızı, sıkıntınızı anlayabilmiş değilim.

    Selametle!
  • http://forum.donanimhaber.com/m_54078728/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_54308092

    quote:

    Orijinalden alıntı: epyhon

    quote:

    Orijinalden alıntı: MORFEUS

    Chari ve itemleri gectimde rb jeweleri nasil yapacaz :D

    €€€€€€€ konuşur onlara :D Yada büyük bi Clan sahibi olman gerekir :)
    time is money friend yani :)


    Eleman burda niyetini belli etmiş aslında ama biz görememişiz


    @nessakyela
    Sende bu başlığın ilk mesajını okursan core serverdaki bütün türkleri bekliyoruzdan döndü dolaştı ayrımcılıkla bu noktaya geldi nereye gidiceğinide kendi gizli rotasını bir başka başlıkta belirtmiş aslında.Kendinizi kimseye kullandırtmayın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: acark

    http://forum.donanimhaber.com/m_54078728/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_54308092

    quote:

    Orijinalden alıntı: epyhon

    quote:

    Orijinalden alıntı: MORFEUS

    Chari ve itemleri gectimde rb jeweleri nasil yapacaz :D

    €€€€€€€ konuşur onlara :D Yada büyük bi Clan sahibi olman gerekir :)
    time is money friend yani :)


    Eleman burda niyetini belli etmiş aslında ama biz görememişiz


    @nessakyela
    Sende bu başlığın ilk mesajını okursan core serverdaki bütün türkleri bekliyoruzdan döndü dolaştı ayrımcılıkla bu noktaya geldi nereye gidiceğinide kendi gizli rotasını bir başka başlıkta belirtmiş aslında.Kendinizi kimseye kullandırtmayın.

    Dua edin uyarıldım siz ne kadar fesat insanlarsiniz ya ben 3 hafta oldu liderliği devredeli allah ıslah etsin dicem daha fazla muhattabınız olmuyacağım... Sizde bi zahmet terkedin gidin şu konuyu biz büyük bi clan değiliz kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz hadi eyw.




  • Ben olayı anladım, bunlar bu şekilde çok bilmişlik taslayıp kendilerine uygun yer edinemediklerinden (şuan x clanında veya her neyim allysiinde olsalarda) sağa sola laf atma gereği duyuyorlar, hani cp kurdunuz nerde ss leriniz ne yaptınız sağa sola laf atmaktan başka, anca lafda gevezelik yaptınız başka bineyim edemediniz gibi acark + agression + singuz gibi kafa yapısıyla illa saldıralımda yıpratalım, millet ordan çıksın dağılsın kafa yapısıyla kendilerine bi pay çıkarmaya çalışan ezikler genelde çıkar piyasaya. Önemli değil, biz yavaş yavaş sohbet ede ede, yeri gelir birbirimize kızarak küserek devam ediyoruz. Sizin gibi olgunluktan nasibini alamadan sağa sola sataşarak kendini ön plana atmaya çalışanlardan arındığımıza sevindim. Bu yazıya cevap yazacaksanız yeni bi konu açıp yazın, bu konuya clan'ı düşünen veya clan ile ilgili kişiler için açılmıştır ve hiç bi zaman iddaalı laflar etmedik, edenleri de gördük burda post kasmaya çalışıyor. Tekrar söylüyorum cevap yazcaksanız başka konu açın ilgisiz insanlar yazmasın.




  • @kazuya55
    Ya siz ne acayip adamlarsınız yaa.
    Leopar la beni ana klana aldınız. Bishop oynuyordum.gaz verdiniz bilmem ne.Ben en baştan söyledim. Ben casual playerım.Öyle günlerce saatlerce oynayamam dedim tamam dediniz.
    yok yapılanıyoruz yok bilmem ne hiç bişey söylemedim.kimseye bir saygısızlığımda olmadıaksine saygı duydum.eski bilgilerimle bilebildiğim kadarıyla insanlara yardımcı olmaya çalıştım.
    Clan hall alınsın diye para istendi helali hoş olsun ben ön ayak olayım diye parada verdim.
    sonra party yapılanması yapıcaz dediniz onada eywallah.
    Ama benim kıçımda roket yok bir sosyal hayatım var.Belli zamanlarda oynayabilirim dedim.
    Sonra klanı ayırıcaz dediniz onada eywallah dedim.hiç bişey demedim.
    Ally var oraya alalım sürekli online olamayanları dediniz onada peki.
    KLAN CHATTEN BAĞIRA BAĞIRA BEN ÇIKIYORUM BEN DİĞER KLANA ALIN DEDİM DEFALARCA SÖYLEDİM ki ondada yine millete önayak olalım dedik.
    3 saat bekledim o gece!NE PM ne whisp ne bişi!
    Konuşmaya gelince burda diliniz pabuç kadar.
    Eleştiriye tahammülünüz yok.
    Hemen saldırıyosunuz. Samimi olsanız, olabilir insanlık hali ne kusur ettik demek yerine saldırıyosunuz hemen.Kendiniz iyi niyetli değilsiniz ki sürekli karşınızdaki insanlarıda kendiniz gibi sanıyorsunuz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: acark

    @kazuya55
    Ya siz ne acayip adamlarsınız yaa.
    Leopar la beni ana klana aldınız. Bishop oynuyordum.gaz verdiniz bilmem ne.Ben en baştan söyledim. Ben casual playerım.Öyle günlerce saatlerce oynayamam dedim tamam dediniz.
    yok yapılanıyoruz yok bilmem ne hiç bişey söylemedim.kimseye bir saygısızlığımda olmadıaksine saygı duydum.eski bilgilerimle bilebildiğim kadarıyla insanlara yardımcı olmaya çalıştım.
    Clan hall alınsın diye para istendi helali hoş olsun ben ön ayak olayım diye parada verdim.
    sonra party yapılanması yapıcaz dediniz onada eywallah.
    Ama benim kıçımda roket yok bir sosyal hayatım var.Belli zamanlarda oynayabilirim dedim.
    Sonra klanı ayırıcaz dediniz onada eywallah dedim.hiç bişey demedim.
    Ally var oraya alalım sürekli online olamayanları dediniz onada peki.
    KLAN CHATTEN BAĞIRA BAĞIRA BEN ÇIKIYORUM BEN DİĞER KLANA ALIN DEDİM DEFALARCA SÖYLEDİM ki ondada yine millete önayak olalım dedik.
    3 saat bekledim o gece!NE PM ne whisp ne bişi!
    Konuşmaya gelince burda diliniz pabuç kadar.
    Eleştiriye tahammülünüz yok.
    Hemen saldırıyosunuz. Samimi olsanız, olabilir insanlık hali ne kusur ettik demek yerine saldırıyosunuz hemen.Kendiniz iyi niyetli değilsiniz ki sürekli karşınızdaki insanlarıda kendiniz gibi sanıyorsunuz.


    Dostum ben şimdi senin bu yazından bişiy anlamadım. Şunumu diorsun yani -Lvl in düşük die seni alt clana almaya çalışmışız, seni unutup alt clana almadık die veryasınmı ediorsun olay bumudur yani... Kaldıki " Ben casual playerım.Öyle günlerce saatlerce oynayamam dedim tamam dediniz. " demişsin sana biri neden yavaş kasıyosunmu dedi?




  • Clanımız lv 6 olmuştur Talking island dan ch alinmistir
  • nasıl kuracagımla igili biri bana yardımcı olurmu ben suana kadar c4 c6 ve freyada oynadım buna biraz acemi olabilirm ama cabuk kavrıyacaqımı düsünüyorum yanınzda banada yer varsa yardcım cı olurmusunuz
  • http://www.facebook.com/groups/ozelclanplatformu/283671661688953/?notif_t=group_activity

    face sayfasına katıl dostum ordan yardımcı olurlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strike01

    nasıl kuracagımla igili biri bana yardımcı olurmu ben suana kadar c4 c6 ve freyada oynadım buna biraz acemi olabilirm ama cabuk kavrıyacaqımı düsünüyorum yanınzda banada yer varsa yardcım cı olurmusunuz

    pm atman yeterli her konuda yardımcı olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 12 Ocak 2012; 9:20:57 >
  • beni de eklermisiniz klana arkadaşlar nickim Nimueh orc shamanım şimdilik pek beğenmedim gerçi ve L2 de yeniyim
    Kpss çalışmalarından dolayı pek de düzenli online olamıcamı baştan belirteyim ^^
  • 10 15 gündür clan ile ilgili bir bilgi girilmemiş. Güncelliğini sürdürüyor mu ona göre baslayacağım serverda ?
  • Clanımız devam ediyor lv 7 olmuş durumda oyuna girdiğinde pm atarsan yardimci olurum
    güncelleme donanimhaberden biraz uzak kaldığım için olabilir :)
  • s.a millet yeniden lineage e döndüm. core de char acıcam ne acayım clana da gelmek istiyom. ne eksik se onu acıcam. şimdilik deneme icin. elf in summonerını açıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cosmodream

    s.a millet yeniden lineage e döndüm. core de char acıcam ne acayım clana da gelmek istiyom. ne eksik se onu acıcam. şimdilik deneme icin. elf in summonerını açıyorum.

    Hoşgeldiniz clana :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.